2019 Seat Ibiza Style 1,0 TSI 115 aut

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin
31000Km
999
5

Detaljer

Seat Ibiza Style 1,0 TSI 115 aut

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

Vi har fått for salg en Seat Ibiza 2019 modell. Dette er en dirkete konkurtent til blant annet VW Polo, Ford Fiesta og Mini i katogorien kompakt bil. Dette er en vel så god bil som sine konkurenter. Seat dessuten en del av VW gruppen, som kanskje ikke alle vet. I denne er blant annet både motor og gir produsert av VW.

Dette mener vi er en undervudert bil. Her får du god kjørekomfort, en overreskende god plass og en sprek 1.0 L turbomatet bensinmotor som kanskje kan overraske deg vel så mye. Bilen holder et greit utstyrsnivå, hvor du har det neste av det du trenger i det daglige. Grå metallic som smetter godt inn i megnden. DENNE BILEN BØR SEES OG PRØVEKJØRES!

SERVICE INFORMASJON

 • Neste service er om 29 600 km eller innen juli 2021 etter hva som inntreffer først.

 • Neste periodiske kjørekontroll er 22.02.2023.


Vi anser denne bilen som en pen bruktbil med normal slitasje i henhold til alder og kjørelengde. Noe steinsprang, samt noe skader på et par av felgene. Alt i alt en meget pen bil utover dette.

DETTE ER NOE MOTOR NORGE SKRIVER OM IBIZA

Med sine 406 centimeter i lengden – omtrent som forgjengeren - og 178 i bredden (hele seks centimeter mer enn før), tilhører den kategorien som ligger litt mellom den tradisjonelle småbilklassen og kompaktsegmentet. Akselavstanden på 257 centimeter er også generøs – på bekostning av overhengene.

Det er særlig bredden som gjør at bilen virker stor i interiøret, men samtidig er bakseteplassen generøs på grunn av at bakakselen er flyttet bakover. Ikke nok med det: Bagasjerommet er ganske så voluminøst med sine 355 liter. Det er heller ikke småbilmål. Den høye kanten bak gir imidlertid en vel høy lasteterskel.

Under panseret ligger en liten tass som gjør mer av seg enn man skulle tro når man ser den. 1.0 TSI betyr en rekketreer med 999 kubikkcentimeter slagvolum som presterer 115 hestekrefter via turbolading. Det merkes ute på veien, hvor man raskt merker et godt skyv som deretter vedvarer og raskt får en til å glemme at det er en liten motor man har med å gjøre.

AV UTSTYR FREMHEVER VI

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Cruise control - via knappene på rattet, holder bilen ønsket hastighet.

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Ryggesensor - varsler om mulige hinder når man rygger.

 • Komplett sommer/vinterhjul

 • Dekktrykk sensor.

 • Active City Stop.

 • Apple Car Play.

 • DAB + m.m

Oppsummert får du en meget god bil til en meget god pris, altså mye bil for pengene! Bilen har Apple car play som gir deg muligheten til å speile din mobil og få tilgang til blant annet navigasjon via google maps. Selges med resterende nybil garanti 22.02.2024 eller 100 000 km og leveres med 2 sett hjul.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

HAR DU SPØRSMÅL OM EN AV VÅRE BILER ELLER ØNSKER Å BESTILLE PRØVEKJØRING? TA KONTAKT MED BRUKTBILANSVARLIG ELLER ØVRIGERE SELGERE:

Bruktbilansvarlig Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / [email protected] Svarer etter stengetid ta kontakt pr. mail eller tekstmelding frem til 22.00.


Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Med deg hele veien!

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

VI TAR GJERNE DIN BIL I INNBYTTE Om du ønsker tilbud på din bruktbil ønsker vi følgende info om din bil;

 • Registreringsnummer og Bilens km-stand
 • Utstyrsvariant, relevant ekstrautstyr, servicehistorikk, skader eller liknende.
 • Bilder gir oss et inntrykk av bilen, om mulig send oss noen bilder av den innv/utvendig.

VI HENTER DEG Vi plukker deg gjerne opp på Gardermoen lufthavn eller Jessheim starsjon.

Finansiering Vi er stolt samarbeideids partner med Santander Consumer bank. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med tilsammen over 1000 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 33 bilhus som representerer 10 forskjellige bilmerker.

Spesifikasjoner

Seat Ibiza Style 1,0 TSI 115 aut

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

Merke Seat
Modell Ibiza
Variant Style 1,0 TSI 115 aut
KM-stand 31000 Km
Registrert dato 22/02/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 999
Motorkraft 116 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 108 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1600 kg
Registreringsnummer DR62654
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN VSSZZZKJZJR154901
Referanse cdd042e2-e1b9-4369-97cb-6c5f5544e85f
NB - Payload 408

Tilbehør bil

Seat Ibiza Style 1,0 TSI 115 aut

Kr 169 500

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;Active city stop;Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;BT/ Handsfree;Cruise Control;DAB+;Fjernbetjent sentrallås;Lakk - Metallic;Ryggesensor;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Pre-Collision Assist;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 07:30–16:30

Lørdag: 10:00–14:00

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512Lars Erik Ottesen
Bruktbilselger

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger