2015 Ford Mondeo 1,5 TDCi 120hk Titanium

Kr 199 500

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Diesel
79305Km
1499
5

Detaljer

Ford Mondeo 1,5 TDCi 120hk Titanium

Kr 199 500

Inkl. omregistrering

Flott Mondeo Titanium for salg. Bilen er utstyrt med den nye suverene TDCi motoren på 120 hk med lavt forbruk, lave utslipp og krefter i massevis. I alle biltester får Mondeo toppkatakter for overlegne kjøreegenskaper. Mondeo er helt klart bilen for deg som stiller store krav til komfort, utseende og utstyr. Mondeo er kjent for mange som den optimale familiebilen med sitt klasseledende bagasjerom og svært gode plass til alle i bilen. Har du behov for barneseter i bilen festes de trygt og enklet i ISO-FIX punktene i baksetet. Det er fortsatt meget god plass til den som sitter foran barnesetene.

Bilen er levert i Moondust silver metallic lakk. Denne fargen sammen Stylingpakka og de mørktonede vinduene blir det en vinner.

Bilen fremstår som pent kjørt og godt fulgt opp.

Servicer er utført sånn:

 • 30 906 km. 09.12.2016
 • 55 050 km. 12.10.2018
 • 79 305 km. 19.10.2020

Serviceintervaller på denne bilen er 24 mnd. eller 30 000 km.

Vår bil er fullspekket med utstyr, vi trekker frem høydepunktene:

-Automatiske lys med fjernlysassistent. Bilen sørger selv for at du har optimalt lys til en hver tid.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC systemet på bilen. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

 • Radio Dab+ Bilen er utstyrt med DAB+ originalt fra fabrikk.

 • Cruisekontroll sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

-Gode Titanium seter med ekstra støtte til rygg og lår. Stolene har bra med justeringsmuligheter så her bår alle kunne finne en god sittestilling.

-Motorvarmer. Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Avtagbart tilhengerfeste

 • Takrails for enkel montering av lastebøyler og skiboks.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul.

Vi gir deg gjerne et tilbud med din bil i innbytte.

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat.

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Selger: Finn Olav Bø 900 22 480

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 1,5 TDCi 120hk Titanium

Kr 199 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 1,5 TDCi 120hk Titanium
KM-stand 79305 Km
Registrert dato 29/09/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1499
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 110 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2270 kg
Registreringsnummer HT16779
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Brukt bil
NB - VIN WF0FXXWPCFFY76149
Referanse e456d605-1afe-4cf8-8495-216c5e780cef
NB - Payload 532

Tilbehør bil

Ford Mondeo 1,5 TDCi 120hk Titanium

Kr 199 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptive hovedlys m/ Ford dynamiske LED lys;Automatisk Bakluke.;Avtagbart hengerfeste;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;El. setejustering fører m/Memory;Komplett styling pakke;Låser - nøkkelfri adgang og start;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsassistent;Ratt 4- veis justering;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;El.innfellbare sidespeil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Handsfree system med Bluetooth og stemmstyring;Høydejusterbart ratt;Håndbrekk elektrisk;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkvarmer;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB inngang radio;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 10.00-14.00

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger