2019 Ford Transit Custom 280 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 292 000

Inkl. omregistrering

2019
Manuell
Diesel
21200Km
1995
4

Detaljer

Ford Transit Custom 280 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 292 000

Inkl. omregistrering

Vi har nå fått inn et pent eksemplar av Transit Custom lengde 1 for salg. Custom er en meget allsidig varebil, hvor du får en god kjørekomfort og praktiske løsninger i hele bilen. Dette er alt fra lasteluke, festekroker i gulv og LED lys i varerommet.

Dette er en bil som passer perfekt for fraktoppdrag, håndverk eller rett og slett som en stor bil for deg som ikke har behov for mer en 3 seter privat.

Transit Customs lasterom er klasseledende innen alle de tre dimensjonene: lengde, bredde (mellom hjulbuene) og nyttbar høyde. Resultatet er at den enkelt kan håndtere standardplater på 240 x 120 cm flatt på gulvet og tre europaller. Dette takket være det unike område med enkelt opplasting som tar varer som er inntil 3 meter lange. Totalt sett har varebilen et romslig lastevolum på seks kubikkmeter utstyrt med en skillevegg – selv på versjonen med kort akselavstand (L1)

Ser veiskiltene du kanskje går glipp av Trafikkskiltgjenkjenning kan identifisere skilt både i veikanten og over veien, permanente eller midlertidige. Et ikon for fartsgrense eller skilt om forbud mot forbikjøring vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører inn i et område med ny fartsgrense.

Føreroppmerksomhetsovervåkning overvåker kontinuerlig kjøreatferden og registrerer endringer som kan skyldes trøtthet. Hvis systemet registrerer at du er mindre oppmerksom, vises det et varselikon på skjermen, der du oppfordres til å ta en pause. Hvis du blir enda mindre oppmerksom, vises ikonet på nytt sammen med et varselsignal.

SERVICE INFORMASJON

 • Custom har serviceintervall på 2 år eller 60 000 km med en anbefalt årlig driftskontroll på 1 år eller 30 000 km.
 • Registerreim skiftes på 10 år eller 240 000 km etter hva som kommer først.

Ford Custom har klasseledende kjøreegenskaper, understellet på disse bilene er bygd opp for både røffe arbeidsdager eller rolige landeveis turer med en kjørekomfort i en klasse for seg. Varebilen oppfører seg som Fords personbiler, altså med god tilbakemelding fra underlaget, veldig bra styrerespons, gode kjøreegenskaper i svinger og bra evne til å takle ujevnheter. Har du ikke prøvekjørt en enda, da bør du prøve denne!

VI FREMHEVER FØLGENDE UTSTYR PÅ VÅR PRAKTISKE CUSTOM

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og den farten du ønsker.

 • Parksensorer foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Webasto m/ fjernkontroll - ett trykk på fjernkontrollen og diselvarmeren starter.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Fører oppmerksomhet.

 • Skiltgjennkjenning.

 • Filskiftevarsel.

 • DAB +

Oppsummert får du en meget hel og pen Custom varebil med god kjørekomfort og mye utstyr. Denne bilen har vært demokjørt i Sulland Gruppen og er dermed godt tatt vare på. I en custom får du masse praktiske løsninger i hele bilen og LED lys i varerommert. Vi selger denne med resterende nybilgaranti frem til 28.08.2024 eller utrolige 200 000 km. Sommer og vinterhjul medfølger.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontalt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford Transit Custom 280 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 292 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Transit Custom
Variant 280 L1 2,0 TDCi 130hk Trend
KM-stand 21200 Km
Registrert dato 28/08/2019
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 131 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 165 g/km
Farge Grå
Dører 4
Seter 3
Drivstoff Diesel
Vekt 2800 kg
Registreringsnummer AE57681
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0YXXTTGYJY15459
Referanse d79c3aa7-10ac-4560-94e0-efca81eeb4df

Tilbehør bil

Ford Transit Custom 280 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 292 000

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;Active city stop;Adaptiv cruisekontroll;Automatsk start / stopp;BT/ Handsfree;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Lakk - Metallic;Led lys varerom;Navigasjon med touchscreen;Parkeringssensor foran og bak;Regnsensor;Ryggekamera;Tilhengerfeste;Trafikkskilt-gjenkjenning;USB-tilkobling;Webasto med fjernkontroll;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;El. vindu foran;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;ESP;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Konstant fartsholder;Koppholdere;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjonssystem;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Reservehjul/dekk;Sentrallås;Servostyring;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tåkelys foran;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger