2019 Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Titanium aut

Kr 419 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin/Elektrisitet
15Km
1999
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Titanium aut

Kr 419 000

Inkl. omregistrering

SE HER! Vi selger nå en flunka ny Mondeo Hybrid Denne bilen er kun kjørt på bil til Norge og levert til oss, så her får du prinsipp en ny bil til bruktbilpris.

Mondeo er en meget god bil og kjøre hvor alle har god plass i kupeen. God kjørekomfort med en rekke hjelpemiddler som er der for å gjøre din kjøreopplevelse komplett. Parikeringsassistenten hjelper deg på plass ved behov, adaptiv cruise controll holder faten for deg samtidig holder den avstand til bilen foran deg.

Nybilgarantien gjelder fra 30.06.2020 - 30.06.2025 eller 100 000 km og leveres med 2 sett orginale aluhjul inklusive i prisen!

Hybridteknologi Mondeo Hybrid stasjonsvogn har to kraftkilder: en konvensjonell bensinmotor og en batteridrevet, elektrisk motor. Systemet skifter automatisk mellom drivlinjene, eller bruker en kombinasjon av begge, for å levere en perfekt blanding av kraft og effektivitet. Regenerativ bremsing sender energien som normalt går tapt tilbake for å kunne lade batteriet, noe som gjør systemet enda mer effektivt.

Mer effektiv lading av batteriet I motsetning til vanlige systemer lader den smarte regenerative lading bare batteriet når det er nødvendig. Teknologien unngår, hvis det er mulig, å lade batteriet mens du tråkker på gasspedalen. Dette gjør at du kan spare enda mer drivstoff og redusere utslippene.

UTSTYRSLISTEN ER LANG VI NEVNER

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og denfarten du ønsker.

 • Elektrisk innfeldbart hengerfeste - to knappetrykk, og hengerfeste går automatsik inn og ut.

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Easy fuel - glem bensinlokket, her er det klat for påfylling.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Komplett sommer & vinterhjul på alufelger.

 • Parkeringsassistent.

 • Skiltgjenkjenning.

 • Active City Stop.

 • Filskifte varsel.

 • SYNC 3.

 • DAB +

Vi oppsummer denne bilen som en ny bil med masse utstyr og garanti frem til 2025 eller 100 000 km. Dette er en flott bil med meget god komfort hvor du kan nyte høy kjøreglede.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontalt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Titanium aut

Kr 419 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC 187hk Hybrid Titanium aut
KM-stand 15 Km
Registrert dato 30/06/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 140 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 103 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2260 kg
Registreringsnummer CV95525
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
VIN WF0FXXWPCHKL39359
Referanse b5f28792-9ff4-4356-9837-5828693624f7

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Titanium aut

Kr 419 000

Inkl. omregistrering

Annet
10-veis el.fører sete med minne.;10-veis el.passasjer sete.;12 V strømuttak;Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Adaptive hovedlys m/ Ford dynamiske LED lys;Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;Automatisk klima to soner;Automatiske nær- og fjernlys;AUX;BT/ Handsfree;DAB+;El Bakluke;El innfellbare speil;El sete med minne;Elektrisk hengerfeste;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Fjernlysassistent;FORD SYNC;Ford SYNC 3;ISOFIX;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Nødhjelpsassistanse;Nøkkelfri start og lås;Parkeringsassistent;Radio DAB+;Rails;Regnsensor;Ryggekamera;Skinninteriør;Varme i bakseter;17" sommer dekk på alu felg;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Bluetooth;Dekktrykks-varsler;Delvis skinnseter;El Bakluke;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;ESP;Fabrikkmontert alarm;Filskiftvarsling;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer - og vinterhjul;Konstant fartsholder;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lane Keeper;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørktonet glass (b-stople og bakover);Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfritt start og låsesystem;Oppvarmede speil;Oppvarmede spylerdyser;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Parkerings assisitent;Parkeringssensor foran og bak;Pre-Collision Assist;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Skiltgjenkjenning;Skinnratt;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tonede ruter;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger