2014 Ford Mondeo 1,6 TDCi 115hk Premium ECOnetic

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

2014
Manuell
Diesel
107000Km
1560
5

Detaljer

Ford Mondeo 1,6 TDCi 115hk Premium ECOnetic

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Vi har nå vært heldige og fått byttet inne en meget pen og velholdt Mondeo stasjonsvogn i topputgaven Premium. Bilen ble solg ny hos oss og var i en svært kort tid en demonstrasjonsbil før den ble solgt til forrige eier som har tatt vare på bilen frem til innbytte hos oss nå. Siden bilen er kjøpt ny hos oss og har dermed norske spesifikasjoner med hensyn til batteri, dynamo, lyktespylere, varmeseter, varmeapparat etc. I motsetning til mange bruktimporterte biler i det norske markedet er denne klar for kalde vinterdager når den tid kommer. Bilen er er også utstyrt med en fjernstyrt og programmerbar tilleggsvarmer. De fleste kjenner dette som en Webasto.

Mondeo er flaggskipet hos Ford og tilbyr svært høy komfort og Ford sine kjente gode kjøreegenskaper. Men mest av alt så får du svært god plass både i framsetene og baksetet. Ved montering av barenseter har alle fortsatt god plass. Setene festes selvsagt med ISO-FIX for trygg og enkel montering. Bagasjerommet et gedigent og rommer feriebagasjen på en god måte.

Er du ute etter en rimelig men topp utstyrt stasjonsvogn så må du ta en titt på denne!!

Bilen er meget godt fulgt opp med servicer og de er siste er utført sånn:

  • 17 947 Km. 24.08.2015
  • 34 838Km. 09.09.2016
  • 53 880 Km. 24.07.2017
  • 74 548 Km. 12.072018
  • 90 286Km. 03.07.2019

Årets service er bestilt og vil bli utført på vårt merkeverksted før øevering til ny eier. Bilen var sist EU godkjent 30.06.2022 og skal ikke inn til ny kontroll før i juni 2022.

Dette er en Premium utgave med masse utstyr.

Bla kan følgende nevnes:

Bi-xenon hovedlykter - disse lyktene gir fantastisk godt lys på mørke høstkvelder og kan ikke sammenlignes med vanlig lys. Bi- xenon betyr også at det er svært godt lys på fjernlys og på nærlys, i motsetning til xenonlys som bare har god virkning på nærlys. I tillegg har bilen "cornerlights" som aktiverer lys sideveis når du vrir på rattet. Dette lyset gir vesentlig bedre lys når du svinger inn på ukjente steder i mørket.

Oppvarmet frontrute - ett trykk på knappen gir isfri frontrute i løpet av få minutter selv på den kaldeste vinterdagen. I tillegg er også spylerdyser og speil oppvarmet.

Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis su krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen samt at innsynet i bilen begrenses for uønskede gjester

Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

Programmerbar dieselvarmer med fjernkontroll- via software i kjørekomputeren kan du stille inn varmeren til å starte til ønsket tidspunkt. Dette gir varm bil og isfrie ruter selv på den kaldeste vinterdagen,

Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

Ikke bare lekre å se på men svært behagelige skinnseter. Winsor skinnpakke.

Elektrisk 8-veis justering av fører og passasjersete sete med minne – Denne funksjonen gjør det mulig å finne en optimal sittestilling uten at du blir sliten, selv på lengre turer. Minnefunksjonen gjør at du kan lagre inntil 4 forskjellige sittestillinger. Har du først blitt vant til denne justeringsmuligheten garanterer vi deg at du også må ha denne funksjonen på din neste bil….

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

For ytterligere informasjon ta kontakt med oss direkte på Dag/kveld

elger: Finn Olav Bø 900 22 480

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Vi tar gjerne bil i innbytte.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 1,6 TDCi 115hk Premium ECOnetic

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 1,6 TDCi 115hk Premium ECOnetic
KM-stand 107000 Km
Registrert dato 29/07/2014
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1560
Motorkraft 116 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 109 g/km
Farge Brun
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2265 kg
Registreringsnummer HT14578
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Brukt bil
VIN WF0GXXGBBGEU66863
Referanse 73317dcf-1943-4e6d-822e-02406f851b2a
NB - Payload 760

Tilbehør bil

Ford Mondeo 1,6 TDCi 115hk Premium ECOnetic

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Annet
Audiostreaming;Aut.dim midtspeil;Automatisk klimaanlegg;Bi-Xenon;Bluetooth handsfreesystem;Cruisecontrol;Cruisekontroll;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Hengerfeste;ISOFIX-fester til barnesete;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Koppholdere;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Motor/Kupevarmer dsl drevet;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Ratt 4- veis justering;Regnsensor;Seter el - 8 veis just førersete m minne;Skinnratt;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Takrails;Tilhengerfeste - avtagbart;USB inngang radio;Ute-temp.måler;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;El. setejustering fører m/Memory;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;FORD SYNC;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Ledlys;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Rails;Sentrallås;Speil oppvarmede;Spoiler bak;Start-knapp;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Visker/Spyler bakvindu;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger