2015 Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Titanium aut

Kr 274 000

Inkl. omregistrering

2015
Automat
Diesel
76500Km
1997
5

Detaljer

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Titanium aut

Kr 274 000

Inkl. omregistrering

Pen og meget velholdt Ford Kuga Titanium X selges. Bilen har hatt 1 eier siden den ble solgt ny fra vår forretning. Alle servicer er utført hos oss, siste etter at den ble byttet inn her på 76420 km.

Titanium X var i sin tid det høyeste utstyrsnivået på Ford Kuga. Det betyr at denne bilen er godt utstyrt med bl.a. følgende utstyr:

*Nøkkelløs lås/start - Her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske e.l. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

*Adaptive cruisekontroll - Via en sensor i fronten på bilen overvåker systemet farten til kjøretøyet foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremser eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med automatgir gir dette en meget behagelig kjøring.

 • Elektrisk åpning/ lukking av bagasjerom. Bakluka er motordrevt og kan åpnes enten vi knapp på nøkkelen, inne i bilen, eller på bakluka. Den kan også aktiveres ved å sveipe beinet under støtfangeren, det er veldig praktisk når du f.eks står med hendene fulle av bagasje, og nøkkelen ligger i lomma.

*Handsfree med bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

*Streaming/overføring av musikk - Med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

Den har også hengerfeste og er godt utstyr med dagens førerstøttesystemer.

Ford Kuga er kjent for sine fine kjøreegenskaper, i tillegg har vi god erfaring med disse bilenes kvalitet, så vi mener vi trygt kan anbefale denne bilen.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Selger: Ole Jakob Mo - 922 99 494 ole.mo@sulland.no

Selger: Lars Erik Hesbråten - 97082114 lars.hesbraten@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Titanium aut

Kr 274 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 TDCi 150hk AWD Titanium aut
KM-stand 76500 Km
Registrert dato 25/06/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 140 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2230 kg
Registreringsnummer HJ96662
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Brukt bil
VIN WF0AXXWPMAEG36105
Referanse 75310dfd-f4af-484e-be0e-c388d6c78130
NB - Payload 514

Tilbehør bil

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Titanium aut

Kr 274 000

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;El Bakluke;Ford SYNC og nødhjelpsassistanse;Navigasjon med touchscreen;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Antispinn (Traction Control);Aut. avblendbart speil inv;Autolys;Automatgir;AWD;Bagageroms-trekk;Bi-Xenonlys;Blinklys i utvendige speil;Cruisekontroll/fartsholder;Delvis skinnseter;El innfellbare speil;El. vindu foran og bak;ESP - antiskrens;Firehjulstrekk;Fjernstyrt sentrallås;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Hengerfeste;Innstegsbelysning;Isofix barnesetefesting;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;LED-lys foran;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørktonet glass;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet frontrute;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Programerbar diesel kupé- og motorvarmer;Radio DAB+;Service historikk;Sommerhjul;Start-knapp;Startsperre;Takrails alu;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB-tilkobling;Utetemp måler;Uttak for AUX;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger