2016 Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 129 500

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
57348Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 129 500

Inkl. omregistrering

Vi har nå en knalltøff Fiesta for salg. Bilen har Race Red lakk og et fabrikkmontert utvendig stylingsett som gir bilen er sporty og tøft utseende. Bilen er levert i utstyrsgrad Titanium som er høyeste utstyrsgrad på denne årsmodellen, dette sammen med Ford sine meget gode kjøreegenskaper gjør denne bilen til et svært hyggelig bekjentskap! Den oppleves som lettkjørt og praktisk, og er utstyrt med den drivstoffgjerrige, spreke og prisbelønte 1.0 liter bensinmotoren fra Ford på hele 80 hk. Med denne motoren har du krefter i massevis! Denne motoren er i en årrekke blitt kåret til årets motor i sin klasse av biljournalister. Bilen oppleves som lettkjørt har den et godt veigrep og meget presis styring. I tillegg er Ford Fiesta er kjent for sine lave eierkostnader og gode annenhåndsverdi, og er ikke uten grunn en av Europas mest solgt småbil gjennom en årrekke.

Bilen fremstår som en fin brukbtil. Følgende er anmerket i servicehistorikken på bilen

 • 19 583 Km 16.12.2016
 • 38 519 Km 16.02.2018
 • 49 335 Km 12.02.2019
 • Vi tar hovedservice før levering. Det er verdt å merke seg at samtlige servicer er utført på Ford merkeverksted.

Bilen er flott utstyrt, vi trekker frem noen av høydepunktene:

 • Tøft utvendig stylingsett med sporty støtfangere, kanalskjørt og spoiler på bakluken alt lakkert i samme tøffe Race Red som resten av bilen.

 • Sporty alufelger som matcher bilens sporty utseende. '

 • Navigasjon som loser deg trygt frem på ukjente steder.

 • Parkeringssensorer som gir deg en trygghet ved parkering av bilen. Sensorene gir den varsel når du nærmer deg en hindring.

 • Active City Stop - bilen oppdager hindringer i veien og bremser helt eller delvis opp for å unngå sammenstøt. Systemet hjelper deg til sikrere kjøring.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Automatisk klimaanlegg som gir deg kald og god luft nå på varme sommerdager (det er jo lov å håpe;)

 • DAB+ radio er selvsagt standard fra fabrikk og gir deg en mengde radiokanaler med krytallklar lyd.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Regnsensor som erstatter den vanlige intervallen på pusserene. Sensoren oppfatter vann på frontruta og tilpasser hastigheten på pusserene.

 • Bakkestarthjelp. Bilen oppfatter at du står i en helling oppover og vil holde bremsen på bilen i inntill to sekunder. det høres lite ut men er tilstrekkelig til at du får inngrep med pedalene. Her slipper du å surre med håndbrekket for å ta bakkestart.

Bilen leveres komplett med gode sommer og vinterhjul.

Denne bilen bør sees og prøves!!

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon Petter Trønnes Risto - Selger - Tlf: 995 64 333 Kim André Blystad - Selger - Tlf: 464 83 125 Kai Kjernsholen - Salgsjef - Tlf: 979 75 120

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Vi gir deg gjerne et tilbud på din bil i innbytte

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 129 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0 80hk Titanium
KM-stand 57348 Km
Registrert dato 18/12/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 80 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1530 kg
Registreringsnummer AY29568
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
VIN WF0DXXGAKDFM47940
Referanse 1672f6b9-d841-4936-9847-5fe7968930bd
NB - Payload 475

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 129 500

Inkl. omregistrering

Annet
Active City Stop - aut kollisjonshindring;Aluminiumsfelger;Antispinn;Audiostreaming;Bakkestart Assistent;DAB+;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree mobil bluetooth;Isofix barnesetefesting;ISOFIX-fester til barnesete;Kjørecomputer;Klimaanlegg automatisk;Lakkerte støtfangere;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon;Nedfellbare bakseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Pollenfilter;Regnsensor;Skinnratt;Sommerhjul;Spoiler bak;Stabilitetssystem antiskrens ;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB/AUX;Ute-temp.måler;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernstyrt Sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Nødbremseforsterker;Oppvarmede forseter;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Turteller

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 09:00-16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 10:00 - 14:00

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger