2019 Ford Focus 1,5 EcoBoost 182hk ST-Line aut

Kr 359 500

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin
16540Km
1496
5

Detaljer

Ford Focus 1,5 EcoBoost 182hk ST-Line aut

Kr 359 500

Inkl. omregistrering

Vi selger nå et aldri så lite smykke hos oss på sulland Jessheim! Sprek og Tøff Ford Focus i en passende Race Red, med den sporty og økonomiske Ecoboost motoren på hele 182HK. Motoren er koblet til en velkjørende automatgirkasse. Med denne motor og gir kombinasjonen så vil både en tur langs landeveien og i byen være en super kjøreopplevelse. Hvis du ikke har prøvd 182 hestern men bare har kjørt de mindre 125 hesterne så kan vi skrive under på at denne motoren gir en helt annen kjøreopplevelse. Med bensin, turbo og et sporty dobbelt eksosanlegg så blir det ofte den lange veien hjem! Ford byr alltid på gode kjøreegenskaper. Nye Focus leverer så definitivt!

I denne bilen får du i pose og sekk. Grom lyd, sprek motor, godt med utstyr, god kjørekomfort og avtagbart hengerfeste. Med dette kan du slepe inntil hele 1 500 kg på kula.

Uansett hva slags musikksmak du har, bør musikken kunne lyttes til slik artisten faktisk laget den. Og det er akkurat hva du kan forvente i Focus. Hvorfor? Fordi den er tilgjengelig med B&O. Det førsteklasses 675-watt HiFi-systemet leverer en rik, kraftfull lyd via kombinasjonen av 10-høyttalere, subwoofer. Den avanserte teknologien er spesielt designet, utviklet og finjustert for Focus av B&O akustikkeksperter. Så skru opp lyden og nyt dine favorittartister og -sanger i en konsertsal: bilen din.

AV UTSTYR PÅ FÅR SPREKE FOCUS FREMHEVER VI

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Bang & Olufsen Lydanlegg - gir en fantastisk lydopplevelse i hele bilen.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • LED lys - gir deg et fantastisk lysbilde

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Skiltgjenkjenning.

 • Active City Stop.

 • Filskifte varsel.

 • Lane keeper.

 • DAB + +++

FordPass Connect blir med nyttig sammen med smarttelefonen din via FordPass-appen. Når du er tilkoblet kan du låse opp en hel rekke med innovative nye funksjoner. For eksempel kan du bruke telefonen til å finne bilen din, samt fjernstyre låsing og opplåsing. Du kan lese av drivstoffnivået, kilometerstand og dekktrykk og få varsler om kjøretøytilstand rett til telefonen din. I tillegg kan du starte bilen din (kun automatgir) slik at den er isfri, varm og klar til å kjøre av gårde når du er klar (Ford Motor Norge oppfordrer ikke til unødig tomgangskjøring). Du kan også sende en destinasjon til navigasjonen i bilen din fra smarttelefonen din.

Selges med resterende nybil garanti frem til 19.06.2024 eller 100.000 km og leveres med 2 sett aluhjul.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontalt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,5 EcoBoost 182hk ST-Line aut

Kr 359 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,5 EcoBoost 182hk ST-Line aut
KM-stand 16540 Km
Registrert dato 19/06/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1496
Motorkraft 181 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 132 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1905 kg
Registreringsnummer BE20695
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
VIN WF0NXXGCHNKL54422
Referanse cc264bdf-c9d9-4664-86f0-80be25e915cd
NB - Payload 496

Tilbehør bil

Ford Focus 1,5 EcoBoost 182hk ST-Line aut

Kr 359 500

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;Automatisk klima to soner;Automatiske nær- og fjernlys;AUX;Avtagbart hengerfeste;Bang & Olufsen premium lydanlegg;Blindsoneinformasjon i speil;BT/ Handsfree;DAB+;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Ledlys;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Oppvarmet Ratt;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenning;17" sommer dekk på alu felg;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernlysassistent;Hekkspoiler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kollisjonsputer;Kompl. sommer - og vinterhjul;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Sentrallås;Skinntrukket ratt;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tonede ruter;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger