COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Titanium aut

Kr 289 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
96000Km
1997
5

Detaljer

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Titanium aut

Kr 289 000

Inkl. omregistrering

Meget pen og velholdt Ford Kuga AWD selges. Bilen er solgt ny hos oss, og har kun hatt 1 eier. Alt av servicer er utført ved vårt merkeverksted. Det er tid for service nå, så det og EU- kontroll vil bli utført før overlevering til ny eier.

Kuga Titanium er en godt utstyrt bil og denne ble også bestilt med noe ekstrautstyr utover det som er standard. Denne bilen har med andre stort sett det meste av utstyr man måtte trenge på en slik bil. Vi henviser til utstyrslista for fullstendige detaljer, men nevner at den har følgende nyttig utstyr:

Skiltgjenkjenning- "leser" fartsskiltene du passerer langs veien, og viser disse i dashbordet på bilen. Dette gjør at du hele tiden har oversikt på aktuell fartsgrense.

Seter i delskinn/ alcantara- mye lettere å holde rene enn f.eks vanlige stoffseter, samtidig som man unngår den noe "klamme" følelsen som seter i helskinn noen ganger gir.

Automatisk Fjernlys - Er nyttige å ha ved kjøring når det er mørkt. De demper hovedlyset for en stund når de registrerer at en bil kommer mot deg eller det er en bil foran deg. Da blender du ikke andre. Etterpå aktiveres fjernlysene automatisk, slik at du får best mulig sikt.

Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens adiosystem. Via radioen i bilen snakker du da i telefonen - helt lovlig.

Streaming/overføring av musikk - Med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX eller USB inngang i bilen.

Parkering assistent- hjelper deg med lukeparkering. Bilen måler om det er god nok plass og tar kontrollen over rattet. Du betjener pedalene for å ha full kontroll. Vi garanterer at denne er bedre enn deg til å luke parkere!

Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart. Kan være veldig nyttig når det f.eks kommer underkjølt regn.

*Nøkkelløs adkomst/start - Her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

Filskiftevarsler/ Lanekeeper - Bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Filskiftevarsleren advarer deg deretter med vibrasjoner i rattet og ved å vise et varsel. Hvis du reagerer sent eller ikke i det hele tatt, kan filskiftevarsleren forsøke å hjelpe deg med å styre trygt tilbake til riktig fil. Teknologien er utviklet for veier med flere filer (som motorveier), og den kan slås av/ på manuelt.

Tilhengerfeste

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Selger: Ole Jakob Mo - 922 99 494 ole.mo@sulland.no

Selger: Lars Erik Hesbråten - 97082114 lars.hesbraten@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Titanium aut

Kr 289 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 TDCi 150hk AWD Titanium aut
KM-stand 96000 Km
Registrert dato 07/07/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 134 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2230 kg
Registreringsnummer HJ98789
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse ed71d2d6-57e8-4db2-8317-26cc603d19c9
NB - Payload 514

Tilbehør bil

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD Titanium aut

Kr 289 000

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;El.innfellbare sidespeil;Ford Easy-fuel;Navigasjon med touchscreen;Regnsensor;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Antispinn (Traction Control);Aut. avblendbart speil inv;Autolys;Automatgir;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;AUX kobling;Bagageroms-trekk;Bi-Xenonlys;Blinklys i utvendige speil;Cruisekontroll/fartsholder;Delte bakseter;Delvis skinnseter;El. vindu foran og bak;ESP - antiskrens;Firehjulstrekk;Fjernstyrt sentrallås;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Hengerfeste;Innstegsbelysning;Isofix barnesetefesting;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Komplett servicehefte;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lanekeeper- filholdingssystem;LED Kjørelys;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtkonsoll m/armlene;Multifunksjonsratt;Mørke ruter;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet frontrute;Parkeringsassistent (parkerer selv);Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Programerbar diesel kupé- og motorvarmer;Radio DAB+;Radio/cd spiller;Regnsensor;Service historikk;Servostyring;Sommerhjul;Spoiler bak;Start-knapp;Startsperre;Takrails alu;Tåkelys foran;USB-tilkobling;Utetemp måler;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512