COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2020 Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 339 500

Inkl. omregistrering

2020
Manuell
Bensin/Elektrisitet
4350Km
999
5

Detaljer

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 339 500

Inkl. omregistrering

Vi skal nå selge vår tøffe og raske Ford Puma Demobil. Dette er utgaven med hele 155 hk kombinert med el drift og bensinmotor, slettes ingen sinke i traffiken. Kombinert med motorens ytelse får en sportig lyd som gjenspeiles bilen.

Du husker kanskje Puma fra sent 90 og tildlig 2000 tallet som en liten og sportscoupet? Her har de tatt vare på det sportslige og gjort bilen til en crossover samt tatt vare på noen detaljer fra tidligere. Bilen har dermed høyere bakkeklaring slik at du får enkel inn og utstigning.

Ser du etter en kompakt og lettkjørt bil med høyere sitte stilling? Ta en nærmere titt på denne. PS! Klassens største bagasjerom !!

Hva betyr EcoBoost hybrid? Pumas EcoBoost-hybridteknologi benytter seg av en liten elektrisk motor med et batteri på 48 volt, for å forbedre effektiviteten. En mild hybrid kan ikke kjøre utelukkende på elektrisk kraft. Istedet gir den elektriske motoren støtte til bensinmotoren når den trenger det, og bidrar både til å redusere forbruk og utslipp.

PROPPET MED UTSTYR, VI FREMHEVER

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og den farten du ønsker.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Bildsonevarsler - ved lys i speilet, informerer det om biler som kommer ved siden av deg.

 • Ford Pass Connect.

 • Fører oppmerksomhet.

 • Panoramatak.

 • Filskiftevarsel.

 • Skiltgjennkjenning.

 • Oppvarmet ratt.

 • DAB + +++

Du slipper å koble Puma til en lader, siden den separate batteripakken som driver den elektriske motoren lades mens du kjører. Batteriet lades via regenerativ bremsing er fungerer ved at energi fra bremsene føres tilbake til batteriet.

Lasteplassen i Puma har mange innovative løsninger, blant annet den nye MegaBox i bagasjerommet. Ikke bare gir dette 80-liters ekstra lasteplass som kan romme gjenstander som er inntil 115 cm høye ved behov, men MegaBox er også vanntett og en har dreneringsplugg i bunn, noe som gjør det enkelt å rengjøre den med vann. Et perfekt sted å oppbevare våte støvler eller sportsutstyr.

Smarte løsninger Ikke bare flott å se på, men også smart. Kupéen i Ford Puma omfavner deg med stilig design og skinntrukkede detaljer. Lyse interiørdetaljer hever den gjennomførte stilen. Med masse innovativ teknologi som gir deg fullstendig kontroll. Fra det 12,3’’ digitale instrumentpanelet og den avanserte 8" berøringskjermen til en rekke ekstratjenester, som er tilgjengelige gjennom SYNC 3-infotainmentsystemet og det innebygde FordPass Connect-modemet – alle elementer er designet for gi deg så bekymringsfri kjøreglede som mulig.

Bilen er som ny og er kun brukt for prøvekjøring og av betjeningen. 2 sett hjul på orgnaile alufelger medfølger i prisen.

** Dette er vår demobil og er dermed i daglig bruk, km vil avvike.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontalt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 339 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Puma
Variant 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line
KM-stand 4350 Km
Registrert dato 09/01/2020
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 155 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 1765 kg
Registreringsnummer CV94583
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
VIN WF02XXERK2KP22483
Referanse 5a539ac3-d8be-4bab-ab32-37ddff7ba015
NB - Payload 480

Tilbehør bil

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 339 500

Inkl. omregistrering

Annet
Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Aut. avblendbart speil inv;Automatiske nær- og fjernlys;AUX;Bang & Olufsen premium lydanlegg;Blindsoneinformasjon i speil;BT/ Handsfree;DAB+;Delskinn;El Bakluke;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Lakk - Metallic;LED Kjørelys;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Oppvarmet Ratt;Panorama tak;Parkeringsassistent;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjennkjenning;12 V strømuttak;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Hekkspoiler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer - og vinterhjul;Koppholdere;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Pre-Collision Assist;Regnsensor;Sentrallås;Sportsseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512