COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium aut

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
44411Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium aut

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Nå har du muligheten til å sikre deg en av de absolutt bedre Mondeoene der ute!

Vi har nå gleden av å selge en meget pen og riktig utstyrt Mondeo. En bil som har vært i bruk i noen år kan ikke kalles strøken for noe finner man på alt men denne bilen er virkelig fin og tidligere eier har vært svært forsiktig med bilen. For ikke å snakke om at bilen har en upåklagelig service og vedlikeholdshistorikk på vårt Ford merkeverksted. Bilen ble også bestilt og solgt ny hos oss. Denne ble ikke plukket av "lagerhylla" men bestilt til kundens ønsker, og her er det selvsagt største motor, automatgir, panoramatak med åpning, skinnseter med minne, adaptiv cruisekontroll, adaptive LED hovedlys, el innfelbart hengerfeste, elektrisk og fjernstyrt bakluke, premium sound, ryggekamera, White Platinum spesial lakk (perlemor med pristillegg)++++++ Listen er lang og nærmere beskrivelse følger.

Skal du ha ny bil til deg selv og familien så påstår vi at dette må i denne prisklassen må være toppvalget. Her får du en stor stasjonsvogn med svært god plass til både bagasje og folk. klasseledende kjøreegenskaper og et utstyrsnivå som ikke står tilbake fra selv de mest kostbare premiumbilene.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt for en visning og demonstrasjon av denne flotte bilen

Denne bilen har et serviceprogram på 2 År eller 30 000Km. Detta kan overstyres av den intelligente servicevarsleren. Vår bil har som sagt full historikk fra vårt Ford merkeverksted og servicer er tatt slik:

 • 25 655 Km 26.10.2018
 • 44 405 Km 18.05.2020

Bilen har et svært høyt utstyrsnivå, vi trekkere frem høydepunktene på utstyrslisten:

 • Adaptive LED Hovedlys som tilpasser seg kjøreforhold, fart og mørke. Du har optimale lys selv under krevende forhold.

 • Glass panoramatak som gir bilen et eksklusivt utseende og et veldig lyst og trivelig miljø i kupeen. Du kan også åpne taket på samme måte som en soltak. Taket er mørktonet og skjemer for solen, i tillegg har du en motorisert gardin som kan dekke fullstendig for taket.

 • Fjernstyrt tilleggsvarmer som gjør det mulig å komme til en varm og god bil selv på kalde vinterdager. Varmeren kan også programeres til et gitt starttidspunkt. slik varmer er bedre kjent som webasto.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • SYNC 3! - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Sync 3 skiller seg fra tidligere systemer med norske menyer og kommandoer.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Ryggekamera - For fulloversikt når du rygger. Bilen bredde og svingradius vises på hjelpelinjer på fargeskjermen. I tillegg til å være svært effektift for å unngå skader eller påkjørsler er dette et fantastisk hjelpemiddel når en kobler til en tilhenger.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

-Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Pre Collision system - Kamera i frontruten er med å overvåke trafikken foran. Hvis du er uoppmerksom på at bilen foran har stoppet vil systemet gjøre en nødoppbremsing. Systemet kobler inn på et tidspunkt der det ville være for sent for deg som fører og reagere. Dette er et svært godt sikkerhetsystem som vil kunne kunne unngå kollisjon ved lave hastigheter og sterkt begrense skadeomfanget ved høyere hastigeter. Med Pre Collision System har du også en avtstandsindiktator i dashbordet som varlser hvis du ligger tett på bilen foran, du vil også få et kraftig advarsel hvis du tar igjen bilen foran i stor hastighet uten å gi tegn til å redusere hastigheten.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Dab+ originalt fra fabrikk.

 • Citypakke premium Sony navigasjonssystem, premium sound, parkeringsassistent og ryggekamera

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Oppvarmet ratt!

 • Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Automatisk bakluke med fotsensor og fjernstyring fra nøkkelenheten

 • Elektrisk innfelbart tilhengerfeste. Bilen er godkjent med en slepevekt på hele 2000Kg!

Opplev Ford på sitt beste! kom innom oss for en prøvetur i denne fantastiske bilen!

Vi tar innbytte !

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium aut

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 180hk Titanium aut
KM-stand 44411 Km
Registrert dato 10/11/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 123 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2330 kg
Registreringsnummer HT18670
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse 7efdc132-6349-414a-98d5-394d3b96d1ab
NB - Payload 715

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium aut

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Adaptive hovedlys m/ Ford dynamiske LED lys;Aktiv kollisjonsforhindring;Aluminiumsfelger 17" sommer;Aluminiumsfelger 17" vinter;Audiostreaming;Automatgir;Automatisk Bakluke.;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;El sete med minne;Filskiftevarsler;Fjernlysassistent;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC 3;Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Førersete - elektrisk 10-veisjustering med minne;Handsfree system med Bluetooth og stemmstyring;ISOFIX-fester til barnesete;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Koppholdere;LED lykter;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Motorvarmer;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjonssystem;Oppvarmede forseter;Oppvarmet ratt;Panorama glasstak;Parkeringssensor - foran og bak;Ratt 4- veis justering;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenningssytem;Skinninteriør;Sommerhjul;Takrails;Tilhengerfeste elektrisk innfellbart;USB inngang radio;Vinterhjul;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Auto start / stopp;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;El innfellbare speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Håndbrekk elektrisk;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Mykey;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Sideairbager;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Ute-temp.måler;Varme i seter;Webasto

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00