COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Transit Custom 300 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 319 500

Inkl. omregistrering

2019
Manuell
Diesel
23000Km
1995
4

Detaljer

Ford Transit Custom 300 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 319 500

Inkl. omregistrering

Transit Custom demovogn er nå klar for en ny eier. Custom tilhører eliten blant varebiler, og har en rekke praktiske løsninger og hjelpemiddler, designet for å gjøre din jobb hverdag så enkel som overhode mulig. Denne utgaven er med manuell, og øker dermed tillatt hengervekt til 2 500 kg, svært nyttig til sitt bruk.

Er du på jakt etter en varebil i denne størrelsen, mener vi Transit Custom treffer de aller fleste sitt behov! Denne brude sees og prøvekjøres for en total opplevelse av bilen.

Siden bilen er tatt ut ny her hos oss og har den dermed nordiske spesifikasjoner med hensyn til batteri, dynamo, lyktespylere, varmeseter, varmeapparat etc. I motsetning til mange bruktimporterte biler i det norske markedet er denne klar for kalde vinterdager Vår bil er i tillegg utstyrt med en fjernstyrt dieselvarmer som sørger for god og varm bil selv på de strengeste vinterdagene.

Transit Custom har alltid vært kjent for sin robusthet, funksjonalitet og pålitelighet. Nå leverer den et enda bredere utvalg av nyskapende funksjoner og smarte teknologier, høyere effektivitet og førsteklasses design og håndverk. Resultatet: Du kan se frem til å sette deg inn bak rattet på en varebil som er enda mer raffinert og sofistikert enn noen gang tidligere.

AV UTSTYR PÅ DENNE FLOTTE VAREBILEN NEVNER VI

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og den farten du ønsker.

 • WEBASTO m/ fjernkontroll - et trykk på fjernkontollen, og du kommer ut til en lun og god bil, selv på de kaldeste vinterdager.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Skiltgjennkjenning.

 • Active city stop

 • DAB +. +++

SERVICE INFORMASJON

 • Denne har 2 år eller 40 000 km intervall, etter hva som kommer først.

 • Registereim skiftes hvert 10 år eller 240 000 km, det som kommer først.

Klasseledende lasterom og adkomst Nye Transit Customs lasterom er klasseledende innen alle de tre dimensjonene: lengde, bredde (mellom hjulbuene) og nyttbar høyde. Resultatet er at den enkelt kan håndtere standardplater på 240 x 120 cm flatt på gulvet og tre europaller.

 • Dette er vår demovogn, og er dermed i dagelig bruk. Kilometer vil avvike, ta kontakt for visning av bil.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontalt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford Transit Custom 300 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 319 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Transit Custom
Variant 300 L1 2,0 TDCi 130hk Trend
KM-stand 23000 Km
Registrert dato 25/06/2019
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 131 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 169 g/km
Farge Blå
Dører 4
Seter 3
Drivstoff Diesel
Vekt 3000 kg
Registreringsnummer CV92402
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Warranty Ny bil
Referanse 11a73f31-f9cd-498d-b15f-c1649ac13a97
NB - Payload 1314

Tilbehør bil

Ford Transit Custom 300 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 319 500

Inkl. omregistrering

Annet
Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Automatiske nær- og fjernlys;AUX;BT/ Handsfree;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Hengerfeste;Lakk - Metallic;Navigasjon med touchscreen;Ryggekamera;12 V strømuttak;ABS bremser;Antispinn;Armlene førersete;Aut.dim midtspeil;Blinklys i speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP;Ford SYNC 2;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Koppholdere;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skiltgjenkjenning;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Takstativ;Tonede ruter;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512