COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2014 MINI Cooper Cooper D

Kr 124 000

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Diesel
39375Km
1496
3

Detaljer

MINI Cooper Cooper D

Kr 124 000

Inkl. omregistrering

Nå kan du livechatte med oss!: Klikk på den blå knappen merket med "Be om videovisning", og vi svarer deg på det du måtte lure på. I tillegg kan vi med videopresentasjon vise og forklare bilens egenskaper direkte på din mobil eller datamaskin. Enkelt og trygt.

Mini Cooper med den råtøffe fargen British Racing Green med hvitt kontrasttak: Den perfekte bilen for ungdommen, kona eller som en ekstra snerten bil. Her har du en liten og praktisk bil som med et lavt tyngdepunkt og presis styring gir en sportslig og morsom kjøretur. Med denne får du lyst til å kjøre svingete omveger, og gliset sitter godt på når du merker hvordan bilen sluker svinger. En bil som er morsom å kjøre uansett om det er tørt, vått eller snø. Likevel er ikke bilen for stiv eller for støyete til å brukes på lengre turer. Tvert i mot har den en motor som passer godt til cruising, som gjør at bilen fungerer på alle type kjøreturer.

Med den sjeldne grønne fargen og hvite speiler og tak skiller denne bilen seg ut på vegen. Dette er en bil som legges merke til.

Motoren gir deg 116 hestekrefter og drar godt fra lavt turtall. Resultatet er en drivstoffgjerrig motor med lavere kostnader samtidig som du har mer enn nok kraft. Med 6 gir kan du også kjøre på motorveg i høyere hastigheter uten at turtallet er for høyt.

Av utstyr har bilen nøkkelfritt system, varme i forseter, cruisekontroll, Mini Connected med mer. Du sitter behagelig i bilen og styrer bilens infoskjerm via knapper og hjul med høyre hånd. Her har du alle tilkoblingsmuligheter som Bluetooth, USB og AUX.

Med lav kilometerstand fremstår denne bilen som et attraktivt kjøp. Her får du sjelden bil som skaper oppmerksomhet.

Hjulsett: Originale Mini felger på sommerhjul. Komplette vinterhjul følger med. Alle 8 dekkene har god mønsterdybde igjen.

Service: Siste service er tatt nylig ved vårt verksted. I tillegg er det byttet bremseklosser bak og byttet vinduspusserblad.

Kom innom for å prøvekjøre denne flotte bilen!

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Magnus Weme 91649100 Bruktbilansvarlig Snorre Enger 41660370 Mazda/Hyundai ansvarlig Andreas Holmsen 48292191 Skoda ansvarlig Stian Holen 91129496 Ford bilselger

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr:

  • Skibokser fra Packline og Thule
  • Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
  • Ettermontering av tilhengerfeste
  • Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.
  • Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.
  • Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør
  • Sykkelstativ/skiholder - holder til kano/kajakk, lasteholdere m.m.

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank 1 Finans og Santander Consumer Bank og tilbyr svært konkurransedyktige renter.

Sulland Elverum Vi holder til på Grindalsmoen i Elverum, øst i Innlandet. Med en bruktbilhall på over 1000 kvadratmeter har vi et godt utvalg av både små og store biler. Fra Oslo Lufthavn er det cirka 10 mil, og vi bistår gjerne i organisering av din reise. Dersom du ikke ønsker å ta turen har vi god erfaring med transport av biler fra oss til ditt hjemsted.

Hjertelig velkommen til oss for en hyggelig handel!

Spesifikasjoner

MINI Cooper Cooper D

Kr 124 000

Inkl. omregistrering

Merke MINI
Modell Cooper
Variant Cooper D
KM-stand 39375 Km
Registrert dato 15/09/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1496
Motorkraft 116 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 92 g/km
Farge Grønn
Dører 3
Seter 4
Drivstoff Diesel
Vekt 1615 kg
Registreringsnummer BT25997
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Brukt bil
Referanse b1a8d8c7-c688-47f9-8882-9395c9cf7999
NB - Payload 375

Tilbehør bil

MINI Cooper Cooper D

Kr 124 000

Inkl. omregistrering

Annet
AUX kobling;Beltevarsler;Bluetooth/handsfree;Cruise Control;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Høydejusterbart førersete;ISOFIX-fester til barnesete;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kompl. sommer og vinterhjul;Metallic lakk;Nøkkelfritt start og låsesystem;Oppvarmede forseter;Sentrallås;Startknapp;Turteller

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 7.30 - 17 (etter kl 17.00 tlf: 04512)

lør: 10 - 14