2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin
21200Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Vi skal nå selge vår Focus Active demobil, og leter nå etter en ny eier. Focus har en utrolig god kjørekomfort og i en Active får du høyere bakkeklaring og dermed høyere sittestilling.

Denne er levert i en kremhvit farge som kalles Metropolis White, en farge som er meget kledelig. Vår Active er utstyrt med elekstrisk utfeldbart hengerfeste noe som gjør at du kan slepe inntil 1 300 kg på kula. Er du glad i musikk og setter pris på god lyd, da kan vi friste med Bang & Olufsen permium lydanlegg som byr på en fantastisk lydopplevelse.

Den robuste og allsidige nye Focus Active leverer praktiske detaljer, fleksibilitet og funksjonelle løsninger. Økt sittehøyde og utvidete hjulbuer lar deg ta kommandoen over veien. Active har også noe større dekk for å gjøre bilen mer stabil og enklere å håndtere i alle typer terreng.

MEGET GODT UTSTYRT, VI FREMHEVER

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Active City Stop.

 • Oppvarmet ratt.

 • DAB + +++

Active er et helt nytt konsept for Focus. SUV-inspirert design blander sømløst form med funksjon for å levere en kupé som både er robust og elegant. En rekke smarte teknologier, inkludert valgbare kjøremoduser, gir deg kontroll over ditt eget eventyr.

Valgbare kjøremoduser i helt nye Ford Active sørger for at kjøreopplevelsen er personlig tilpasset, ved å endre gassresponsen, styringen, måten den skifter gir på, og mer. De syv ulike modusene er Normal, ECO, Sport, Komfort, Eco-komfort, Glatt og Grusvei. Så enten du cruiser nedover motorveien, eller takler gjørmete skogsveier, så hjelper helt nye Focus Active deg med å få det meste ut av hver kjøretur.

** DETTE ER VÅR DERMED I DAGLIG BRUK, TA KONTAKT PÅ FORHÅND FOR AVTALE OM PRØVEKJØRING.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontalt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Active
KM-stand 21200 Km
Registrert dato 22/05/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1970 kg
Registreringsnummer CV92396
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0PXXGCHPKD77430
Referanse 80cf3e8b-49e8-4b83-9aa4-854983ff2b1e

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Annet
18"sommer hjul på alu felg;Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Adaptive hovedlys m/ Ford dynamiske LED lys;Automatgear;Automatisk klima to soner;AUX;BT/ Handsfree;DAB+;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Oppvarmet Ratt;Ryggekamera;12 V strømuttak;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Beltevarsler;Cross Traffic Alert;Dekktrykks-varsler;Delskinn;El justerbart førersete;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;Elektriske vindusheiser;ESP;Fjernlysassistent;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Koppholdere;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Nøkkelfritt start og låsesystem;Oppvarmede speil;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran og bak;Pre-Collision Assist;Regnsensor;Reservehjul/dekk;Sentrallås;Servostyring;Sideairbager;Skiltgjenkjenning;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Turteller;Tåkelys foran;USB;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger