COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 BMW i3 94Ah Fully Charged Edition

Kr 221 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Elektrisitet
21800Km
647
5

Detaljer

BMW i3 94Ah Fully Charged Edition

Kr 221 000

Inkl. omregistrering

Vi har fått for salg en snerten og praktisk BMW I3 hos oss på sulland Jessheim. Om man er på jakt etter en elesktrisk bil har du garantert sett en en slik bil på vegen. Dette er en av Norges mest solgte el biler, og byr på en morsom og anderledes biltur.

Denne tøffe bilen har en oppgitt rekkevidde på inntil 250 km WLTP og er levert med Nordisk klima samt varmepumpe, som hjelper bilen på de kaldeste vinterdagene.

Vår i3 ble levert en tøff fargekombinasjon i blå/svart metallic, dette gjør at bilen tar seg godt ut i mengden. Bilens størrelse gjør parkering og trange gater til en lek. Selges med resterende nybilgarnti og levers ned 2 sett 19`` orginale BMW felger.

Harman Kardon-systemet leverer førsteklasses surroundlyd og skaper et lydbilde der klangfarge, instrumenter og musikalske nyanser gjengis ned til minste detalj selv på lavt volum.En 600-watts digitalforsterker med 9 kanaler og separat justerbar equalizer danner basisen i systemet. Den hastighetsavhengige kompensasjonsfunksjonen utligner effektivt kjørestøy. 16 høyttalere sørger for like god lyd på alle plasser i kupeen.

SERVICE INFORMASJON

 • Siste service på denne ble utført 13.03.2020 på 20 906 km.

Neste periodiske kjørekontroll er 31.10.2021.


Her er framtidens teknologi i dag. Karosseri i Carbonfiber, aluminium og plast, miljøvennlig transport og materialbruk, varmepumpeteknologi (App styres via mobil) romslig kupe med intelligente løsinger, akselerasjon som på en sportsbil og fantastisk svingradius.

VI FREMHEVER FØGENDE UTSTYR PÅ DENNE FLOTTE BILEN

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og den farten du ønsker.

 • Navi Proff - leder deg enklet og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Fører oppmerksomhet.

 • Skiltgjennkjenning.

 • Lane Keeper.

 • Filskiftevarsel.

 • Varmepumpe

 • LEDLYS.

 • DAB + +++

Kort oppsummert får du en tøff og snerten el.bil med 250 WLTP rekkevidde og den rette fargekombinasjonen. Bilen har komplett service bok og er proppet med utstyr.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontakt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

BMW i3 94Ah Fully Charged Edition

Kr 221 000

Inkl. omregistrering

Merke BMW
Modell i3
Variant 94Ah Fully Charged Edition
KM-stand 21800 Km
Registrert dato 12/10/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 647
Motorkraft 170 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Blå
Dører 5
Seter 4
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 1670 kg
Registreringsnummer EK52420
Kjøretype Bakhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
Referanse b06dde38-f5eb-4a89-aa35-4c5f9d5aa687
NB - Payload 320

Tilbehør bil

BMW i3 94Ah Fully Charged Edition

Kr 221 000

Inkl. omregistrering

Annet
493 Oppbevaringspakke;552 Adaptive LED-lys;5AT Driving Assistand Plus;609 Navigasjon Professional;676 HiFi høyttalersystem;6AK Connecteddrive services;842 Nordisk utførelse/kaldt klima-versjon;Adaptiv Cruisecontroll;Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;Automatiske nær- og fjernlys;AUX;BT/ Handsfree;DAB+;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Keyless;Komfortpakke;Lakk - Metallic;Lane Keeper;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Panorama-tak;Parkerings Pakke;Parkeringssensor foran og bak;Pre-Collision System;Ryggekamera;Skinninteriør;Skinnseter;Varmepumpe;6AG E Drive Services;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Cross Traffic Alert;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;El. vindu foran;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Konstant fartsholder;Koppholdere;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tonede ruter;Trafikkskilt-gjenkjenning;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512