COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Skoda Octavia RS 245 hk DSG

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin
37040Km
1984
5

Detaljer

Skoda Octavia RS 245 hk DSG

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

Nå kan du livechatte med oss!: Klikk på den blå knappen merket med "Be om videovisning", og vi svarer deg på det du måtte lure på. I tillegg kan vi med videopresentasjon vise og forklare bilens egenskaper direkte på din mobil eller datamaskin. Enkelt og trygt.

Skoda Octavia RS med hele 245 hestekrefter og DSG automat! Octavia er en av de mest populære stasjonsvognene som finnes på markedet, takket være kombinasjonen mellom gode kjøreegenskaper, god driftsikkerhet og romslig plass for hele familien. Her har du nå muligheten til å få alle disse fordelene, og hvor du i tillegg får en bil med utømmelige krefter og full kontroll.

Høydepunkter: Race blue med sorte detaljer, massevis av plass, lekre sportsseter i Alcantara, automatgir og DMS kjøreprofil så du kan velge om du ønsker en komfortabel eller sportslig kjøreopplevelse.

Dersom du alltid har lyst på en sportsbil, men har vært nødt til å prioritere plass og det praktiske er dette bilen for deg. En sprek bil som vil få de fleste til å glise bredt, kombinert med et knalltøft utseende. Med den nydelige fargen Race Blue er dette en bil som vil vekke oppsikt i nabolaget!

Bilen er meget godt utstyrt, og har blant annet: Challenger pakke: Sportseter i Alcantara, røde sømmer i interiør, sort sportseksos, park. sensor foran og bak, DCC adaptivt understell.

Traveller pakke: Columbus navigasjon med 9,2" berøringsskjerm, DAB+, WiFi Hotspot, Lane assist, trafikkkiltgjenkjenning og ryggekamera. Bilen har også Canton Sound System med 9 høyttalere og subwoofer, dette gir et kraftig og kvalitetsfullt lydbilde.

Vinterpakke: Parkeringsvarmer med fjernkontroll og setevarmer bak.

Digitalt instrument: Bytter ut de analoge instrumentene med en stor digital skjerm, som lar deg skreddersy innholdet på skjermen slik du vil ha det.

Transportpakke: Tilhengerfeste opp til 1600kg, elektrisk bakluke og Isofix.

En fantastisk bil med mange bruksområder. På langturer har du alle førerhjelpssystemer som bidrar til at du kan konsentrere deg på det viktigste, og ikke minst plass til å få med deg det du trenger. Med hengerfeste kan du frakte tilhenger. Ved krappe svinger på landeveg kan du nyte den råsterke motoren og de gode kjøreegenskapene hvor bilen ligger stabilt på vegen og har en skarp styring.

Hjulsett: Leveres med 2 komplette hjulsett. Sommerhjul med 19" Xtreme sort felger. Vinterhjul er sorte Skoda felger i 18". Fantastisk flotte felger som kler bilen veldig godt.

Alle servicer er fulgt. Utvidet garanti til 5 år/150.000km.

Denne bilen må oppleves på nærmere hold!

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Magnus Weme 91649100 Bruktbilansvarlig Snorre Enger 41660370 Mazda/Hyundai ansvarlig Andreas Holmsen 48292191 Skoda ansvarlig Stian Holen 91129496 Ford bilselger

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr: Skibokser fra Packline og THULE- Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe- Ettermontering av tilhengerfeste - Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.- Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.- Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør- Sykkelstativ-skiholder- kano/kajakk holder-lasteholdere m.m.

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer if..., Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank 1 Finans og Santander Consumer Bank.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS FOR EN HYGGELIG BILHANDEL

Spesifikasjoner

Skoda Octavia RS 245 hk DSG

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

Merke Skoda
Modell Octavia RS
Variant 245 hk DSG
KM-stand 37040 Km
Registrert dato 12/04/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1984
Motorkraft 245 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1984 kg
Registreringsnummer HB84350
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse 77cf8518-7f5f-4ddd-bc62-73366320306e

Tilbehør bil

Skoda Octavia RS 245 hk DSG

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

Annet
Hengerfeste;Motorvarmer;Navigasjonssystem;Radio DAB+;ABS bremser;Antispinn (Traction Control);Automatisk klimaanlegg;Bakkestart Assistent;Beltevarsler;Blindsoneinformasjonssystem;Bluetooth/handsfree;Blåtannsystem;Canton Sound System;Cruise Control;Dieselvarmer med fjernkontroll;El. vindu foran og bak;Elektrisk bakluke;Farget glass;Filskiftvarsling;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart ratt;ISOFIX-fester til barnesete;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;LED-lys foran;Metallic lakk;Multimedia anlegg;Mørke ruter;Nøkkelfritt start og låsesystem;Oppvarmede forseter;Parkeringssensor foran/bak;Regnsensor;Ryggekamera;Servostyring;Skinn/ Alcantara;Sportsinteriør;Startknapp;Startsperre;VI TAR FORBEHOLD OM FEIL I ANNONSEN;Webasto med ur og fjernstyring

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 7.30 - 17 (etter kl 17.00 tlf: 04512)

lør: 10 - 14