COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Volkswagen e-Golf E-Golf 85kw

Kr 149 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Elektrisitet
75000Km
0
5

Detaljer

Volkswagen e-Golf E-Golf 85kw

Kr 149 000

Inkl. omregistrering

Har du vurdert elbil? Hva med denne? Yter 115 hestekrefter og 270 nm i skyvekraft gjør denne til en kvikk bil. Flott utstyrt med parkeringsensorer foran og bak, + Ryggeindikator på skjerm. Dette gir deg full oversikt når du skal parkere etter endt kjøretur. Adaptiv cruisecontroll er rimelig kjekt når du skal kjøre på litt lengre turer, så kan du slappe litt mer av. Selvsagt Bluetooth, Radio DAB+ og navigasjon på denne også. Bagasjerommet er på 341 liter og da dobbel gulv, slik at kabler kan ligge under når de ikke er i bruk.

Denne har batterikapasitet på netto 21,8 kwh. Det gir deg en rekkevidde på ca 15 mil sommerstid og vinterstid alt mellom 10-13 mil. Igjen, det er mye som påvirker rekkevidden, herunder strømforbruk inne i bilen slik som setevarme, oppvarming av frontruten og klima-anlegget. I tillegg vil utetemperatur, kjørestil og topografi påvirke kjørelengden.

Via hjemmelading og 3,6 kw vil den bruke ca 11 timer på lade helt fullt. Det er da gitt at man bruker veggboks og 16A kurs. DC-Hurtiglading leverer da 40 kw og tar ca 40 minutter å lade opp fra 0-80 % kapasitet.

For ytterligere informasjon, kontakt oss gjerne direkte, både på dag- og kveldstid

Selger bruktbil - Odd Olderløkken Tlf. 90 20 80 33 Selger - Hans Jeilen Tlf. 99 21 02 72

Velkommen til Sulland Otta - Merkeforhandler av Ford, Mitsubishi , Volkswagen og Volkswagen nyttekjøretøy.

Garanti Alle biler leveres med garanti. Ingen unntak. Garantiens varighet er beskrevet i omtalen av den enkelte bil. Varigheten er fra 3 mnd. til inntil 7 år.

Radio DAB+ Alle våre biler leveres med Radio DAB+ (Der bilen ikke har dette originalt, blir DAB+ adapter etter-montert)

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Ønsker du bare å selge bilen din kan den være av interesse for oss, ta kontakt med oss for en vurdering.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er; Sparebank 1 Forsikring, Enter, IF Skadeforsikring og Gjensidige.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank, Ford Credit og Volkswagen Møller Bilfinans. og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss - vi har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Levering Vi kan transportere bilen over hele Norge, Oslo, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Oppdal og Trondheim osv. Spør oss gjerne om pristilbud på frakt til ditt hjemsted.

Vår service-/deleavdeling tilbyr også

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Spesifikasjoner

Volkswagen e-Golf E-Golf 85kw

Kr 149 000

Inkl. omregistrering

Merke Volkswagen
Modell e-Golf
Variant E-Golf 85kw
KM-stand 75000 Km
Registrert dato 27/01/2016
Girkasse Automat
Motorkraft 116 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Registreringsnummer EL85882
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Brukt bil
Referanse 75c7146c-64d6-4a1e-86e3-d5aae725ea23

Tilbehør bil

Volkswagen e-Golf E-Golf 85kw

Kr 149 000

Inkl. omregistrering

Annet
8 ALUFELGER;ABS;ABS bremser;Antispinn;AUTOMATGIR;Dab + Radio;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;FJ.SENTRALLÅS;JUSTERBART RATT;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;KOLLISJONSPUTER;Konstant fartsholder;Metallic lakk;Navigasjonssystem;Sommerhjul;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7.30 - 16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

lør: 10 - 14