2016 Ford S-Max 2,0 TDCi 120hk Trend 7-s

Kr 299 500

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
55663Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 120hk Trend 7-s

Kr 299 500

Inkl. omregistrering

Selger: Finn Olav Bø 900 22 480

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Vi har fått inn dette flotte eksemplaret av markedets beste 7 seter. Bilen er en flott Trend utgave i tidsriktig Absolute black farge med mørktonet glass som gir bilen er tøft utseende. Bilen er utstyrt med den nye Euro 6 TDCi motoren til Ford på 2.0 l med 120 Hk. Denne motoren gir et lavt forbruk og lave utslipp samtidig som den leverer krefter i massevis. for de som kjenner 1.6 l 115 Hk motoren som ble brukt i tidligere modeller så forskellen i krefter være markant. Bilen har et NOx utslipp på kun 48.2 mg/km Dette er et resultat som selv ikke de minste bilene klarte for bare et par år siden.

Ford er kjent for sine utmerkede kjøreegenskaper. S-Max er ikke noe unntak! I tester har bilen høstet teringkast 5 og 6 jevnt over. Bilen scorer høyt på design, kjøreegenskaper, plass, sikkerhet og ikke minst annenhåndsverdi. Den har fått omtaler som "famile-geniet" og "orkesterplass i baksetet" Er du i markedet for en slik bil så bør du ta definitivt ta denne med i vurderingen!

Vår bil har vært forsiktig brukt og fremstår som meget pen.

Servicer er utført slik:

 • 23 311 km. 23.11.2017
 • 45 791 km. 19.02.2019

Neste service skal da være Februar 2021 eller 75 000m.

Bilen har rikelig med utstyr som gjør turen til en fryd! Vi trekker frem noen har høydepunktene:

 • SYNC2 - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Call Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

 • Mørktonet glass. Dette er praktisk på en slik bil for å redusere innsyn til lasten bak i bilen. I tillegg reduserer det tempteraturen i bilen på varme sommerdager.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Dab+ som alle moderne biler er bilen utstyrt med Dab+ radio.

 • Setepakke med elektrisk justering på fører og passasjerstol - her er det enkelt å finne den optimale sitteposisjonen for langkjøring. Det kan også lagres en posisjon for 3 ulike førere.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • 3-Sone klimaanlegg. i tillegg til 2 soner som kan reguleres etter fører og passasjeren foran sine preferanser har du mulighet til å styre en tredje sone bak i bilen. Dette vil være til glede for de i baksetet som kan få riktig temperatur og slippe duggete ruter.

 • 3 X Iso-Fix på midtre seterad sørger for enkel og trygg montering av barnestoler. Bilens innvendige bredde gir god mulighet for 3 barnestoler i bredden. Her kan de enkelt gå forbi hverandre uten å måtte ommøblere hele baksetet når en skal inn eller ut. Det er god plass i mellom barnesetene så festing av sikkerhetsbelter går som en lek. Dette er med å gjøre dette til den ultimate familiebilen. Mange biler går på " papiret" S- Max fungerer i praksis!!

-Bakkestartassistent. Bilen hjelper deg med å holde bremsene i to sekunder til du får inngrep med ctutchen ved bakkestart.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 120hk Trend 7-s

Kr 299 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 120hk Trend 7-s
KM-stand 55663 Km
Registrert dato 01/03/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 129 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2505 kg
Registreringsnummer HT17641
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
VIN WF0JXXWPCJFP85083
Referanse 63df52ce-8792-420c-a4c1-a072eab52bf2
NB - Payload 805

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 120hk Trend 7-s

Kr 299 500

Inkl. omregistrering

Annet
Bluetooth handsfreesystem;DAB+;El. setejustering fører m/Memory;Fleksible bakseter;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford Easy-fuel;Ford SYNC 2;Ford SYNC og nødhjelpsassistanse;Hengerfeste;Keyless;Navigasjon med touchscreen;Radio DAB+;Regnsensor;USB/AUX;ABS bremser;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP;Fjernstyrt Sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Kurve / Tåkelys;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Stabilitetssystem antiskrens ;Start-knapp;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Ute-temp.måler;Uttakbare bakseter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger