COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford EcoSport 1,0 125hk Titanium

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

2017
Manuell
Bensin
53700Km
998
5

Detaljer

Ford EcoSport 1,0 125hk Titanium

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Vi har nå fått for salg en smart og praktisk mini SUV. Ecosport er en bil som er egnet for deg som ikke ønsker å ha en stor bil. Denne bilen har en høyere bakkeklaring, noe som gjør inn og utstigning til en drøm. Når det kommer til kjørekomfort, er dette i vår mening blant de beste i klassen! Høyere sittestilling gjør at du får en bedre oversikt over omgivelsene. Vår Ecosport har forsatt lenge igjen av nybilgarantien som varer frem til 28.02.2022 eller 100 000 km, så her har du mulighetem til god bil i mange år fremover.

Ford EcoSport er en hendig bil med overraskende god plass. Den har smarte løsninger og det riktige utstyret. Bilen er en meget lettkjørt bil, med den prisvinnende EcoBoost-motoren på 125hk. Meget stillegående og god effekt er det som kjennetegner denne, for ikke å snakke om et meget lavt forbruk.

AV UTSTYR NEVNER VI

 • Navigasjon - vi knappene i panelet, ledes du enklet frem til ønsket destinasjon.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Nøkkelfri start - glem nøkkelen, når du skal starte, bare trykk på startknappen.

 • Seter i delskinn - gjør rengjøringen enklere, samtidig setter det en mer eksklusivt preg.

 • Cruise controll - vi spaken på rattet, holder bilen ønsket hastighet.

 • Ford easy fuel - glem bensinlokket, her er det klart for fylling.

 • Ryggesensor - varsler om mulige hinder når du rygger.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Active City Stop.

 • DAB+

Ford EcoSport er som andre typer SUV, du har høy sittestilling og god oversikt. Det er meget god bakkeklaring, så denne tåler å være på de dårligere veiene også. Dette sammen med meget god elektronisk styring av antiskrens og antispinn, gjør til at du har en meget trygg og god bil på alle typer føre. Og med den justerbare seteryggen i baksetet, blir turen behagelig også for passasjerer bak, samtidig som bagasjerommet blir meget lett å utnytte maksimalt. Ved behov er også bakseteryggene nedfellbare, slik at du får enda bedre plass om det er større ting du trenger å ta med deg.

SERVICE INFORMASJON

 • 20.03-2018 - 14 153 km.

 • 11.03.2020 - 53 651 km.

 • Neste periodiske kjørekontroll er januar 2021.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontalt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford EcoSport 1,0 125hk Titanium

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell EcoSport
Variant 1,0 125hk Titanium
KM-stand 53700 Km
Registrert dato 28/02/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 125 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1730 kg
Registreringsnummer AE50911
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
Referanse 2b35c93a-5e38-4160-a56e-83a80420e109
NB - Payload 373

Tilbehør bil

Ford EcoSport 1,0 125hk Titanium

Kr 149 500

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;Active city stop;AUX;BT/ Handsfree;Cruise Control;DAB+;Ford Easy-fuel;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start og lås;Rails;Regnsensor;Ryggesensor;17" sommer dekk på alu felg;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;Delskinn;Delvis skinnseter;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernstyrt sentrallås;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede spylerdyser;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512