COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Mazda 6 2,2D 175hk Optimum AWD aut

Kr 419 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
19937Km
2191
5

Detaljer

Mazda 6 2,2D 175hk Optimum AWD aut

Kr 419 000

Inkl. omregistrering

Bruktbilkampanje! Kjøp bruktbil innen juni, og velg mellom:

 • Serviceavtale 3 år/45.000km inkludert ved vårt verksted
 • Valgfritt utstyr inntil kr 15.000,-
 • Få bilen fraktet gratis til nærmeste Sulland forhandler.

Bruktbilkampanje! Kjøp bruktbil i april, og velg mellom:

 • Serviceavtale 3 år/45.000km inkludert ved vårt verksted
 • Valgfritt utstyr inntil kr 15.000,-
 • Minimum kr 25.000,- i innbytte dersom bilen er kjørbar, har to sett hjul og fri for alle typer heftelser.
 • Få bilen fraktet gratis til nærmeste Sulland forhandler.

Nå kan du chatte med oss!: Klikk på den blå knappen merket med "Chat med oss", og vi svarer deg på det du måtte lure på. I tillegg kan vi med videopresentasjon vise og forklare bilens egenskaper direkte på din mobil eller datamaskin. Enkelt og trygt.

Om denne bilen: Flott utgave av Mazda 6 med en sterk dieselmotor på 175 hestekrefter med automat, sammen med Optimum utstyrspakke. Her får du masse ekstra og flott skinninteriør. Flott rød farge som sammen med elegante linjer er med å sette standarden for denne bilen.

Her bys du på masse plass, og dette er en romslig stasjonsvogn. Her sikrer du at samtlige har masse plass i bilen, og kan nyte en langtur uten problemer. En typisk familiebil som passer til de aller fleste. I tillegg har bilen gode kjøreegenskaper og ligger fint og stabilt på vegen. Dette sikrer presis styring som gir en komfortabel og morsom kjøretur.

Førermiljøet er preget av et lekkert skinninteriør som går igjen både i dører og på dashbord. En elegant kontrast mellom brunt og svart gir et moderne og ekslusivt preg. Setene er gode å sitte i og på førersetet har du blant annet elektrisk justering og memory. Solid midtkonsoll sikrer at du kan slappe av godt i setet, og infotaintmentskjermen styres enkelt via knapper og hjul nede ved din høyre arm.

Motoren har masse kraft og trekker både deg og dine passasjerer frem. Med automatgir er du sikret en smidig motor som kombinert med firehjulstrekk kommer seg frem hele året og på alle veger. Bilen har også Webasto som sikrer god og varm bil i vinterhalvåret.

Skulle du trenge ytterligere plass har bilen takrails, og en skiboks monteres enkelt på. Med vårt kampanjetilbud er det en mulighet å få dette inkludert i prisen, alternativt hengerfeste om du skulle behøve dette.

Med Optimum utstyrspakke får du alt du trenger av utstyr. Bilen har blant annet følgende:

 • Adaptiv cruisekontroll
 • Filskiftevarsler
 • Head-Up-Display, gir deg oversikt over fart rett i frontruta
 • BOSE lydsystem
 • Ryggekamera
 • Parkeringssensor foran og bak
 • Oppvarmet ratt
 • Navigasjon med DAB+ Pluss mer!

Hjulsett: Bilen leveres med komplette sommer- og vinterhjul. Continental Viking piggfrie vinterdekk med 17" tommers felg. Originale sommerhjul.

Service er utført: 27.08.2019 på 15672 kilometer. Serviceintervallet på denne bilen er 1år/20.000km, dvs neste service er i august 2020 eller ved 35.000km.

Kom innom for å se nærmere på denne flotte bilen!

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Magnus Weme 91649100 Bruktbilansvarlig Snorre Enger 41660370 Mazda/Hyundai ansvarlig Andreas Holmsen 48292191 Skoda ansvarlig Stian Holen 91129496 Ford bilselger

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr:

 • Skibokser fra Packline og Thule
 • Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.
 • Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør
 • Sykkelstativ/skiholder - holder til kano/kajakk, lasteholdere m.m.

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank 1 Finans og Santander Consumer Bank og tilbyr svært konkurransedyktige renter.

Sulland Elverum Vi holder til på Grindalsmoen i Elverum, øst i Innlandet. Med en bruktbilhall på over 1000 kvadratmeter har vi et godt utvalg av både små og store biler. Fra Oslo Lufthavn er det cirka 10 mil, og vi bistår gjerne i organisering av din reise. Dersom du ikke ønsker å ta turen har vi god erfaring med transport av biler fra oss til ditt hjemsted.

Hjertelig velkommen til oss for en hyggelig handel!

Spesifikasjoner

Mazda 6 2,2D 175hk Optimum AWD aut

Kr 419 000

Inkl. omregistrering

Merke Mazda
Modell 6
Variant 2,2D 175hk Optimum AWD aut
KM-stand 19937 Km
Registrert dato 21/08/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2191
Motorkraft 175 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 143 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2150 kg
Registreringsnummer HB83700
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse a3be523a-c69b-427f-98fe-0d115ee87ca7
NB - Payload 580

Tilbehør bil

Mazda 6 2,2D 175hk Optimum AWD aut

Kr 419 000

Inkl. omregistrering

Annet
Motorvarmer;Navigasjonssystem;Skinninteriør;4WD;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Antispinn (Traction Control);Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Bluetooth;CD-spiller;Cruise Control;Dekktrykkssensor;Delte bakseter;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Filskiftvarsling;HUD - Head Up Display;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;ISOFIX-fester til barnesete;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørke ruter;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfritt start og låsesystem;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran/bak;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Skinnseter;Skinntrukket ratt;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter;Webasto med ur og fjernstyring

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 7.30 - 17 (etter kl 17.00 tlf: 04512)

lør: 10 - 14