COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2020 Hyundai Tucson 1,6 CRDi Teknikkpakke 4WD aut

Kr 469 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel/Batteri
10500Km
1598
5

Detaljer

Hyundai Tucson 1,6 CRDi Teknikkpakke 4WD aut

Kr 469 000

Inkl. omregistrering

Nå kan du chatte med oss!: Klikk på den blå knappen merket med "Chat med oss", og vi svarer deg på det du måtte lure på. I tillegg kan vi med videopresentasjon vise og forklare bilens egenskaper direkte på din mobil eller datamaskin. Enkelt og trygt.

Vi selger nå vår flotte Hyundai Tucson 4WD hybrid demobil! Her får du det beste fra flere verdener, med god plass og romslighet, høy bakkeklaring og ikke minst er drivstoffgjerrig motor.

Designmessig ser bilen hissig ut med en kraftig grill med mye kromdetaljer som strekker seg helt ut til LED lyktene. Bilen har totalt sett et sportslig og moderne utseende.

Bilen har panoramatak, som gir de i baksetetet full oversikt både over og til siden. Avtagbart hengerfeste med tillatt vekt på 1600 kilo gir deg mange muligheter.

Motoren har et 48-volts mildhybridsystem som bidrar til lavere drivstofbruk. Systemet hjelper motoren med ekstra krefter når du trenger det, og sørger for cirka 11% besparelse. Bilens 1,6 CRDi dieselmotor er kraftig nok til å dra både deg, dine passasjerer og henger. Automatgirkasse som går veldig smidig, her får du en komfortabel kjøretur. I tillegg har den firehjulstrekk bidrar til at du kommer deg frem hvor enn du vil.

Kanskje det beste med denne bilen er den fyldige utstyrslista. Her får du en rekke førerhjelpssystemer og masse komfort. Når du skal parkere har du sensorer samt kamera. På langtur og i kø justerer bilen seg både til trafikken og til midten av filen du ligger i.

Blant annet nevnes:

 • Oppvarmede for- og bakseter, ventilasjon i seter foran og oppvarmet ratt
 • Adaptiv cruisekontroll med filholder
 • Elektrisk bakluke
 • 360 graders parkeringskamera, samt sensorer foran og bak
 • Navigasjon og et kraftfullt premium lydanlegg fra Krell
 • Nøkkelfritt system
 • LED kjørelys
 • Elektrisk justerbart sete

Pluss mye mer!

Hjulsett: Bilen leveres med komplette sommer- og vinterhjul. Piggfrie Continental vinterdekk. Alle felger er originale.

Er du ute etter en stor og romslig SUV med mye utstyr er dette bilen for deg! Kom innom for å se nærmere. Bilen disponeres som demobil og kilomterstand vil kunne endre seg.

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Magnus Weme 91649100 Bruktbilansvarlig Snorre Enger 41660370 Mazda/Hyundai ansvarlig Andreas Holmsen 48292191 Skoda ansvarlig Stian Holen 91129496 Ford bilselger

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr:

 • Skibokser fra Packline og Thule
 • Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.
 • Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør
 • Sykkelstativ/skiholder - holder til kano/kajakk, lasteholdere m.m.

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank 1 Finans og Santander Consumer Bank og tilbyr svært konkurransedyktige renter.

Sulland Elverum Vi holder til på Grindalsmoen i Elverum, øst i Innlandet. Med en bruktbilhall på over 1000 kvadratmeter har vi et godt utvalg av både små og store biler. Fra Oslo Lufthavn er det cirka 10 mil, og vi bistår gjerne i organisering av din reise. Dersom du ikke ønsker å ta turen har vi god erfaring med transport av biler fra oss til ditt hjemsted.

Hjertelig velkommen til oss for en hyggelig handel!

Spesifikasjoner

Hyundai Tucson 1,6 CRDi Teknikkpakke 4WD aut

Kr 469 000

Inkl. omregistrering

Merke Hyundai
Modell Tucson
Variant 1,6 CRDi Teknikkpakke 4WD aut
KM-stand 10500 Km
Registrert dato 23/08/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1598
Motorkraft 136 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 130 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel/Batteri
Vekt 2210 kg
Registreringsnummer HB84886
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
VIN TMAJ3817HLJ926485
Referanse 03ec6f55-74a4-449b-bbeb-8d9a161668eb
NB - Payload 510

Tilbehør bil

Hyundai Tucson 1,6 CRDi Teknikkpakke 4WD aut

Kr 469 000

Inkl. omregistrering

Annet
Hengerfeste;Navigasjonssystem;Skinninteriør;4WD;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Avtagbart hengerfeste;Beltevarsler;Blindsoneinformasjonssystem;Bluetooth;Cruise Control;Delte bakseter;El. speil;El. vindu foran og bak;Elektrisk bakluke;Elektrisk Parkeringsbrems;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Filskiftvarsling;Glasstak;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED-lys foran;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfritt start og låsesystem;Oppvarmede bakseter;Oppvarmede forseter;Oppvarmet speil;Panorama glasstak;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 7.30 - 17 (etter kl 17.00 tlf: 04512)

lør: 10 - 14