COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 526 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
39524Km
1997
5

Detaljer

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 526 000

Inkl. omregistrering

Bruktbilkampanje! Kjøp bruktbil og velg mellom:

  • Serviceavtale 3 år/45.000km inkludert ved vårt verksted
  • Valgfritt utstyr inntil kr 15.000,-
  • Minimum kr 25.000,- i innbytte dersom bilen er kjørbar, har to sett hjul og fri for alle typer heftelser.
  • Få bilen fraktet gratis til nærmeste Sulland forhandler.

Nå kan du chatte med oss!: Klikk på den blå knappen merket med "Chat med oss", og vi svarer deg på det du måtte lure på. I tillegg kan vi med videopresentasjon vise og forklare bilens egenskaper direkte på din mobil eller datamaskin. Enkelt og trygt.

Ford Edge 2017 modell, førstegangsregistrert i august 2018! Edge er en av de mest allsidige SUV-ene både på veien og i terrenget. Her får du den ultimate kombinasjonen av et nydelig design, nye teknologier, sportslige kjøreegenskaper og god plass. Denne bilen passer seg godt til lange turer for hele familien, eller bare til daglig kjøring.

Motor og kjøreegenskaper: Med 2,0 liters dieselmotor med 210 hestekrefter har du mer enn nok kraft enten du skal frakte familien og oppfylt bagasjerom, eller du skal kjøre med henger på opp til 2 tonn. Bilen har intelligent firehjulstrekk, som gir en dynamisk kjøreopplevelse og bra grep. Når det ikke er behov kobler systemet automatisk av som sikrer drivstoffbesparelse.

Komfort: Edge har god støydemping, og gir deg et behagelig lydbilde inne i kupeen. Meget komfortable skinnseter med gode justeringsmuligheter. Med utstyr som adaptiv cruise følger bilen trafikken helt selv, også i køkjøring. Både seter foran og bak har varme, og det samme har frontruten. Med kupe- og motorvarmer kan du alltid komme til varm bil hele året. Den automatiske bakluken gjør at du slipper å slippe det du har i hendene for å åpne bagasjerommet. Sony Premium Sound med Sync 3 gir deg god lyd, navigasjon og alle tilkoblingsmuligheter. I baksetet finnes også uttak for både 12v usb og AC 230v.

Førerhjelp: Denne bilen er godt utstyrt og hjelper deg i alle situasjoner. Med BLIS blir du varslet når en annen bil oppholder seg i din blindsone, og Lanekeeperen varsler om du utilsiktet er på vei ut av kjørebanen. Parkering går som en lek takket være kamera og parkeringssensorer både foran og bak. Bilen har X-pakke som gir deg dynamiske LED lys med blendfrie fjernlys.

Bilen fremstår muskuløs med et omhyggelig fokus på detaljer. Er du ute etter noe av det råeste? Ja da kan denne bilen være noe for deg. Edge er muskler, komfort og kjøreglede av høy rang! Dette er en bil som må oppleves for å forstå.

Bilen har komplett servicehistorikk, og to hjulsett følger bilen. Gunstig kilometer og nybilgaranti til 2023.

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr: Skibokser fra Packline og THULE- Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe- Ettermontering av tilhengerfeste - Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.- Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.- Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør- Sykkelstativ-skiholder- kano/kajakk holder-lasteholdere m.m.

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Magnus Weme 91649100 Bruktbilansvarlig Snorre Enger 41660370 Mazda/Hyundai ansvarlig Andreas Holmsen 48292191 Skoda ansvarlig Stian Holen 91129496 Ford bilselger

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer if, Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank 1 Finans og Santander Consumer Bank.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS FOR EN HYGGELIG BILHANDEL

Spesifikasjoner

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 526 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Edge
Variant 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut
KM-stand 39524 Km
Registrert dato 31/08/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 209 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HB83708
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse dc7774e8-1d6b-46bb-98bd-7fa249cdd9ee

Tilbehør bil

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 526 000

Inkl. omregistrering

Annet
Motorvarmer;Navigasjonssystem;Radio DAB+;Skinninteriør;ABS bremser;Activ City Stop;Aircondition automatisk;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut. innfellbare speil m. varme;Automatisk klimaanlegg;Bakkestart Assistent;Beltevarsler;Blindsoneinformasjonssystem;Cruisekontroll/fartsholder;Deaktivering av airbag på passasjerside;Delte bakseter;Dieselvarmer med fjernkontroll;Elektrisk bakluke med fjernbetjening fra nøkkel;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftvarsling;Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;ISOFIX-fester til barnesete;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED-lys foran;Lengdejusterbart ratt;Lys assistent ( automatisk blending);Lys hovedlys xenon;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfritt start og låsesystem;Oppvarmede bakseter;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkassist;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringssensor foran/bak;Pollenfilter;Regnsensor;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Speil aut avblendbart;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Takrails;Tonede ruter;Tåkelys m. hjørnefunksjon;Varme i seter;VI TAR FORBEHOLD OM FEIL I ANNONSEN

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 7.30 - 17 (etter kl 17.00 tlf: 04512)

lør: 10 - 14