COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 190hk Titanium AWD aut

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
5500Km
1995
5

Detaljer

Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 190hk Titanium AWD aut

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

Selger: Finn Olav Bø 900 22 480

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Vi selger vår flotte demostrasjonsvogn av Ford Galaxy 4x4 Bilen er levert i Titanium utførelse med meget høyt utstyrsnivå. Bilen er utstyrt med den nye Euro 6 Tdci motoren fra Ford på hele 190 Hk. Motoren er koblet til en smidig og god 8 trinns automatgirkasse og et suverent 4x4 system. Utvendig har bilen et eksklusivt utseende med Magnetic met lakk. mørktonet glass og tøffe 19" felger. Innvendig har bilen svært gode skinnseter med elektrisk justering. Ikke bare ser de fantastisk ut men de er like gode som de ser ut! Galaxy på grønne skilt er en stor 7 seter peronbil som er bygd om til varebil. Den mister ingen av de fantastiske kjøreegenskapene eller komforten i ombyggingen. Her er det i motsetning til mange andre 2 setere god plass og så til lange førere. Har du høye krav til komfort og utstyr i bilen din så bør du ta en titt på denne.

Bilen er svært godt utstyrt, vi nevner noen av høydepunktene:

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde pg lengde på lysene på bakfrunn av dette. Lysene jobber sammen med kamera på bilen og leser av motgående trafikk og sørger for at du har størst mulig området på max lys effekt til en hver tid.

 • SYNC 3! - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Sync 3 skiller seg fra tidligere systemer med norske menyer og kommandoer.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

Parkeringsassistent - bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok, du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene ratt og pedaler. Vi garanterer at denne bilen er mye flinkere til å lukeparkere enn det du er.

 • Ryggekamera og frontkamera - For fulloversikt når du rygger og kjører inn mot en vegg. Bilen bredde og svingradius vises på hjelpelinjer på fargeskjermen. I tillegg til å være svært effektift for å unngå skader eller påkjørsler er dette et fantastisk hjelpemiddel når en kobler til en tilhenger.

-Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Mørktonet glass fra B-Stolpen og bakover. Dette reduserer uønsket innsyn i bilen i tillegg til å bilen et mer eksklusivt utseende.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

 • Pre Collision system - Kamera i frontruten er med å overvåke trafikken foran. Hvis du er uoppmerksom på at bilen foran har stoppet vil systemet gjøre en nødoppbremsing. Systemet kobler inn på et tidspunkt der det ville være for sent for deg som fører og reagere. Dette er et svært godt sikkerhetsystem som vil kunne kunne unngå kollisjon ved lave hastigheter og sterkt begrense skadeomfanget ved høyere hastigeter. Med Pre Collision System har du også en avtstandsindiktator i dashbordet som varlser hvis du ligger tett på bilen foran, du vil også få et kraftig advarsel hvis du tar igjen bilen foran i stor hastighet uten å gi tegn til å redusere hastigheten.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

 • Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

 • Dab+ som alle moderne biler er bilen utstyrt med Dab+ radio. Her kan du også bruke Apple CarPlay og Android auto med google maps som kartverk f.eks.

 • Komfortpakke med skinn. 10 veis elektrisk justering og minne.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Oppvarmet ratt!

 • Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Automatisk bakluke med fotsensor og fjernstyring fra nøkkelenheten

 • Elektrisk innfelbart tilhengerfeste. Bilen er godkjent med en slepevekt på hele 2000Kg!

 • Bakseter følger med bilen hvis man på et senere tidspunkt skulle ønske å bygge om bilen til 7 seter.

Opplev Ford på sitt beste! kom innom oss for en prøvetur i denne fantastiske bilen!

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 190hk Titanium AWD aut

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Galaxy
Variant 2,0 EcoBlue 190hk Titanium AWD aut
KM-stand 5500 Km
Registrert dato 30/07/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 190 HK
Karosseri type Kasse
Farge Grå
Dører 5
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 2666 kg
Registreringsnummer HT22764
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse 2f9c8c00-c672-430f-9208-a0b092db698c
NB - Payload 650

Tilbehør bil

Ford Galaxy 2,0 EcoBlue 190hk Titanium AWD aut

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

Annet
Dieselvarmer m fjernkontroll;Ford SYNC 3;Frontkolisjons varsler med automatisk bremseassistanse;Førersete - elektrisk 10-veisjustering med minne;Lane Keeper;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Parkeringsassistent;Ryggekamera;Skinnseter;Sommerhjul;Streaming av musikk via bluetooth;Tilhengerfeste elektrisk innfellbart;USB inngang radio;Varme i ratt;Vindu - oppvarmet frontrute;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Dieselvarmer med innvendig timer;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Ledlys;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Uttakbare bakseter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00