COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Ranger Double Cab 3.2L TDCi 200HK AWD Wildtrak aut

Kr 469 500

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
5400Km
3198
4

Detaljer

Ford Ranger Double Cab 3.2L TDCi 200HK AWD Wildtrak aut

Kr 469 500

Inkl. omregistrering

Selger: Finn Olav Bø 900 22 480

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Vi har nå en knalltøff Ranger wildtrack med den største 3,2literen og X-Pakke for salg

Bilen leveres i høyeste utstyrsgrad Wildtrack med X Pack. Bilen er utstyrt med den krafitge 3,2 Liters motoren på hele 200 HK. Motoren er koblet til godt tilpasset automatgirkasse med høy og lavserie som sørger for topp kjørekomfort under alle forhold. Du kan enkelt koble inn lavserie ved kun å vri på en bryter . Med automatgir og lavserie har du full kontroll i krevende situasjoner og terreng. Ikke la deg lure av andre løsninger hos konkurenter til Ranger, En pick up SKAL ha lavserie selv om den har automatgir.

Ranger er en svært praktisk og behagelig pick-up. Bilen er klasseledene på størrelse på plan, nyttelast og ikke minst tillatt hengervekt som er på hele 3500 Kg.

Dette er Double cab utgaven som gir bra plass på planet og masse plass innvendig i kupeen. Her har du ikke noen skillevegg som ødelegger sittestillingen slik det gjør på andre grønn skiltede biler. Det er masse plass inne i kupeen som lar deg justere inn akkurat den sittestillingen du ønsker. Det er god plass bak setene til det du måtte ønske å ha inne i kupeen. Det er lett adkomst til plassen bak setene fra de skjulte dørene som åpnes bakover.

Bilen fremstår som en meget pen bil.

Wildtrack er en topputgaven av Ranger og har en mengde gode kvaliteter og praktisk utstyr. Vi nevner noen av høydepunktene:

-X pack som inneholder: Sorte Wildtrak alu. felger - Sorte rails - Sort skinn i seter. dører, dashbord, ratt og gearspak m/grå søm - parksensor foran, Sort rulledeksel, Sort rundt tåkelys, Black edition grill og Sorte stigtrinn

 • Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Navigasjon som loser deg frem på ukjente steder

 • Ryggekamera som sammen parkeringssensorer foran og bak gir deg full kontroll på trange steder og når du skal koble til en henger.

-Gode seter med trekk som er unik for Wildtrack. Her finner du garantert en god sittestilling.

 • Elektronsik stabilitetskontroll - overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold

 • Antispinn - ved hjulspinn i lavere hastigheter fordeles kreftene til hjulet med best grep.

 • Bakkestartassistanse - ved bakkestart holdes bremsene innkoblet til bilen begynner å bevege seg.

 • Tilhengerstabilisator - ved en begynnede sleng på tilhengeren vil systemet gripe inn og korrigere gass og brems

 • Hill Descent Control - regulerer hastigheten ved kjøring ned bratte skråninger i terrenget

 • Sportsbøyle - gir bilen et sporslig utseende

 • Dieselvarmer med fjernkontroll. - Gir varm bil og isfrie ruter gjennom hele vinteren.

 • Bedliner - plastbeskyttelse av lasteplanet slik at du unngår skader. Dette er et must på en slik bil og er med å gi lengre levetid på planet.

 • Tilhengerfeste - med denne bilen kan du trekke en tilhenger på 3500 kg. Bilen har masse krefter og håndterer tyngre hengere/last på en utmerket måte. Du har mulighet til å koble inn en lav serie på girkassen ved for eksempel rygging med tilhenger.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene

 • Stor touchskjerm med Ford Sync3. Fra denne skjermen styrer du Dab+ Radio, klimaanlegget, ryggekamereaskjerm, bilens innstillinger, Bluetooth handsfree tilkobling til din mobiltelefon. Sync3 har norske menyer og talekommandoer.

Er du på utkikk etter en nyere pick-up bør du se nærmere på denne.

vi tar gjerne bil i innbytte.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Ranger Double Cab 3.2L TDCi 200HK AWD Wildtrak aut

Kr 469 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Double Cab 3.2L TDCi 200HK AWD Wildtrak aut
KM-stand 5400 Km
Registrert dato 29/05/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3198
Motorkraft 200 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 228 g/km
Farge Blå
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 3270 kg
Registreringsnummer HT22761
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse eb41fe08-ca09-44c9-ad0c-2753aae680db

Tilbehør bil

Ford Ranger Double Cab 3.2L TDCi 200HK AWD Wildtrak aut

Kr 469 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Antiskrens;Koppholdere;Laneassist;Motor/Kupevarmer dsl drevet;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkvarmer, fjernstyrt;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Seter el - 8 veis just førersete;Skiltgjenkjenningssytem;Skinnratt;Skinnseter;Sommerhjul;Streaming av musikk via bluetooth;Tilhengerfeste;Uttak for USB;Vindu - oppvarmet frontrute;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Audiostreaming;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Kurve / Tåkelys;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Nødhjelpsassistanse;Regnsensor;Servostyring;Skinnseter;Sommerhjul;Speil oppvarmede;Start-knapp;Tåkelys foran;Ute-temp.måler;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00