COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 MINI Clubman Cooper S ALL4

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

2017
Manuell
Bensin
58600Km
1998
5

Detaljer

MINI Clubman Cooper S ALL4

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

SJEKK DENNE!

Vi har nå fått inn en skjelden og meget stilig Mini Cluban S med firhjulsdrift. Er du den som liker å stikke ut litt i mengden og samtidig ha en sprek motor? ja da synes vi faktisk dette er en av de kuleste i klassen, sportsbil. Denne har hele 192 hk og er i tillegg starsjonsvogn, ikke av de største så klart, men dette gjør bilen bare mer unik. Bagasjeroms lokket, er slettes ikke noe lokk, men 2 delte dører med automastik åpning. Vår Mini er i en tøff grå metallic med sort/sølv fartsstriper, prikken over i`en!

Innvendig er bilen minst like tøff. Med Mini Copper sitt særegne interiør stiling. Her møter du et mektig speedimeter og 2 delige sportseter foran, her sitter du både godt og trygt, med et smil om munnen!

Bilen har full service bok, og har til og med en service igjen på service avtale! Denne må taes snart, da den skal utføres på 60 000 km.

AV UTSTYR PÅ DENNE TØFFINGEN NEVNER VI

 • Herman Kardon premium lydanlegg - gir en fantistisk lydopplevelse!

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Nøkkelfri start - glem nøkkelen, når du skal starte, bare trykk på startknappen.

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen

 • Cruise control - via knappene på rattet, holder bilen ønsket hastighet.

 • Navigasjon - via knappene i panelet, kommer du deg enkelt frem til ønsket destinasjon.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Ryggesensor - varsler om mulige hinder når du rygger.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Pre-collision assistent.

 • Active City Stop.

 • DAB+

Mini Clubman er både elegant med de klassiske todelte bagasjeromsdørene som gir enkel tilgang til bagasjerommet, samtidig som den er allsidig når det kommer til plass. Her får du Britisk håndverk kombinert med tysk kvalitet.

Oppsummert får du en tøff, stilren, sprek og veldholdt 1 eiers bil med et fantastisk lydanlegg! Bilen har igjen 1 service på serviceavtale, denne skal utførers på 60 000 km. Med på kjøpet får du dessuten takstariv, bagsajseromsgitter og avtagbart hengerfeste, som du med denne kan selpe inntill 1 500 kg på kula. Er du på jakt etter en sporty bil? ta en titt på denne. Selges med resterende nybilgaranti frem til 26.04.2022 eller hele 200 000 km.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontalt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

MINI Clubman Cooper S ALL4

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

Merke MINI
Modell Clubman
Variant Cooper S ALL4
KM-stand 58600 Km
Registrert dato 26/04/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1998
Motorkraft 192 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 159 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2030 kg
Registreringsnummer DR27135
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 286b385a-19a5-435e-9356-3cb759399674
NB - Payload 505

Tilbehør bil

MINI Clubman Cooper S ALL4

Kr 279 500

Inkl. omregistrering

Annet
Active city stop;Automatisk klima to soner;AUX;BT/ Handsfree;Cruisecontrol;DAB+;EL-bakluke;Fjernbetjent sentrallås;HARMAN KARDON;Lakk - Metallic;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start;Rails;Regnsensor;Ryggesensor;Tilhengerfeste - avtagbart;12 V strømuttak;17" sommer dekk på alu felg;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Bagasjeromsmatte;Beltevarsler;Blinklys i speil;CD-spiller;DAB+;Delte bakseter;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Koppholdere;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Pre-Collision Assist;Regnsensor;Reservehjul/dekk;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Takstativ;Tonede ruter;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512