COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 569 900

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
23001Km
1995
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 569 900

Inkl. omregistrering

Administrasjonsbil S-Max med firehjulstrekk kjørt av ansatt hos oss. Denne har den nye motoren og automatgirkassen som oppleves som mye kvikkere en tidligere varianter. Bilen har også køassistent Her har du mulighet til å sikre deg kanskje markedets flotteste familiebil.

Ford S-Max er en av de aller beste av denne biltypen. Ikke bare fordi den er en av de romsligste, men også fordi den har klart å beholde mest av personbilfølelsen.

Og det er nettopp bak rattet S-Max leverer mer enn du forventer. Takket være et usedvanlig godt chassis, og 190 hk med AWD er S-Max en svært morsom bil å kjøre. Flerbruksbiler skal by på både smarte løsninger og god plass. S-Max har begge deler. Den første bakseteraden består av tre separate seter som kan skyves i lengderetning, eller felles ned. Helt bak finnes de to ekstra setene som kan legges helt flatt i gulvet. Med setene nede har du gedigent med plass til bagasje.

Kort fortalt en fantastisk bil, og vi trekker fram utstyr som: Lysautomatikk med Dynamiske LED hovedlys og intelligent fjernlys, Adaptiv cruise control, Nøkkelfritt system (Keyless), Automatisk bakluke med håndfri åpning/ lukking, SYNC3 med Apple CarPlay/ Android Auto og Sony Premium Sound System, Navigasjon og ryggekamera med stor skjerm/Touchscreen, Webasto med fjernkontroll, ST-Line seter, 10-veis elektrisk justering av forstoler med minne på førersetet, Skinntrukket og oppvarmet ratt med en rekke multifunksjoner, samt mye, mye mer.

Bilen leveres med nye Continental vinterhjul.

Sulland Hamar AS er en del av Sullandgruppen. Vi har en meget erfaren takstmann som takserer alle bruktbilene som selges ut fra vår butikk. Der det er behov settes våre biler istand på vårt merkeverksted. Vårt ønske er at du skal ha et problemfritt bilhold, og kjøpe din neste bil hos oss. Mange kunder kjøper bruktbil av oss via henvendelse på nett.

Velkommen skal du være til prøvekjøring!

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon Kim André Blystad - Selger - Tlf: 464 83 125 Petter Trønnes Risto - Selger - Tlf: 995 64 333 Kai Kjernsholen - Salgsjef - Tlf: 979 75 120 Velkommen til Sulland Hamar AS Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og Sparebank1 Finans og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Vi leverer alle bruktbiler med sommer og vinterhjul

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 569 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut
KM-stand 23001 Km
Registrert dato 13/12/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 190 HK
Karosseri type Flerbruksbil
Farge Hvit
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2635 kg
Registreringsnummer FT62773
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse 71293d48-0a59-49ac-891d-a1415ccab8c3
NB - Payload 550

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 569 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Aktiv kollisjonsforhindring;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Aut. avblendbart speil inv;Automatgir;Automatisk avblendbart innvendig speil;Automatiske nær- og fjernlys;Cruise control;DAB Digital Radio;DAB Radio;El. sete med minne;Fjernbetjent sentrallås;Fjernlysassistent;Flybord bakseter;Hengerfeste;ISOFIX fester til barnesete;Justerbart ratt;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Komplett styling pakke;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Nøkkelfri adkomst og start;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Regnsensor;Ryggekamera;Stylingpakke-originalt fra fabrikk;Tilhengerfeste;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;DAB+;DAB+ Digital Radio;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Firehjulstrekk;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;RAILS;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Uttakbare bakseter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 09:00-16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 10:00 - 14:00