COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Titanium aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin/Elektrisitet
17600Km
1999
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Titanium aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Vi selger nå vår Mondeo Titanium hybrid demobil. Dette er en utrolig god bil, med masse utstyr og kjørekomfort. Med Ford sin hybrid teknologi kan du hjelpe både miljø og egen lommebok til midre utslipp og forbruk. El motoren fungerer som en støttespiller for den fosildrevene motoren og veksler mellom el drift og benismontor etter hva som er behov.

Ønsker du deg en starsjonsvogn så anbefaller vi deg til å ta med denne på en prøvetur!

Det beste fra begge verdener Mondeo Hybrid stasjonsvogn har to kraftkilder: en konvensjonell bensinmotor og en batteridrevet, elektrisk motor. Systemet skifter automatisk mellom drivlinjene, eller bruker en kombinasjon av begge, for å levere en perfekt blanding av kraft og effektivitet. Regenerativ bremsing sender energien som normalt går tapt tilbake for å kunne lade batteriet, noe som gjør systemet enda mer effektivt.

Kraften du ønsker deg og effektiviteten du trenger Nye Ford Mondeo er tilgjengelig med en rekke kraftige og drivstoffeffektive motorer, kombinert med 8-trinns automatisk girkasse. Velg mellom en hybridmotor eller en avansert diesel med firehjulstrekk, som begge leverer kraften du ønsker og effektiviteten du trenger.

Sikkerhet Nye Ford Mondeo er full av avanserte sikkerhetssystemer og teknologier som beskytter deg, passasjerene dine og andre trafikanter på veien. Man finner blant annet Antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse som aktivt bidrar til å unngå uhell. Nødbremsassistansen gjør at bilen oppnår maksimal bremseeffekt ved eventuelle nødssituasjoner.

AV UTSTYR PÅ VÅR FLOTTE MONDEO HYBRID NEVNER VI

BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og denfarten du ønsker.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Elektrisk innfeldbart hengerfeste - to knappetrykk, og hengerfeste går automatsik inn og ut.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Dieselvarmer med innvendig timer - sett ønsket tidspunkt for ønsket start, og bilen er lun og god til start.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Parkeringsassistent.

 • DAB + +++

Oppsummert får du en flott, pen, lettkjørt og topp utstyrt titanium utgave. Med Ford Modeno kan du være sikker på stor kjøreglede og fornuftig forbruk. Selges med resterende nybilgatanti og leveres med 2 sett hjul.

 • Dette er en demobil, og er i daglig bruk, km vil dermed kunne avvike noe.

 • Norgesferie med bil i år? Her står bilen klar med skiboks (verdi kr 10.900)

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

Ønsker du mer infomasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig bilprat, eller ta kontalt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Titanium aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC 187hk Hybrid Titanium aut
KM-stand 17600 Km
Registrert dato 29/10/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 140 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 111 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2260 kg
Registreringsnummer CV93776
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse c4c83f12-a87b-45ea-aa23-9ad0090fb01b
NB - Payload 544

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Titanium aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Annet
17" alu vinter hjul uten pigg.;Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Adaptive hovedlys m/ Ford dynamiske LED lys;Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;Automatisk klima to soner;BT/ Handsfree;El Bakluke;Elektrisk hengerfeste;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;PACKLINE TAKBOKS;Regnsensor;Ryggekamera;10-veis el.fører sete med minne.;12 V strømuttak;17" sommer dekk på alu felg;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Aut.dim midtspeil;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Blinklys i speil;DAB+;Dekktrykks-varsler;Delskinn;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernlysassistent;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Konstant fartsholder;Lyktespylere;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Oppvarmede spylerdyser;Oppvarmet frontrute;Parkeringssensor foran og bak;Sentrallås;Servostyring;Skiltgjenkjenning;Skinnseter;Skinntrukket ratt;Sportsseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Takstativ;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512