COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium

Kr 364 900

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
59491Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium

Kr 364 900

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn en flott S-Max og 7 seter. Bilen har akt av utstyr og den kraftigste motoren på hele 180 HK. Her har du mulighet til å sikre deg kanskje markedets flotteste familiebil.

Sulland Hamar AS er en del av Sullandgruppen. Vi har en meget erfaren takstmann som takserer alle bruktbilene som selges ut fra vår butikk. Der det er behov settes våre biler istand på vårt merkeverksted. Vårt ønske er at du skal ha et problemfritt bilhold, og kjøpe din neste bil hos oss. Mange kunder kjøper bruktbil av oss via henvendelse på nett.

Ford S-Max er en av de aller beste av denne biltypen. Ikke bare fordi den er en av de romsligste, men også fordi den har klart å beholde mest av personbilfølelsen.

Og det er nettopp bak rattet S-Max leverer mer enn du forventer. Flerbruksbiler skal by på både smarte løsninger og god plass. S-Max har begge deler. Den første bakseteraden består av tre separate seter som kan skyves i lengderetning, eller felles ned. Helt bak finnes de to ekstra setene som kan legges helt flatt i gulvet. Med setene nede har du gedigent med plass til bagasje. Slepevekt på hele 2 kilo.

Serviceintervall på disse er 2 år 30000 kilometer.

Kort fortalt en fantastisk bil, og vi trekker fram utstyr som: Lysautomatikk med Dynamiske LED hovedlys og intelligent fjernlys, cruise control, Nøkkelfritt system (Keyless), Automatisk bakluke med håndfri åpning/ lukking, SYNC med Apple CarPlay/ Android Auto og Sony Sound System, Navigasjon og ryggekamera med stor skjerm/Touchscreen, Webasto med fjernkontroll.

Bilen leveres med gode vinterhjul. Bilen har nybilgaranti frem til november 2021og har kun gått 59480 kilometer.

Velkommen skal du være til prøvekjøring!

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon Kim André Blystad - Selger - Tlf: 464 83 125 Petter Trønnes Risto - Selger - Tlf: 995 64 333 Kai Kjernsholen - Salgsjef - Tlf: 979 75 120 Velkommen til Sulland Hamar AS Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og Sparebank1 Finans og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Vi leverer alle bruktbiler med sommer og vinterhjul

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere for mer informasjon

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium

Kr 364 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 180hk Titanium
KM-stand 59491 Km
Registrert dato 01/11/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 129 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2535 kg
Registreringsnummer KJ25817
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 40de7e3b-26c1-4016-a601-53726dd2a1cd
NB - Payload 809

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium

Kr 364 900

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Aut. avblendbart speil inv;Automatisk klima to soner;Automatiske nær- og fjernlys;Cruisekontroll;DAB Digital Radio;DAB Radio;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Dieselvarmer med innvendig timer;Dieselvarmer med timer fjernstyrt;Fjernlysassistent;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);ISOFIX-fester til barnesete;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørktonet glass;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Ratt oppvarmet ;Ryggekamera;Sete el- 10 veis førersete med m-minne;Takrails;USB inngang radio;ABS bremser;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftvarsling;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer - og vinterhjul;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Uttakbare bakseter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 09:00-16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 10:00 - 14:00