COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Ranger Double Cab 2,0 TDCi EcoBlue 213hk Wildtrak aut

Kr 479 500

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
10000Km
1996
4

Detaljer

Ford Ranger Double Cab 2,0 TDCi EcoBlue 213hk Wildtrak aut

Kr 479 500

Inkl. omregistrering

SE PÅ DENNE!

Ford Ranger er en kraftig bil som er bygget for å tåle mye. Den nye og forbedrede motoren 2,0L biturbo med 213HK og 10-trinns automat gjorde at bilen vant International Pick-Up Award 2020. Kjøreegenskapene til bilen er helt RÅ. Denne må testes.

SERVICE INFORMASJON

 • Ranger har en service intervall på 2 år eller 20 000 km, etter hva som kommer først.

' Registereim byttes hvert 10 år eller 240 000 km, det som kommer først.

Nye Ford Ranger er bygget med et klart formål – få jobben gjort. Europas mestselgende pickup har mer teknologi enn noen gang, og den hjelper deg å arbeide smartere. Avanserte systemer inkludert trafikkskiltgjenkjenning, filskiftevarsler og parkeringssensorer hjelper deg å følge med på hva som skjer rundt deg og gjør deg tryggere på veien. Annen teknologi som bakkestartassistanse og hill descent control bidrar til å gi deg full kontroll over bilen.

VÅR DEMOBIL ER TOPPUSTYRT, VI NEVNER FØLGENDE

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og den farten du ønsker.

 • WEBASTO m/ fjernkontroll - et trykk på fjernkontollen, og du kommer ut til en lun og god bil, selv på de kaldeste vinterdager.

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Fører oppmerksomhet.

 • Skiltgjennkjenning.

 • Active city stop

 • DAB +.

Kvalitet du kan stole på Når det gjelder nye Ford Ranger, snakker tallene for seg selv. Pickupen kan frakte en last på 1 tonn og slepe opptil 3500 kg. Den har en bakkeklaring på 237 mm og kjører gjennom vann med en dybde på opptil 800 mm uten problemer. Faktisk er absolutt alt ved denne prisbelønte bilen konstruert med presisjon for å oppnå allsidighet, pålitelighet og kapasitet.

Oppsumert får du vinneren av Pick Up Award 2020! Råtass med sterk motor og velutviklet automatkasse og 4x4 med hengervekt på hele 3 500 kg.. Ønsker du deg en Pick Up, mener vi Ranger er den aller beste i klassen. Selges med resterende nybilgaranti frem til 04.07-2024 eller utrolige 200 000 km og leveres med 2 sett hjul.

 • Dette er vår demobil og er dermed i daglig bruk, km vil avvike.

Ønsker du mer informasjon om denne bilen? kom gjerne innom oss for en hyggelig prat eller ta kontakt med en av våre selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford Ranger Double Cab 2,0 TDCi EcoBlue 213hk Wildtrak aut

Kr 479 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Double Cab 2,0 TDCi EcoBlue 213hk Wildtrak aut
KM-stand 10000 Km
Registrert dato 04/07/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1996
Motorkraft 212 HK
Karosseri type Pickup
Farge Orange
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 3270 kg
Registreringsnummer CV92406
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Referanse 5bf13230-702a-415e-8bc9-af859ee17ce0
NB - Payload 911

Tilbehør bil

Ford Ranger Double Cab 2,0 TDCi EcoBlue 213hk Wildtrak aut

Kr 479 500

Inkl. omregistrering

Annet
18"sommer hjul på alu felg;Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;Automatiske nær- og fjernlys;BT/ Handsfree;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Hengerfeste;Lakk - Metallic;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Rails;Ryggekamera;12 V strømuttak;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Cross Traffic Alert;Dekktrykks-varsler;El. vindu foran og bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP;Fabrikkmontert alarm;Fjernlysassistent;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Konstant fartsholder;Koppholdere;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lane Keeper;Lengdejusterbart ratt;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Pre-Collision Assist;Regnsensor;Regnsensor;Reservehjul/dekk;Sentrallås;Skiltgjenkjenning;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512