COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

Kr 289 500

Inkl. omregistrering

2015
Automat
Bensin/Elektrisitet
84854Km
1998
5

Detaljer

Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

Kr 289 500

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn denne 1 eiers Outlander PHEV i utstyrsgrad Instyle+. Bilen ser flott ut med kombinasjonen Sort amethyst lakk med mørktonede ruter, et sporty mørke brunt skinninteriør. Outlander PHEV har tatt markedet med storm og har i lengre tid vært den mestselgende ladbare hybriden. Det skjønner vi veldig godt. Med plass som en romslig stasjonsvogn, høy bakkeklaring, 4x4, automatgir, masse utstyr, suverene kjøreegenskaper og et fantastisk uteende så er dette en vinner! I motsetning til sine konkurenter har PHEV et stort batteri og to kraftige el motorer som sørger for at dette ikke bare er en bløff, men du har en reel effekt av å velge en hybrid. Bilen har en oppgitt kjørelengde på 5,2 mil (nedc) på oppladet strøm, dette vil selvsagt variere under forskjellige forhold men det er mulig å oppnå et svært gunstig snittforbruk med denne.

Bilen fremstår som en pen bruktbil. Servicer er utført slik:

 • 21 048 km. 10.11.2016

 • 41 332 km. 08.11.2017

 • 61 926 km. 21.11.2018

 • 81 642 km. 07.11.2019

Instyle+ modellen modellen er fullspekket med utstyr som gjør en hver tur til en fornøyelig opplevelse. Vi trekker frem noen av fordelene med denne bilen:

 • Sylskarpe LED kjørelys. Ikke bare gir de et meget godt lys men de bruker også svært lite energi slik at du får lengre rekkevidde på strøm.

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak gir deg både audio og visuell informasjon når du parkere bilen, dette er med å gjøre parkering til en lek og reduserer sjansen for kostbare skader.

 • Meget behagelige skinnseter med elektrisk justering av førerstolen

 • Automatisk bakluke - ved å trykke på en knapp på bakluken eller på nøkklen vil bakluken automatisk åpne eller lukkes. Et smart hjelpemiddel når du har hendene fulle av feks handleposer.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

 • Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Mitsubishi Remote Control- Med en App du laster inn på din smarttelefon kan du enkelt styre varmeapparatet i bilen. du kan med andre ord starte en forvaming av kupeen på bilen. Nyt å komme til varm bil med isfrie ruter i vinter! En annen unik funskjonalitet for dette systemet er at du kan starte kjøling om sommeren. Dette er en svært praktisk funksjon for de som har hund i bilen.

-DAB+ Radio er en selvfølge på en ny moderne bil. Her har du et stort utvalg kanaler med krystallklar lyd fra Rockford lydanlegget

 • Tøffe 18" Felger på sommerdekkene og 17" Aluminiums felger med piggfrie dekk på vinteren. PS: bilen er avbildet på vinterhjul.

 • LDW - Filskiftevarsler er med å holde sikkerheten på topp. Skulle du være uoppmerksom og krysse kantstripene på veien så vil bilen gi et varsel slik at du har mulighet til å korrigere før det er for sent.

-ISO-FIX festepunkter sørger for enkel og trygg montering av barneseter.

 • Tilhengerfeste. Med denne kan du trekke tilhenger helt opp til 1500 Kg

 • Bilen har selvsagt mulighet for å normallading og hurtiglading.

Er du på utkikk etter en SUV med topp egenskaper og som er skånsom mot miljøet bør du ta en titt på denne!

Hos oss får du dessuten noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Snakk med oss for et skreddersydd tilbud til din nye bil !

Spesifikasjoner

Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

Kr 289 500

Inkl. omregistrering

Merke Mitsubishi
Modell Outlander
Variant Instyle+ Plug-In Hybrid EV
KM-stand 84854 Km
Registrert dato 07/12/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1998
Motorkraft 203 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 42 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2340 kg
Registreringsnummer HT17139
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 725c026e-d006-4264-8c75-585bbc30f71d

Tilbehør bil

Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

Kr 289 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Antiskrens;Avtagbart hengerfeste;Bakluke - automatisk åpning/lukking;DAB+;El justering førersete;Handsfree mobil bluetooth;ISOFIX-fester til barnesete;Klimaanlegg to-sone automatisk;LED lykter;Mitsubishi Remote Controll;Musikkanlegg Rockford Fosgate;Navigasjon HDD med 7" touchskjerm;Oppvarmet ratt;Parkeringssensor - foran og bak;Parkvarmer;Radio DAB+;Ryggekamera;Seter el - 8 veis just førersete;Skinninteriør;Uttak for USB;Vindu - oppvarmet frontrute;ABS bremser;Airbag;Airbag foran kan kobles ut;Aluminiumsfelger;Aluminiumsfelger 17" vinter;Aluminiumsfelger 18" sommer;Antispinn;Audiostreaming;Aut.dim midtspeil;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Bagageroms-trekk;Bakkestart Assistent;Beltevarsler;Blinklys i speil;El innfellbare speil;Elektronisk stabilitetsprogram;Filskiftevarsler;Firehjulstrekk;Fjernstyrt Sentrallås;ICCB kabel( kan benyttes i vanlig stikkkontakt inntil 10A kurs med jordfeilbryter type B);Kompl. sommer og vinterhjul;Koppholdere;Kurve / Tåkelys;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Nøkkelfri start og lås;Radio/cd spiller;Sentrallås;Servostyring;Start-knapp;Startsperre;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00