COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium AWD

Kr 454 900

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Diesel
27453Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium AWD

Kr 454 900

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn en flott S-Max med 4-hjulstrekk og 7 seter. Her har du mulighet til å sikre deg kanskje markedets flotteste familiebil.

Ford S-Max er en av de aller beste av denne biltypen. Ikke bare fordi den er en av de romsligste, men også fordi den har klart å beholde mest av personbilfølelsen.

Og det er nettopp bak rattet S-Max leverer mer enn du forventer. Takket være et usedvanlig godt chassis, og AWD er S-Max en svært morsom bil å kjøre. Flerbruksbiler skal by på både smarte løsninger og god plass. S-Max har begge deler. Den første bakseteraden består av tre separate seter som kan skyves i lengderetning, eller felles ned. Helt bak finnes de to ekstra setene som kan legges helt flatt i gulvet. Med setene nede har du gedigent med plass til bagasje.

Serviceintervall på disse er 2 år 30000 kilometer.

Kort fortalt en fantastisk bil, og vi trekker fram utstyr som: Lysautomatikk med Dynamiske LED hovedlys og intelligent fjernlys, Adaptiv cruise control, Nøkkelfritt system (Keyless), Automatisk bakluke med håndfri åpning/ lukking, SYNC3 med Apple CarPlay/ Android Auto og Sony Premium Sound System, Navigasjon og ryggekamera med stor skjerm/Touchscreen, Webasto med fjernkontroll.

Bilen leveres med gode Continental vinterhjul. Bilen har nybilgaranti frem til august 2020 og har kun gått 27400 kilometer.

Velkommen skal du være til prøvekjøring!

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon Kim André Blystad - Selger - Tlf: 464 83 125 Petter Trønnes Risto - Selger - Tlf: 995 64 333 Kai Kjernsholen - Salgsjef - Tlf: 979 75 120 Velkommen til Sulland Hamar AS Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og Sparebank1 Finans og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Vi leverer alle bruktbiler med sommer og vinterhjul

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere for mer informasjon

Vis mindre

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium AWD

Kr 454 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium AWD
KM-stand 27453 Km
Registrert dato 07/08/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 139 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2590 kg
Registreringsnummer FT61520
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 99fd8ca2-7a59-4903-ad89-196710f167f9
NB - Payload 842

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium AWD

Kr 454 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Aut. avblendbart speil inv;Automatisk blending av fjernlys;Automatisk klima to soner;Automatiske nær- og fjernlys;Cruise control;DAB+;DAB+ Digital Radio;Defa motor/Kupè;Dieselvarmer m fjernkontroll;Dieselvarmer med innvendig timer;El hengerfeste;El Bakluke;El setejustering m/memory;Firehjulstrekk;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Høydejusterbart passasjersete;ISOFIX fester til barnesete;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Multifunksjonsratt;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start og lås;Oppvarmet frontrute;Parkeringsasistent;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Takrails - aluminium;Vindu - oppvarmet frontrute;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Cruise control radarstyrt;Delte bakseter;Dieselvarmer med timer fjernstyrt;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multimedia anlegg;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Uttakbare bakseter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 09:00-16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 10:00 - 14:00