COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium AWD

Kr 259 900

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
68500Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium AWD

Kr 259 900

Inkl. omregistrering

Bilen selges for en kunde!

Mondeo Titanium med AWD. Dette er en sprek 150 hk TDCi motor.Perfekt bil for lengere turer med en enorm komfortabel kjørekomfort. Rimelig bilhold og lavt forbruk. Mondeo er kjent for meget gode kjøreegnskaper, bra plass til både passasjer og bagasje. Bagasjerommet alene har en størrelse på ca 500 liter. Denne bilen har både Spoiler og Styling orginalt fra Ford.

Bilen har hatt 2 eiere, ble først disponert som demo bil hos Sulland Kongsvinger.

Siste Service: 59 788 km 12.07.2019

Neste frist for Gjodkjent EU-kontroll: 31.08.2020

Beskrivelse av utstyr: *Dynamiske LED lys - Dynamic LED lys gir presise og skarpe lys mønstre som automatisk justeres etter ulike vei- og kjøreforhold. Kjørelys er også inkludert, og blinklys av sekvensielle LED-rekker erstatter de tradisjonelle «blinkende» lysene og gir bedre synlighet. I tillegg er de blendingsfrie langlysene automatisk selvjusterende, slik at man unngår å blende andre trafikanter. Ved å følge veiretningen hjelper de deg med å se bedre i svingene.

*Premium Sound system med 12 høytalere - Et samarbeid mellom Ford og Sony har gitt oss et utvalg av premium lydanlegg til våre biler. Denne bilen har et slikt anlegg, og må rett og slett bare oppleves, det overraskende bra lyd!

*Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*Ryggekamra - Startes automatisk når du setter bilen i revers. Kamera bak på bilen gir deg god oversikt over hva som befinner seg bak bilen.

*Parkeringsassistanse - Er et system som oppdager harde og ikke harde objekter, for eksempel busker. Det oppdager også fotgjengere, dyr og lave objekter, slik at du ikke trenger å stresse når du skal manøvrere bilen på travle steder. Bilen rett og slett parkerer av seg selv ved å fortelle deg hva du skal gjøre. -Parkering assistent som kan luke parkere bilen for deg. Bilen måler om det er god nok plass og tar kontrollen over rattet. Du betjener pedalene for å ha full kontroll. Vi garanterer at denne er bedre enn deg til å luke parkere!

*Parkeringssensor - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

*Elektrisk oppvarmet ratt - Fantastisk behagelig på kalde vinterdager.

*Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

*Programbar diesel motor-/kupèvarmer med fjernkontroll - Via et trykk på fjernkontrollen starter du dieselvarmeren og kan komme til en forvarmet motor og kupe.

*Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonen kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget sørger for jevn og god temperatur sommer som vinter og filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

*Nøkkelløst lås/start - Her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

*ESP og antispinn/ Traction controll - Dette elektroniske systemet gjør at du unngår skrens og hjulspinn på glatte vinterveier. Elektronisk stabilitetskontroll overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold.

*Regnsensor - En sensor registrerer mengden med nedbør og aktiverer pusserne.

*Takrails - Rails ikke bare ser bra ut på en stasjonsvogn, men det gjør det enkelt å montere lastebøyler.

*Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - Gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

*Multifunksjonsratt - Et godt multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer.

*Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

For mere informasjon om bilen eller prøvekjøring, ta kontakt med

Eier: Geir Hunstad Tlf: 46 74 66 16 / 628 21 300 Mail: geir.hunstad@sulland.no

Bilselger: Lars Erik Hesbråten Tlf: 97 08 21 14 / 628 21 300 Mail: larse.hesbraten@sulland.no

Bilselger: Jeanette Holtet Tlf: 98 66 99 21 / 628 21 300 Mail:jeanette.holtet@sulland.no

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium AWD

Kr 259 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium AWD
KM-stand 68500 Km
Registrert dato 31/05/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 127 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2330 kg
Registreringsnummer HJ98568
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 2
Referanse 3e777bd4-886c-4036-ac98-e4e61a565d1e
NB - Payload 655

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium AWD

Kr 259 900

Inkl. omregistrering

Annet
AC;Cruisecontrol;El.innfellbare sidespeil;Ford Easy-fuel;Handsfree mobil bluetooth;Kurve / Tåkelys;Navigasjon med touchscreen;Navigasjonssystem;Streaming av musikk via bluetooth;Visker/Spyler bakvindu;10-veis elektrisk justering av førersete;ABS bremser;Activ City Stop;Airbag;Antispinn (Traction Control);Autolys;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;AWD;Bagasjeromsmatte;Beltevarsler;Blinklys i utvendige speil;Bluetooth;Bose anlegg;CD-spiller;Delte bakseter;Dynamiske LED lys;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP - antiskrens;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Høydejusterbare frontlys;Innstegsbelysning;Isofix barnesetefesting;Justerbart ratt;Keyless go;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Koppholdere;Lyktespylere;Midtkonsoll m/armlene;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede forseter;Oppvarmede speil;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Parkeringsensor sidene;Pollenfilter;Programerbar diesel motor-/kupévarmer m fjernkontroll;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Service historikk;Skinntrukket girspak;Skinntrukket ratt;Startsperre;Takrails;Takstativ;Tonede ruter;Trafikkskiltgjenkjenning;Turteller;Tåkelys foran;USB/AUX;Varme i seter;VI TAR FORBEHOLD OM FEIL I ANNONSEN;Webasto Dieselvarmer

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512