COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2012 Ford S-Max 2,0 TDCi 140hk Titanium Aut.

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

2013
Automat
Diesel
177736Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 140hk Titanium Aut.

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

Romslig og komfortabel familiebil med fleksible seteløsninger, dette er en 7-seter med god plass. Her kan man enkelt felle ned de bakerste setene og få et stort bagasjerom. Fremstår som pen og velholdt!

Bilen selges med bruktbil garanti: 3 måneder/5 000km Neste frist for Gjodkjent EU-kontroll: 21.03.2021 Siste Service: 169 987km 16.08.2019

Beskrivelse av noe utstyr: *Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*Ryggekamra - Startes automatisk når du setter bilen i revers. Kamera bak på bilen gir deg god oversikt over hva som befinner seg bak bilen.

*Parkeringssensor - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

*Klimaanlegg - Holder en jevn god temperatur i bilen. Systemet er også effektivt på å fjerne fukt fra luften inne i kupéen.

*Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart.

*Nøkkelløst lås/start - Her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

*ESP og antispinn/ Traction controll - Dette elektroniske systemet gjør at du unngår skrens og hjulspinn på glatte vinterveier. Elektronisk stabilitetskontroll overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold.

*Regnsensor - En sensor registrerer mengden med nedbør og aktiverer pusserne.

*Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

*Multifunksjonsratt - Et godt multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Selger: Ole Jakob Mo - 922 99 494 ole.mo@sulland.no

Selger: Lars Erik Hesbråten - 97082114 lars.hesbraten@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 140hk Titanium Aut.

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 140hk Titanium Aut.
KM-stand 177736 Km
Registrert dato 29/04/2013
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 140 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 159 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer KZ60943
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 1ac1652a-794b-4d74-982c-c15c24bfaafc

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 140hk Titanium Aut.

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

Annet
AC;Cruisecontrol;Ford Easy-fuel;Handsfree mobil bluetooth;Kurve / Tåkelys;Navigasjonssystem;Regnsensor;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Airbag;Antispinn (Traction Control);Aut. avblendbart speil inv;Autolys;Automatgir;Blinklys i utvendige speil;Bluetooth;CD-spiller;El innfellbare speil;El speil med varme;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;ESP - antiskrens;ISOFIX;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kompl. sommer og vinterhjul;Koppholdere;Midtkonsoll m/armlene;Multifunksjonsratt;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Radio DAB+;Ryggekamera;Service historikk;Turteller;USB/AUX;Ute-temp.måler;VI TAR FORBEHOLD OM FEIL I ANNONSEN

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00>

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512