COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Hyundai i20 1,0 T-GDI GO!

Kr 169 000

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
20000Km
998
5

Detaljer

Hyundai i20 1,0 T-GDI GO!

Kr 169 000

Inkl. omregistrering

Bilen selges med resterende nybil garanti: 27.09.2023/100 000km Neste frist for godkjent EU-kontroll: 30.09.2022 Sist service: 15 535km 07.10.2019

Hyundai i20 er en pen og moderne bil med en størrelse som passer de fleste! Den er i tillegg en av de mest komfortable bilene i klassen, med lavt innvendig støynivå og god fjæringskomfort. Ikke minst er den også en av de største bilene i klassen, med god bakseteplass og et bagasjerom på hele 326 liter.Den er lettkjørt, praktisk, romslig og ikke minst økonomisk i bruk! Bilen er utstyrt med den nye og effektive 1,0 turbo bensin motoren på hele 99Hk, som gjør den til en kjapp og morsom småbil med et lavt drivstoff forbruk. -Nye generasjons i20 kom i 2016. Dette har nå blitt en svært voksen bil som innehar funksjoner og utstyr man vanligvis ikke finner i denne klassen. Vi kan blant annet trekke frem rattvarmer, ryggekamera og filvarsler. Kupé og bagasjerom byr på god plass til de fleste behov. Sittestillingen er oppreist og oversiktlig, du har også god takhøyde både som fører og passasjer. -En turbobensinmotor kler bilen godt og sørger for nok krefter samtidig som forbruket er hyggelig. Her kan du forvente et hyggelig drivstofforbruk! Kjørekomforten er ypperlig, og den oppleves som lett å betjene i trange gater og parkeringshus takket være sine beskjedne ytre mål! Interiøret er moderne og ser fint ut! -Ypperlig for deg som trenger en bil som er enkel å manøvrere i trange gater/parkeringshus osv., eventuelt fin som bil nr.2 og pendlebil. -Svært gunstig alternativ til biler som Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Opel Astra, Audi A1, Mini Cooper.

Beskrivelse av noe utstyr:

*Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*Handsfree med bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

*Streaming/overføring av musikk - Med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*Ryggekamra - Startes automatisk når du setter bilen i revers. Kamera bak på bilen gir deg god oversikt over hva som befinner seg bak bilen.

*Parkeringssensor bak - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

*Filskiftevarsler/ Lanekeeper - Bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Filskiftevarsleren advarer deg deretter med vibrasjoner i rattet og ved å vise et varsel. Hvis du reagerer sent eller ikke i det hele tatt, kan filskiftevarsleren forsøke å hjelpe deg med å styre trygt tilbake til riktig fil. Teknologien er utviklet for veier med flere filer (som motorveier), og den kan slås av/ på manuelt.

*ESP og antispinn/ Traction controll - Dette elektroniske systemet gjør at du unngår skrens og hjulspinn på glatte vinterveier. Elektronisk stabilitetskontroll overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold.

*Regnsensor - En sensor registrerer mengden med nedbør og aktiverer pusserne.

*Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - Gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

*Multifunksjonsratt - Et godt multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer.

*Elektrisk oppvarmet ratt - Fantastisk behagelig på kalde vinterdager.

*Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Selger: Ole Jakob Mo - 922 99 494 ole.mo@sulland.no

Selger: Lars Erik Hesbråten - 97082114 lars.hesbraten@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Hyundai i20 1,0 T-GDI GO!

Kr 169 000

Inkl. omregistrering

Merke Hyundai
Modell i20
Variant 1,0 T-GDI GO!
KM-stand 20000 Km
Registrert dato 27/09/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 99 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1600 kg
Registreringsnummer HK12589
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 1b4f26cc-e8ee-4185-95b6-0c4315be94f9
NB - Payload 460

Tilbehør bil

Hyundai i20 1,0 T-GDI GO!

Kr 169 000

Inkl. omregistrering

Annet
ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512