COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 115 000

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
54900Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 115 000

Inkl. omregistrering

Vi har nå fått for salg en snerten og lettkjørt Ford Fiesta 80 hk Titanium. Dette er en 16 modell registrert i desember 2015. Her har du muligheten til å skaffe deg en rimeligere bil med nybilgaranti. Fiesta passer like godt for småfamiler som den gjør som pendler bil og har et hyggelig drivstofforbruk.

Noe bruksslitasje må påregnes, men alt i alt en pen og hel bil. Selges med resterende nybilgaranti frem til 17.12-2020 eller 100 000 km og leveres med 2 sett hjul på alufelger.

Vi utbedrer følgende på denne bilen etter inntak:

 • Nye bremser foran
 • 2 nye vinterdekk
 • Fersk service
 • En ny nøkkel.
 • EU godkjennes for 2 nye år.

AV UTSTYR NEVNER VI

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Ford easy fuel - glem bensinlokket, her er det klart for fylling.

 • Seter i skinn - setter et mer eksklusivt preg på bilen, og gjør det til en drøm å rengjøre!

 • Bakkestarts hjelp - her slipper du å være redd for bratte bakker.

 • Komplette sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Actice City Stop.

 • DAB +

Selve sjelen i Fiesta er imidlertid drivlinjen, med den nye enliterstresylindrede i kombinasjon med en styre- og kjørefølelse som har blitt Fords varemerke de siste 10 årene. Til tross for det lave sylindervolumet leverer motoren svært godt moment helt fra lave turtall, samtidig som du får en touch av sport når du tyner den helt ut i turtall. Den største fordelen for en småbil som Fiesta, er at du i motsetning til mange av konkurrentene ikke trenger å gire på langt nær så ofte. Når denne motoren settes sammen med en godt vektet styring og en uvanlig, for en småbil som dette, pedalfølelse – blir resultatet en småbil du har lyst til å ta med deg på kjøreturer andre steder enn i byen."

Oppsummert får du en praktisk og lettkjørt bil med fornuftig forbruk levert med fersk service og EU godkjent.

Ønsker du mer informasjon om vår Fiesta? kom gjerne innom oss for en hyggelig prat eller ta kontakt med en av våre dyktige selgere:

Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 lars.erik.ottesen@sulland.no / besvarer mail fortløpende og på tlf frem til 21.00.

Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Vi strekker oss litt lenger.

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg gjerne.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også: Ettermontering av hengerfeste,ryggekamera,takstativ, takboks o.l

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 115 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0 80hk Titanium
KM-stand 54900 Km
Registrert dato 17/12/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 80 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1530 kg
Registreringsnummer AS47267
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 423635fe-0676-4311-918a-2884b200a3cf
NB - Payload 475

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0 80hk Titanium

Kr 115 000

Inkl. omregistrering

Annet
Active city stop;Aut. avblendbart speil inv;AUX;BT/ Handsfree;DAB Radio;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Vindu - oppvarmet frontrute;12 V strømuttak;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Bakkestart-hjelp;Beltevarsler;Blinklys i speil;CD-spiller;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;El. vindu foran;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Halogenlys med krom reflektor;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Koppholdere;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Manuelt klimaanlegg;Midtarmlene;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Sentrallås;Skinn Alcantara;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7 - 17

lør: 10 - 14

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512