2018 Mazda 6 2,5 194hk Optimum Signatur aut

Kr 388 900

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Bensin
18795Km
2488
5

Detaljer

Mazda 6 2,5 194hk Optimum Signatur aut

Kr 388 900

Inkl. omregistrering

Vi selger vår topputstyrte demo Mazda6 194hk bensin automat Optimum.

Mazda6 stasjonsvogn er en elegant og allsidig bil som raskt blir en del av din aktive og krevende hverdag. Med KODO – Soul of Motion-design, neste generasjons teknologi og et nytt og eksklusivt interiør, er stasjonsvogn-modellen romslig og fleksibel, og den håndterer alle oppgaver. Weekender og turer med familie og venner med komfort og kjøreglede, spesielt med de ventilerte forsetene.

Bilen selges med resterende nybil garanti: 29.10.2023/100 000km Neste frist for godkjent EU-kontroll: 31.03.2022 Siste Service: 16 811km 29.10.2019

Beskrivelse av noe av utstyret:

*KJØREFELT ASSISTANSE(LAS) Hindrer at bilen uttilsiktet svinger ut av kjørefeltet. Denne funksjonen benytter et foroverrettet kamra som overvåker bilens posisjon på veien. Systemet varsler fører via en lydalarm og vibrasjon i rattet hvis bilen beveger seg ut av kjørefeltet. Hvis det skjer, fåretar systemet små korreksjoner for å styre bilen inn i midten av feltet.

*FILSKIFTEVARSLER (LDWS) Innovative sikkerhetsfunksjoner gir alle i bilen en bedre kjøreopplevelse. Vår filskiftevarsler registrerer veimerkingen og varsler deg med en svak pulsering hvis du utilsiktet er på vei ut av kjørefeltet. Det er ideelt for lange, rette strekninger eller motorvei, og hjelper deg med å fokusere på veien foran deg. Når du bruker retningslys eller akselererer, oppfattes dette som dine intensjoner og systemet er passivt.

*ADAPTIVE LED FRONTLYS Klar sikt på veien foran deg øker sikkerheten og gjør kjøreopplevelsen bedre. Våre nyeste adaptive frontlys bruker 12 separate LED-elementer og dimmer automatisk for møtende trafikk eller når du tar igjen en bil foran deg, slik at du ikke blender andre førere. Det er bare den delen av lysstrålen som treffer den andre føreren som slås av, og på den måten får du bedre sikt enn om hele lysstrålen blir dimmet. Ved motorveikjøring løftes fjernlyset automatisk for å lyse opp mer av veien foran deg. Forbedringer av matrisen i LED-frontlysene bidrar til å oppdage fotgjengere tidligere og bedrer sikten når du kjører i krappe svinger. Det gir deg tryggere og mindre utmattende mørkekjøring.

AUTOBREMS, SMART CITY BRAKE SUPPORT Våre teknologier hjelper deg med å reagere raskere i farlige situasjoner. Autobrems, Smart City Brake Support (SCBS) har sensorer som kontinuerlig overvåker hastighetsforskjell og avstand mellom deg og hindringer foran bilen. Hvis du kommer for nær og det er risiko for kollisjon, klargjøres bremsene for å hjelpe deg til å stoppe raskt. I en nødsituasjon aktiveres bremsene automatisk ved behov. Systemet gjenkjenner ikke bare biler, men oppdager også fotgjengere og leser trafikkskilt. Hvis du overskrider fartsgrensen, blir du varslet. Du og bilen tenker smartere og raskere, for sikrere kjøring.

*i-STOP Når trafikken stopper opp, sørger i-STOP-system for å spare drivstoff ved å koble ut motoren. Ved å plassere motorens stempler i optimal posisjon får du også rask oppstart og igangkjøring.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Selger: Ole Jakob Mo - 922 99 494 ole.mo@sulland.no

Selger: Lars Erik Hesbråten - 97082114 lars.hesbraten@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

SGBK

Spesifikasjoner

Mazda 6 2,5 194hk Optimum Signatur aut

Kr 388 900

Inkl. omregistrering

Merke Mazda
Modell 6
Variant 2,5 194hk Optimum Signatur aut
KM-stand 18795 Km
Registrert dato 29/10/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2488
Motorkraft 194 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 156 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2113 kg
Registreringsnummer HK12693
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
VIN JMZGL69M801608150
Referanse a31bbb7c-eef1-40c8-af00-f396de8aa728
NB - Payload 572

Tilbehør bil

Mazda 6 2,5 194hk Optimum Signatur aut

Kr 388 900

Inkl. omregistrering

Annet
8-veis el. førersete m/minne;8-veis el. passasjer-sete;El.innfellbare sidespeil;Handsfree mobil bluetooth;Navigasjonssystem;Skinninteriør;Streaming av musikk via bluetooth;360° parkering/ryggekamra;ABS bremser;Adoptiv Cruise Control (MRCC);Adoptive LED front- og fjernlys (ALH);Aluminiumsfelger;Antispinn;Antispinn (Traction Control);Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;Beltevarsler;Blinklys i utvendige speil;Bluetooth;Bose lydanlegg med 11 høytalere;Delte bakseter;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;Elektrisk varme i sidebaksetene;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP - antiskrens;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;I-Stop;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kjørefeltassistanse(LAS);Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Koppholdere;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lanekeeper- filholdingssystem;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørktonet glass;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede forseter;Oppvarmede speil;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkeringsasistent;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Radio DAB+;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Skinnseter;Skinntrukket girspak;Skinntrukket ratt;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;USB/AUX;Varme i seter;Ventilering i forsetene;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger