COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2013 Ford Focus 1,6 TDCi 115hk Titanium

Kr 109 000

Inkl. omregistrering

2012
Manuell
Diesel
118000Km
1560
5

Detaljer

Ford Focus 1,6 TDCi 115hk Titanium

Kr 109 000

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn en meget fin Ford Focus combi-coupè. Den er godt utstyr med motor/kupèvarmer. Bilen har veldig god kjørekomfort med god plass til både passasjerer og bagasje.

Bilen selges med bruktbil garanti på: 3 måneder/5 000km Siste service: 115 107km 09.10.2019 Neste frist for godkjent EU-kontroll: 13.12.2021

Litt beskrivelse av noe av bilens utstyr:

*Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg.

*Automatisk klimaanlegg - Holder en jevn god temperatur i bilen. Systemet er også effektivt på å fjerne fukt fra luften inne i kupéen.

*Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart.

*Motor og kupevarmer - Gjør det mulig å komme til en forvarmet motor og kupe. Dette vil redusere slitasje ved kaldstart. Målinger viser også at dette er med på å senke drivstofforbruket.

*Nøkkelløst lås/start - Her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

*Filskiftevarsler/ Lanekeeper - Bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Filskiftevarsleren advarer deg deretter med vibrasjoner i rattet og ved å vise et varsel. Hvis du reagerer sent eller ikke i det hele tatt, kan filskiftevarsleren forsøke å hjelpe deg med å styre trygt tilbake til riktig fil. Teknologien er utviklet for veier med flere filer (som motorveier), og den kan slås av/ på manuelt.

*ESP og antispinn/ Traction controll - Dette elektroniske systemet gjør at du unngår skrens og hjulspinn på glatte vinterveier. Elektronisk stabilitetskontroll overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold.

*Regnsensor - En sensor registrerer mengden med nedbør og aktiverer pusserne.

*Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - Gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

*Multifunksjonsratt - Et godt multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer.

*Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

*Parkeringsassistanse - Er et system som oppdager harde og ikke harde objekter, for eksempel busker. Det oppdager også fotgjengere, dyr og lave objekter, slik at du ikke trenger å stresse når du skal manøvrere bilen på travle steder. Bilen rett og slett parkerer av seg selv ved å fortelle deg hva du skal gjøre. -Parkering assistent som kan luke parkere bilen for deg. Bilen måler om det er god nok plass og tar kontrollen over rattet. Du betjener pedalene for å ha full kontroll. Vi garanterer at denne er bedre enn deg til å luke parkere!

*Parkeringssensor - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Selger: Ole Jakob Mo - 922 99 494 ole.mo@sulland.no

Selger: Lars Erik Hesbråten - 97082114 lars.hesbraten@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,6 TDCi 115hk Titanium

Kr 109 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,6 TDCi 115hk Titanium
KM-stand 118000 Km
Registrert dato 30/10/2012
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1560
Motorkraft 116 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 109 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer HJ91923
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 62400
Referanse 102807e6-2ba9-46a1-b4c7-724dc317fe63

Tilbehør bil

Ford Focus 1,6 TDCi 115hk Titanium

Kr 109 000

Inkl. omregistrering

Annet
AC;Bi Xenon;El.innfellbare sidespeil;Ford Easy-fuel;Handsfree mobil bluetooth;Regnsensor;Streaming av musikk via bluetooth;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Airbag;Antispinn (Traction Control);Aut. avblendbart speil inv;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;Beltevarsler;Bi-Xenonlys;Blinklys i utvendige speil;Bluetooth;Cruisekontroll/fartsholder;El. vindu foran og bak;ESP - antiskrens;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Isofix barnesetefesting;Justerbart ratt;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Koppholdere;Lanekeeper- filholdingssystem;Midtkonsoll m/armlene;Midtkonsoll med armlene;Motorvarmer;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørktonet glass;Navigasjonssystem;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede forseter;Oppvarmede speil;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsasistent;Pollenfilter;Programerbar diesel kupé- og motorvarmer;Radio DAB+;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Sentrallås;Servostyring;Skinntrukket girspak;Skinntrukket ratt;Spoiler bak;Startsperre;Turteller;Tåkelys foran;Ute-temp.måler;Uttak for USB;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00>

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512