COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk ST-Line aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
30913Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk ST-Line aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Nå har vi en tøff Mondeo stasjonsvogn i den sporty ST-Line utgaven for salg. Bilen er utstyrt med en sprek TDCi motor på hele 180 hk kombinert med Fords vellkjente powershift automatgirkasse. Bilen har veldig god kjørekomfort med god plass til både passasjerer og bagasje. Det er varmeseter i begge forsetene og baksetene, programbar diesel-/kupèvarmer med fjernkontroll. Den har også elektrisk bakluke og elektrisk innfellbart hengerfeste. Bilen har utvendig styling-pakke og komplett service-historikk.

 • Hengervekt 2000 kg.

Bilen selges med resterende nybil garanti som utløper: 28.06.2023/100 000km Siste service: 30 588km 28.10.2019 Neste frist for godkjent EU-kontroll: 30.11.2020

Litt info om bilens utstyr: *Nøkkelløst lås/start - Her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

*Bliss. Blindsone informasjons system - Varsler deg hvis en bil ligger i din blindsone. Varslet er et gult lys i det utvendige speilet på den siden faren er.

*Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonen kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget sørger for jevn og god temperatur sommer som vinter og filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

*Elektrisk oppvarmet ratt - Fantastisk behagelig på kalde vinterdager.

*Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder som smelter isen på ruten kort tid etter.

*Programbar diesel motor-/kupèvarmer med fjernkontroll - Via et trykk på fjernkontrollen starter du dieselvarmeren og kan komme til en forvarmet motor og kupe.

*Ryggekamra - Startes automatisk når du setter bilen i revers. Kamera bak på bilen gir deg god oversikt over hva som befinner seg bak bilen.

*Parkeringsassistanse - Er et system som oppdager harde og ikke harde objekter, for eksempel busker. Det oppdager også fotgjengere, dyr og lave objekter, slik at du ikke trenger å stresse når du skal manøvrere bilen på travle steder. Bilen rett og slett parkerer av seg selv ved å fortelle deg hva du skal gjøre. -Parkering assistent som kan luke parkere bilen for deg. Bilen måler om det er god nok plass og tar kontrollen over rattet. Du betjener pedalene for å ha full kontroll. Vi garanterer at denne er bedre enn deg til å luke parkere!

*Parkeringssensor - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

*Premium Sound system med 12 høytalere - Et samarbeid mellom Ford og Sony har gitt oss et utvalg av premium lydanlegg til våre biler. Denne bilen har et slikt anlegg, og må rett og slett bare oppleves, det overraskende bra lyd!

*Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*Handsfree med bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

*Streaming/overføring av musikk - Med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*SYNC 3 - Med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

*Som en del av SYNC 3-systemet med stemmekontroll og 8-tommers berøringsskjerm, har Ford en fullt ut integrert satellitt navigasjonssystem med DAB-lyd.

*8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon om kjøreruter (navigasjon) telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

*Sony Navigasjon - På multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

*Automatisk bakluke - Ved å trykke på en knapp på bakluken eller på nøkkelen vil bakluken automatisk åpne eller lukkes. Et smart hjelpemiddel når du har hendene fulle av f.eks. handleposer.

*ESP og antispinn/ Traction controll - Dette elektroniske systemet gjør at du unngår skrens og hjulspinn på glatte vinterveier. Elektronisk stabilitetskontroll overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold.

*Regnsensor - En sensor registrerer mengden med nedbør og aktiverer pusserne.

*Elektrisk innfellbart hengerfeste - Her trykker du på knappen inne i bilen og festet felles ut elektrisk. I motsetning til avtagbare tilhengerfester hvor du må bøye deg under bilen for å sette det fast, er denne betjeningen vesentlig enklere.

*Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - Gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

*Multifunksjonsratt - Et godt multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Selger: Ole Jakob Mo - 922 99 494 ole.mo@sulland.no

Selger: Lars Erik Hesbråten - 97082114 lars.hesbraten@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk ST-Line aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 180hk ST-Line aut
KM-stand 30913 Km
Registrert dato 28/06/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 126 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HK12267
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse a2a45435-38cf-4664-9861-5660ac80cce5

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk ST-Line aut

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Annet
AC;El.innfellbare sidespeil;Ford Easy-fuel;Handsfree mobil bluetooth;Hengerfeste;Kurve / Tåkelys;Motorvarmer;Navigasjon med touchscreen;Programerbar diesel motor-/kupévarmer m fjernkontroll;Skinninteriør;Sportseter i delskinn m/røde sømmer ;Streaming av musikk via bluetooth;SYNC 3;Visker/Spyler bakvindu;10-veis el. justering av førersete m/minne;ABS bremser;Airbag;Antispinn (Traction Control);Aut. avblendbart speil inv;Automatgir;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;Beltevarsler;Blindsone informasjon;Blinklys i utvendige speil;Bluetooth;CD-spiller;El Bakluke;El speil med varme;El. Innfellbare speil;El. justering av rattstamme;El. setejustering fører m/Memory;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;ESP - antiskrens;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart passasjersete;Isofix barnesetefesting;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Koppholdere;Lanekeeper- filholdingssystem;Lyktespylere;Midtkonsoll m/armlene;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørktonet glass;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede bakseter;Oppvarmede forseter;Oppvarmede speil;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkeringsassistanse;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Service historikk;Skinntrukket girspak;Skinntrukket ratt med multifunksjonstaster;Sportsfjæring;Startsperre;Takrails;Trafikkskiltgjenkjenning;Turteller;Tåkelys foran;Utetemp måler;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512