COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Toyota RAV4 Hybrid AWD-i Active aut

Kr 328 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Bensin/Elektrisitet
66000Km
2494
5

Detaljer

Toyota RAV4 Hybrid AWD-i Active aut

Kr 328 000

Inkl. omregistrering

Hybrid modeller fra Toyota er kjent for lavt forbruk og god komfort. Sprek motor på 197hk, kombinert med 4-hjulsdrift, suveren fremkommelighet. Bilen bærer preg av seriøs eierskap og fremstår som pen.

Bilen selges med resterende nybil garanti som utløper: 12.08.2021/200 000km Siste service: 59 612km 06.06.2019 Neste frist for godkjent EU-kontroll: 30.06.2020

En lett beskrivelse på noe av utstyret: *Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*Handsfree med bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

*Ryggekamra - Startes automatisk når du setter bilen i revers. Kamera bak på bilen gir deg god oversikt over hva som befinner seg bak bilen.

*Parkeringssensor - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

*Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonen kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget sørger for jevn og god temperatur sommer som vinter og filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

*Nøkkelløst lås/start - Her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

*Filskiftevarsler/ Lanekeeper - Bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Filskiftevarsleren advarer deg deretter med vibrasjoner i rattet og ved å vise et varsel. Hvis du reagerer sent eller ikke i det hele tatt, kan filskiftevarsleren forsøke å hjelpe deg med å styre trygt tilbake til riktig fil. Teknologien er utviklet for veier med flere filer (som motorveier), og den kan slås av/ på manuelt.

*ESP og antispinn/ Traction controll - Dette elektroniske systemet gjør at du unngår skrens og hjulspinn på glatte vinterveier. Elektronisk stabilitetskontroll overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold.

*Regnsensor - En sensor registrerer mengden med nedbør og aktiverer pusserne.

*Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - Gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

*Multifunksjonsratt - Et godt multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer.

*Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

LAVT FORBRUK – UTEN LADEKABEL! Toyotas hybridsystem er perfeksjonert og videreutviklet siden lanseringen i 1997. Meget drivstoffeffektivt, masse krefter med samlet effekt på 197 HK, og meget god kjørekomfort. Ingen ladekabel involvert – bilen lades når du bremser, når du renner på giret, og når bensinmotoren er i gang brukes all overskuddsenergi til å lade batteriet, slik at den slår over på elektrisk med én gang anledningen byr seg. Og anledningen byr seg ofte. Testkjøring med uavhengig måleutstyr på hundrevis av demobiler over flere år i Norge viser at en Toyota fullhybrid kjører elektrisk 50% av tiden. I motsetning til en ladbar (Plug-in) hybrid medfører dette at du har det lave forbruket uansett om du skal 3 mil eller 300 mil på en tur. Du går aldri tom for strøm. Bensinmotoren er en 2,5-liters motor hvor det hentes ut 155HK. Den er dimensjonert for å tåle langt mer effekt. Når disse to motorene jobber i lag leverer de 197HK og avlaster hverandre, samt at de er dimensjonert for å tåle langt høyere belastning enn de utsettes for. Der har du en oppskrift på motorisering som holder i “en evighet”.

BYTTE BATTERIER? Hybridbatteriet i en Toyota hybrid er beregnet å vare hele bilens levetid, uten at du merker noe reduksjon i kapasitet eller effektivitet. Husk at dette ikke er en helelektrisk bil, hvor batteriet er den eneste energikilden du har. I tillegg til at bensinmotoren tar sin del av jobben så er systemet bygget opp slik at batteriet har sikkerhetsmarginer både øverst og nederst – batteriet er aldri 100% fullt eller helt tomt! Dette øker levetiden betraktelig. Som en ekstra trygghet har du mulighet til å forlenge batterigarantien til bilen er 10 år gammel.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Toyota RAV4 Hybrid AWD-i Active aut

Kr 328 000

Inkl. omregistrering

Merke Toyota
Modell RAV4
Variant Hybrid AWD-i Active aut
KM-stand 66000 Km
Registrert dato 12/08/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2494
Motorkraft 197 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 118 g/km
Farge Brun
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2270 kg
Registreringsnummer CF85316
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 6d8af8e2-0d67-4d50-824d-dc927c86cbcf

Tilbehør bil

Toyota RAV4 Hybrid AWD-i Active aut

Kr 328 000

Inkl. omregistrering

Annet
AC;Bluetooth;Cruisekontroll/fartsholder;Delskinn;El.innfellbare sidespeil;Handsfree mobil bluetooth;Hengerfeste;Kurve / Tåkelys;Lanekeeper- filholdingssystem;Nøkkelfri adgang og start;Radio DAB+;Streaming av musikk via bluetooth;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Airbag;Antispinn (Traction Control);Automatgir;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;AWD;Beltevarsler;Blinklys i utvendige speil;CD-spiller;Delte bakseter;El. vindu foran og bak;ESP - antiskrens;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart passasjersete;Innstegsbelysning;Isofix barnesetefesting;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lyktespylere;Midtkonsoll m/armlene;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB/AUX;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512