COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Mitsubishi Eclipse Cross Instyle+ 1,5-163 Bensin CVT 4WD

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin
7200Km
1499
5

Detaljer

Mitsubishi Eclipse Cross Instyle+ 1,5-163 Bensin CVT 4WD

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

Nå selger vi vår demobil i toppmodellen Instyle+

Her er Mitsubishis Eclipse Cross Instyle+ 4WD. Den nye SUVen med Coùpeaktig design til ein særs gunstig pris. Instyle+ er toppmodellen med ein svært omfattande utstyrspakke.

Her er litt av Mitsubishi sin beskrivelse av utstyrsoppsettet:

Head up displayet øker sikkerheten fordi fører får presentert data fra aktive sikkerhetssystemer og annen nødvendig informasjon med mindre bevegelser av øyet. Du kan justere bildets lysstyrke og skjermhøyde for å tilpasse dine preferanser, og tidspunktet på dagen.

Adaptive Cruise Control (ACC) ACC opprettholder en valgt distanse mellom din bil og bilen foran ved hjelp av radar, noe som bidrar til å øke sikkerheten og din trygghet. Dette er en funksjon som er spesielt nyttig ved køkjøring på motorveien. Bildet viser multifunksjonsdisplayet med ACC aktivert.

LDW (Lane Departure Warning) er en funksjonalitet som gjør at en lyd høres og en advarsel vises hvis kjøretøyet driver over i en annen fil uten at blinklyset er aktivert.

Nødbremsesystem (FCM) FCM (Forward Collision Migration system) er et nødbremsesystem som hjelper med å forhindre frontkollisjon eller redusere skaden hvis kollisjon er uunngåelig. Kjøretøy og fotgjengere oppdages via kamera og radar.

Automatisk fjernlys (AHB) AHB (Automatic High Beam) bidrar til å øke sikkerheten og komforten ved å kjøre i mørket. Fjernlysene slår seg automatisk av når kjøretøy oppdages på veien foran, og slår seg på igjen slik at du ikke trenger å flytte hendene fra rattet for å operere lysene manuelt.

Blindsonevarsler (BSW) BSW (Blind Sone Warning) er en sikkerhetsfunksjon som bruker radarsensorer i bakre støtfanger for å oppdage kjøretøy i bakre blindsone, på høyre og venstre side. Et ikon kommer til syne på instrumentpanelet når BSW er aktivert. Når et kjøretøy oppdages, vil man høre en alarmlyd (hvis blinklyset er på) og et varsellys vil blinke i speilet på den aktuelle siden.

Ryggeradar med varsling av sidetrafikk (RCTA) Når RCTA (Rear Cross Traffic Alert) er aktivert kommer et ikon kommer til synet på instrumentpanelet. Hvis radarsensorene i bakre støtfanger oppdager et kjøretøy i bevegelse i nærheten mens bilen står i revers, vil man høre en alarmlyd og et varsellys vil blinke i begge sidespeilene.

360-graders kamera (Multi Around Monitor) Bildene fra kameraene montert foran, bak og på sidene av bilen kan vises i ulike kombinasjoner (inkludert fugleperspektiv) for å hjelpe deg å avdekke blindsoner og for å hjelpe deg å parkere tryggere.

Panorama soltak De stilige doble soltakene, som er mulig å åpne (fremre del), skaper en helt egen atmosfære for sjåføren og passasjerer. Begge vinduene kan betjenes separat og slipper inn forfriskende sollys. Oppvarmbar frontrute Oppvarmede ledninger gjennom frontruten fjerner tåke eller frost fra ruten. Frost og kondens forsvinner betraktelig raskere enn ved bruk av varmeanlegg/defroster. Som sjåfør vil du alltid oppleve at du har tilstrekkelig sikt. Oppvarmbart ratt Det oppvarmbare rattet gir en mer komfortabel kjøreopplevelse i kjølig vær. Strømbryteren er beleilig plassert på senterpanelet.

USB-porten er strategisk plassert nær girspaken. Den er lett å nå fra både førerside og passasjerside Rockford Fosgate® premium musikkanlegg Inkluderer en rekke finesser, 9 høyttalere og subwoofer. Nyt et lydbilde som overgår et hvert konvensjonelt musikkanlegg.

 1. 3.5 cm diskant
 2. 16 cm polypropylene kjeglehøyttalere
 3. 16 cm polypropylene koaksial 2-veis høyttaler
 4. 25 cm subwoofer
 5. 710W 8-kanals forsterker

For ytterligere informasjon, kontakt oss gjerne direkte, både på dag- og kveldstid

Bruktbansvarlig - Odd Olderløkken Tlf. 90 20 80 33 Selger - Hans Jeilen Tlf. 99 21 02 72 Selger - Andre Granrud Tlf. 91721356

Velkommen til Sulland Otta - Merkeforhandler av Ford, Mitsubishi , Volkswagen og Volkswagen nyttekjøretøy.

Garanti Alle biler leveres med garanti. Ingen unntak. Garantiens varighet er beskrevet i omtalen av den enkelte bil. Varigheten er fra 3 mnd. til inntil 7 år.

Radio DAB+ Alle våre biler leveres med Radio DAB+ (Der bilen ikke har dette originalt, blir DAB+ adapter etter-montert)

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Ønsker du bare å selge bilen din kan den være av interesse for oss, ta kontakt med oss for en vurdering.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er; Sparebank 1 Forsikring, Enter, IF Skadeforsikring og Gjensidige.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank1 Finans, Santander Consumer bank, Ford Credit og Volkswagen Møller Bilfinans. og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss - vi har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Levering Vi kan transportere bilen over hele Norge, spør oss gjerne om pristilbud på frakt til ditt hjemsted.

Vår service-/deleavdeling tilbyr også

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Spesifikasjoner

Mitsubishi Eclipse Cross Instyle+ 1,5-163 Bensin CVT 4WD

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

Merke Mitsubishi
Modell Eclipse Cross
Variant Instyle+ 1,5-163 Bensin CVT 4WD
KM-stand 7200 Km
Registrert dato 21/03/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1499
Motorkraft 163 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 159 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer HZ33255
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 4a959611-1db8-4ccf-9878-8f058d9f6540

Tilbehør bil

Mitsubishi Eclipse Cross Instyle+ 1,5-163 Bensin CVT 4WD

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

Annet
4X4;8 ALUFELGER;ADAPTIV CRUISECONT.;AIRCONDITION;AUTO HOLD;AUTOMATGIR;DAB+ RADIO;EL.KLIMA;EL.SETER U/MINNE;EL.SPEIL;ESP;FJ.SENTRALLÅS;FØRERINFOSYSTEM;HANDSFREE;JUSTERBART RATT;KEYLESS ACCESS;KJØRECOMPUTER;KOLLISJONSPUTER;MIDTARMLENE;MULTIFUNKSJONSRATT;PARKSENS.FORAN & BAK;REGNSENSOR;RYGGEKAMERA;SKINNINTERIØR;SOLTAK I GLASS;SOMMERHJUL;VINTERHJUL;XENONLYS

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 7.30 - 16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

lør: 10 - 14