COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Transit Courier 1,0 Ecoboost 100hk Trend

Kr 146 000

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
4700Km
998
4

Detaljer

Ford Transit Courier 1,0 Ecoboost 100hk Trend

Kr 146 000

Inkl. omregistrering

Bruktbilkampanje! Kjøp bruktbil i april, og velg mellom:

  • Serviceavtale 3 år/45.000km inkludert ved vårt verksted
  • Valgfritt utstyr inntil kr 15.000,-
  • Få bilen fraktet gratis til nærmeste Sulland forhandler.

Nå har du sjansen på vår tidligere demobil av Ford Transit Courier.

Dette er den minste i Fords modellrekke av varebiler som har vært en favoritt helt siden den ble lansert både for bedrifter og privatpersoner. Liten og smidig men samtidig et romslig varerom, og den er enkel å kjøre både på landevei og i trange by-gater. Dette er en type varebil som er topp egnet for mindre fraktoppdrag. "Praktisk som en varebil og smart som en personbil".

Bilen er utstyrt med den prisbelønnede tresylindrede EcoBoost-bensinmotoren fra Ford. 6 år på rad er denne motoren kåret til "Engine og the year" i Europa. Med denne motoren trenger du heller ikke å være bekymret for dieselforbud i de store byene.

Bilen er utsrtyrt med blant annet: Navigasjon Bakkestartsassistent Regnsensor Automatisk klimaanlegg Varme i frontruta Skyvedører på begge sider med vindu Cruisekontroll ++++++

Bilen leveres med to komplette hjulsett.

-Radio DAB+ er en selvfølge på en ny moderne bil. Her har du et stort utvalg kanaler.

Alle våre biler leveres med Radio DAB+ (Der bilen ikke har dette originalt, kan dette eventuelt ettermonteres mot et pristillegg)

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.(Forbehold om utstyrsvariasjoner)

Streaming/overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type mp3 spiller kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

Oppvarmet frontrute - et nesten usynlig nett av varmetråder i ruten gjør at is og dugg forsvinner kort tid etter at knappen er trykket inn.

Service utført: Blir utført før utlevering

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr: Skibokser fra Packline og THULE- Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe- Ettermontering av tilhengerfeste - Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.- Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.- Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør- Sykkelstativ-skiholder- kano/kajakk holder-lasteholdere m.m.

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Magnus Weme 91649100 Bruktbilansvarlig Snorre Enger 41660370 Mazda/Hyundai ansvarlig Andreas Holmsen 48292191 Skoda ansvarlig Stian Holen 91129496 Ford bilselger

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer if..., Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Sparebank 1 Finans og Santander Consumer Bank.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS FOR EN HYGGELIG BILHANDEL

Spesifikasjoner

Ford Transit Courier 1,0 Ecoboost 100hk Trend

Kr 146 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Transit Courier
Variant 1,0 Ecoboost 100hk Trend
KM-stand 4700 Km
Registrert dato 30/10/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 99 HK
Karosseri type Kasse
Farge Hvit
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer HB83885
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Referanse 7b8d2a2f-58d1-4a4d-8402-70f81a4c138a

Tilbehør bil

Ford Transit Courier 1,0 Ecoboost 100hk Trend

Kr 146 000

Inkl. omregistrering

Annet
Automatisk klimaanlegg;Cruise Control;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Radio DAB+;Regnsensor;Skyvedør begge sider m/vindu;ABS bremser;AirCondition;Antispinn;Antispinn (Traction Control);AUX kobling;Bakkestart Assistent;Beltevarsler;Deaktivering av airbag på passasjerside;El speil med varme;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Oppvarmede forseter;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Takrails;Tonede ruter;Tåkelys foran;Tåkelys Foran;USB-tilkobling;VI TAR FORBEHOLD OM FEIL I ANNONSEN;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

man - fre: 7.30 - 17 (etter kl 17.00 tlf: 04512)

lør: 10 - 14