COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
35351Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

Focus stasjonsvogn hvor tidligere eier jobber hos oss.

Bilen er utstyrt med Fords tre-sylindrede bensinmotor på 125 Hk Denne motoren er kåret til "Engine of the year" i Europa seks år på rad. Denne motoren koblet til en presis manuell girkasse og Ford sine suverene kjøreegenskaper gir en en svært god kjøreopplevelse! Focus er en godt kjent modell i samme klasse som konkurrerende VW Golf, Opel Astra og Toyota Auris. Focus har alltid levert høye resultater på kjøreegenskaper, komfort og ikke minst sikkerhet. Focus har god innvendig plass og et klasseledende bagasjerom. Bilen egner seg like godt i trange bygater som den gjør på E6 på en lengre tur. Her det komfort i topp klasse for både fører og passasjer.

Vår bil fremstår som en pen og godt holdt bil,. Selv med den beskjedne km.stand har tidligere eier fulgt opp med årlig service på

Nybilgaranti ut oktober 2021

Vi har tatt PKK på bilen nå.

Bilen er meget bra utstyrt, vi kan trekke frem noen høydepunkter på utstyrslista slik som:

  • Cruisekontroll som gir deg en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien.

  • Parkeringssensorer som er til god hjelp når du rygger. Bilen varsler både lyd og indikerer avstand til en hindring på den store multiskjermen.

  • 8" touchskjerm med DAB+ radio og Sync 2 med nødhjelp

  • DAB+ Radio er selvsagt på plass.

  • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fullt lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

  • Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

  • Mørktonede ruter som er med å gi bilen det sporty utseende. De mørke rutene er også med å holde temperaturen nede i bilen når solen står på.

  • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget sørger for jevn og god temperatur sommer som vinter og filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

  • Bakkestart hjelp er på plass. Denne funksjonen registrerer at bilen står i motbakke og holder bremsen i et par sekunder til du får kjørt trygt av gåder uten å knote med håndbrekket.

  • Iso-Fix festepunkter for trygg og enkel montering av barneseter.

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon Kim André Blystad - Selger - Tlf: 464 83 125 Petter Trønnes Risto - Selger - Tlf: 995 64 333 Kai Kjernsholen - Salgsjef - Tlf: 979 75 120

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Titanium
KM-stand 35351 Km
Registrert dato 26/10/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 110 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer FT55421
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse e8198057-9be4-4464-833c-193168901475

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

Annet
Cruisecontrol;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Høydejusterbart førersete;Kjørecomputer;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Oppvarmet ratt;Parkeringsensor bak;Regnsensor;Takrails;USB-tilkobling;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 09:00-16:30 (etter kl 16:30 tlf: 04512)

Lør: 10:00 - 14:00