COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Mazda CX-5 2,2D 150hk Optimum AWD aut

Kr 339 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
66333Km
2191
5

Detaljer

Mazda CX-5 2,2D 150hk Optimum AWD aut

Kr 339 000

Inkl. omregistrering

Fin Mazda CX-5 2.2D 150hk. Optimum AWD aut. selges

Bilen har bra med utstyr og er godt egnet som en familie bil. Man sitter høyt og komfortabelt med god oversikt over veien. Bilen selges på vegne av kunde, men med resterende nybilgaranti - utløper 11/4-2021/100 000km

Bilen fulgt alle servicer (komplett servicehefte). -Sist service ble utført: 53 308km 26.02.2019. -Neste EU-kontroll innen 31/8.2020

Utstyr som er verdt å trekke frem:

*Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*Handsfree med bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

*Streaming/overføring av musikk - Med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*Ryggekamra - Startes automatisk når du setter bilen i revers. Kamera bak på bilen gir deg god oversikt over hva som befinner seg bak bilen.

*Parkeringssensor - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

*Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonen kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget sørger for jevn og god temperatur sommer som vinter og filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

*Filskiftevarsler - Bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Filskiftevarsleren advarer deg deretter med vibrasjoner i rattet og ved å vise et varsel. Hvis du reagerer sent eller ikke i det hele tatt, kan filskiftevarsleren forsøke å hjelpe deg med å styre trygt tilbake til riktig fil. Teknologien er utviklet for veier med flere filer (som motorveier), og den kan slås av/ på manuelt.

*Blindsone informasjons system - Varsler deg hvis en bil ligger i din blindsone. Varslet er et gult lys i det utvendige speilet på den siden faren er.

*ESP og antispinn/ Traction controll - Dette elektroniske systemet gjør at du unngår skrens og hjulspinn på glatte vinterveier. Elektronisk stabilitetskontroll overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold.

*Regnsensor - En sensor registrerer mengden med nedbør og aktiverer pusserne.

*Takrails - Rails ikke bare ser bra ut på en stasjonsvogn, men det gjør det enkelt å montere lastebøyler

*Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - Gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

*Multifunksjonsratt - Et godt multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Selger: Ole Jakob Mo - 922 99 494 ole.mo@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Mazda CX-5 2,2D 150hk Optimum AWD aut

Kr 339 000

Inkl. omregistrering

Merke Mazda
Modell CX-5
Variant 2,2D 150hk Optimum AWD aut
KM-stand 66333 Km
Registrert dato 11/04/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2191
Motorkraft 150 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 144 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2125 kg
Registreringsnummer HJ98168
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 2
Referanse e9ea21a8-c930-42d5-84ea-d8c43a90bbb5

Tilbehør bil

Mazda CX-5 2,2D 150hk Optimum AWD aut

Kr 339 000

Inkl. omregistrering

Annet
AC;Handsfree mobil bluetooth;Kurve / Tåkelys;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Airbag;Antispinn (Traction Control);Aut. avblendbart speil inv;Automatgir;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;Beltevarsler;Blindsonevarsler;Bluetooth;Cruisekontroll/fartsholder;Delte bakseter;El. Innfellbare speil;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;ESP - antiskrens;Filskiftevarsler;Hengerfeste;Høydejusterbart førersete;ISOFIX;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Koppholdere;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Mørktonet glass;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skiboks;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Takrails;Turteller;Tåkelys foran;USB/AUX;Ute-temp.måler;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00>

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512