2017 Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 153 000

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
16592Km
1084
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 153 000

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn en fin og velholdt Ford Fiesta Trend. Den har Ford sin velutviklede 1,1 Ecoboost motor, som er kåret til "engine of the year" flere år på rad i Europa. Dette sier det meste om ytelser, forbruk og utslipp for en moderne bensinmotor. Ford Fiesta er et studie i eleganse, lekre linjer og oppgraderte interiørdetaljer. Eksteriørmessig har den en flott fremtoning og strømlinjeformede kurver langs hele karosseriet.

Anbefalt service innen utgangen av juni 2020/30 000km.

Bilen selges med resterende av nybil garanti som utløper 31.05.2023/100 000km.

Vi henviser til utstyrslista for detaljer rundt bilens spesifikasjoner, men ønsker å trekke fram noe av det vi mener du som kjøper vil få glede av:

*Filskiftevarsler/ Lanekeeper - Bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Filskiftevarsleren advarer deg deretter med vibrasjoner i rattet og ved å vise et varsel. Hvis du reagerer sent eller ikke i det hele tatt, kan filskiftevarsleren forsøke å hjelpe deg med å styre trygt tilbake til riktig fil. Teknologien er utviklet for veier med flere filer (som motorveier), og den kan slås av/ på manuelt.

*Nødassistanse - Er en viktig og potensielt livreddende del av Ford SYNC. Hvis det mot formodning skulle skje en ulykke, der kollisjonsputen blåses opp eller drivstoffpumpen stenges, kan teknologien bruke en Bluetooth - kompatibel og tilkoblet mobiltelefon til å ringe nødtjenesten automatisk. Du kan velge å stoppe oppringingen eller snakke med nødtjenesten etter behov. Systemet gir nødtjenesten viktig informasjon, for eksempel bilens GPS-koordinater, også hvis du er bevisstløs.

*Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg.

*SYNC 3 - Med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

*Parkeringssensor - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

*Multifunksjonsratt - Et godt multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer.

*ESP og antispinn/ Traction controll - Dette elektroniske systemet gjør at du unngår skrens og hjulspinn på glatte vinterveier. Elektronisk stabilitetskontroll overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold.

*Automatisk lys - Er nyttige å ha ved kjøring når det er mørkt. De demper hovedlyset for en stund når de registrerer at en bil kommer mot deg eller det er en bil foran deg. Da blender du ikke andre. Etterpå aktiveres fjernlysene automatisk, slik at du får best mulig sikt.

*Automatisk klimaanlegg - Holder en jevn god temperatur i bilen. Systemet er også effektivt på å fjerne fukt fra luften inne i kupéen.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

SGBK

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 153 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,1 85hk Trend
KM-stand 16592 Km
Registrert dato 31/05/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1084
Motorkraft 86 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 101 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer HK12098
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
VIN WF0JXXGAHJHR69002
Referanse 2afcb678-43ab-448d-a6ed-93b7a7119fc3

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,1 85hk Trend

Kr 153 000

Inkl. omregistrering

Annet
Ford Easy-fuel;Streaming av musikk via bluetooth;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Airbag;Antispinn (Traction Control);Autolys;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Bluetooth;Cruisekontroll/fartsholder;Delte bakseter;El. Innfellbare speil;El. vindu foran;Elektriske speil;ESP - antiskrens;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Høydejusterbart førersete;ISOFIX;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Koppholdere;Lanekeeper- filholdingssystem;Lys - tåkelys foran;Multifunksjonsratt;Mørktonet glass;Nedfellbare bakseter;Oppvarmede forseter;Oppvarmede speil;Parkeringsensor bak;Pollenfilter;Radio DAB+;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Startsperre;Turteller;Uttak for USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger