COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford KA+ 1,2 Ti-VCT 85hk

Kr 134 900

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
15969Km
1198
5

Detaljer

Ford KA+ 1,2 Ti-VCT 85hk

Kr 134 900

Inkl. omregistrering

En fin og veldholdt Ford KA+ 2017. Den er liten og handy, bruker veldig lite drivstoff og er lettkjørt. Er romselig innvendig, får fint plass til 4 personer. Har Isofix barnesetefester.
-Anbefalt service innen juni 2020/30 000km. -Bilen selges med resterende av nybil garanti som utløper 31.05.2023/100 000km.

Bilen er utstyrt blandt annet med:

*Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*Handsfree med bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen. Du har også tilgang til adresseboken, inngående, utgående, tapte samtaler etc via displayet på radioenheten.

*SYNC 3 - Med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth.

*Parkeringssensor - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

*Automatisk klimaanlegg - Holder en jevn god temperatur i bilen. Systemet er også effektivt på å fjerne fukt fra luften inne i kupéen.

*Multifunksjonsratt - Et godt multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

SGBK

Spesifikasjoner

Ford KA+ 1,2 Ti-VCT 85hk

Kr 134 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell KA+
Variant 1,2 Ti-VCT 85hk
KM-stand 15969 Km
Registrert dato 31/05/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1198
Motorkraft 86 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 110 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer HK12135
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse fcd3e412-08c5-45d2-a46c-bd2f72b92fbc

Tilbehør bil

Ford KA+ 1,2 Ti-VCT 85hk

Kr 134 900

Inkl. omregistrering

Annet
AC;SYNC 3;ABS bremser;Airbag;Antispinn (Traction Control);Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Bluetooth;CD-spiller;Cruisekontroll/fartsholder;El. Innfellbare speil;El. vindu foran og bak;ESP - antiskrens;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Isofix barnesetefesting;Justerbart ratt;Kompl. sommer og vinterhjul;Koppholdere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Parkeringsensor bak;Pollenfilter;Radio DAB+;Sentrallås;Servostyring;Skinnratt;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Turteller;Tåkelys foran;Ute-temp.måler;Uttak for AUX;Uttak for USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512