COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Titanium

Kr 178 000

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
19936Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Titanium

Kr 178 000

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn en fin og velholdt Ford Fiesta Titanium. Den har Ford sin velutviklede 1,0 Ecoboost motor, som er kåret til "engine of the year" flere år på rad i Europa. Dette sier det meste om ytelser, forbruk og utslipp for en moderne bensinmotor. Ford Fiesta er et studie i eleganse, lekre linjer og oppgraderte interiørdetaljer. Eksteriørmessig har den en flott fremtoning og strømlinjeformede kurver langs hele karosseriet.

Anbefalt service innen utgangen av juni 2020/30 000km.

Bilen selges med resterende av nybil garanti som utløper 31.05.2023/100 000km.

Vi henviser til utstyrslista for detaljer rundt bilens spesifikasjoner, men ønsker å trekke fram noe av det vi mener du som kjøper vil få glede av:

*6,5" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon om kjøreruter (navigasjon) telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

*Parkeringssensor bak - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Cruisekontroll - Sørger for en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien. Tester viser at kjøring med cruisekontroll kan også være med å senke forbruket på bilen.

*Automatisk klimaanlegg - Holder en jevn god temperatur i bilen. Systemet er også effektivt på å fjerne fukt fra luften inne i kupéen.

*Elektrisk oppvarmet ratt - Fantastisk behagelig på kalde vinterdager.

*Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart.

*Mørketonede glass fra B-stolpe og bakover - Gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

*SYNC 3 - Med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også bruke talestyring til å spille av musikk fra en USB-minnepinne eller en MP3-spiller/iPod, eller strømmemusikk fra en telefon som har støtte for bluetooth. *Som en del av SYNC 3-systemet med stemmekontroll og 6,5" berøringsskjerm, har Ford en fullt ut integrert satellitt navigasjonssystem med DAB-lyd. *Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg.

*Navigasjon - På multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

*Nøkkellfri adgang og start - Her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

*Traffikkskiltgjenskjenning - Kan identifisere skilt, permanente eller midlertidige. Et ikon for fartsgrense eller skilt om forbud mot forbikjøring vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører inn i et område med ny fartsgrense.

*Regnsensor - En sensor registrerer mengden med nedbør og aktiverer pusserne.

*ESP og antispinn/Traction controll - Dette elektroniske systemet gjør at du unngår skrens og hjulspinn på glatte vinterveier. Elektronisk stabilitetskontroll overvåker kjøringen og hjelper deg til å beholde kontrollen under vanskelige kjøreforhold.

*Multifunksjonsratt - Et godt multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer.

*Automatisk Fjernlys - Er nyttige å ha ved kjøring når det er mørkt. De demper hovedlyset for en stund når de registrerer at en bil kommer mot deg eller det er en bil foran deg. Da blender du ikke andre. Etterpå aktiveres fjernlysene automatisk, slik at du får best mulig sikt.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
ole.branes@sulland.no

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Titanium

Kr 178 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0 EcoBoost 100hk Titanium
KM-stand 19936 Km
Registrert dato 31/05/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 99 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 97 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer HK12099
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 76e9274e-818c-461e-ac1d-015d63f0cd86

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk Titanium

Kr 178 000

Inkl. omregistrering

Annet
Ford Easy-fuel;Streaming av musikk via bluetooth;SYNC 3;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Airbag;Aluminiumsfelger;Antispinn (Traction Control);Aut. avblendbart speil inv;Automatisk fjernlys;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i utvendige speil;Bluetooth;Cruisekontroll/fartsholder;Delte bakseter;El speil med varme;El. Innfellbare speil;El. vindu foran;Elektriske speil;ESP - antiskrens;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Isofix barnesetefesting;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;LED Kjørelys;Lyktespylere;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørktonet glass;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Radio DAB+;Regnsensor;Sentrallås;Skinnratt;Startsperre;Startsperre;Turteller;Tåkelys foran;Utetemp måler;Uttak for USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

man-fre: 07.15 - 17.00

lør: 10.00 - 14.00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512