COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2014 Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

Kr 269 500

Inkl. omregistrering

2014
Automat
Bensin/Elektrisitet
54000Km
1998
5

Detaljer

Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

Kr 269 500

Inkl. omregistrering

Vi har nå denne flotte Outlander ladbare hybriden for salg. Bilen er en fint utstyrt Instyle+ som. Utvendig har bilen den stilige og tidsriktige Technical silver metallic lakken. Innvendig har bilen et praktisk og stilig interiør med mørke skinnseter med elektrisk justering av førerstol. Bilen fremstår som en godt holdt bil med det "riktige" utstyret.

Outlander PHEV har tatt markedet med storm og har i lengre tid vært den mestselgende ladbare hybriden. Det skjønner vi veldig godt. Med plass som en romslig stasjonsvogn, høy bakkeklaring, 4x4, automatgir, masse utstyr, suverene kjøreegenskaper og et fantastisk uteende så er dette en vinner! I motsetning til sine konkurenter har PHEV et stort batteri og to kraftige el motorer som sørger for at dette ikke bare er en bløff, men du har en reel effekt av å velge en hybrid. Bilen har en oppgitt kjørelengde på 5,2 mil på oppladet strøm, dette vil selvsagt variere under forskjellige forhold, men er i dag klasseledende.

Bilen er solgt ny i Norge og har full historikk fra merkeverksted. Servicer er utført slik:

 • 13 614 Km 13.05.2015
 • 22 572 Km 31.05.2016
 • 31 856 Km 07.06.2017
 • 40 904 Km 08.06.2018
 • 49 337 Km 20.06.2019

Instyle+ utgaven av Outlander er fullspekket med utstyr, vi trekker frem noen av høydepunktene:

 • Sylskarpe Xenon kjørelys. Ikke bare gir de et meget godt lys men de bruker også svært lite energi slik at du får lengre rekkevidde på strøm.

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Ryggekamera gir deg visuell informasjon når du parkere bilen, dette er med å gjøre parkering til en lek og reduserer sjansen for kostbare skader.

 • Meget behagelige seter mørkt delskinn med gode justeringsmuligeter

 • Automatisk bakluke - ved å trykke på en knapp på bakluken eller på nøkklen vil bakluken automatisk åpne eller lukkes. Et smart hjelpemiddel når du har hendene fulle av feks handleposer.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

 • Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Mitsubishi Remote Control- Med en App du laster inn på din smarttelefon kan du enkelt styre varmeapparatet i bilen. du kan med andre ord starte en forvaming av kupeen på bilen. Nyt å komme til varm bil med isfrie ruter i vinter! En annen unik funskjonalitet for dette systemet er at du kan starte kjøling om sommeren. Dette er en svært praktisk funksjon for de som har hund i bilen.

-DAB+ Radio er en selvfølge på en ny moderne bil. Her har du et stort utvalg kanaler med krystallklar lyd fra Rockford lydanlegget

 • Tøffe 18" Felger på sommerdekkene

 • LDW - Filskiftevarsler er med å holde sikkerheten på topp. Skulle du være uoppmerksom og krysse kantstripene på veien så vil bilen gi et varsel slik at du har mulighet til å korrigere før det er for sent.

-ISO-FIX festepunkter sørger for enkel og trygg montering av barneseter.

 • Avtagbart tilhengerfeste. Med denne kan du trekke tilhenger helt opp til 1500 Kg

 • Bilen har selvsagt mulighet for å normallading og hurtiglading.

Er du på utkikk etter en SUV med topp egenskaper og som er skånsom mot miljøet bør du ta en titt på denne!

Hos oss får du dessuten noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Snakk med oss for et skreddersydd tilbud til din nye bil !

Spesifikasjoner

Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

Kr 269 500

Inkl. omregistrering

Merke Mitsubishi
Modell Outlander
Variant Instyle+ Plug-In Hybrid EV
KM-stand 54000 Km
Registrert dato 27/01/2014
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1998
Motorkraft 121 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 44 g/km
Farge Sølv
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2310 kg
Registreringsnummer HZ30335
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 2
Referanse 7dfdb268-13a0-4508-a2c9-e404bc1146a0
NB - Payload 425

Tilbehør bil

Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

Kr 269 500

Inkl. omregistrering

Annet
Xenonlys;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00