COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Transit Custom 300 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

2019
Manuell
Diesel
3583Km
1995
4

Detaljer

Ford Transit Custom 300 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Vi selger nå vår knallfine og minimalt kjørte demonstrasjonsvogn av Transit Custom. Bilen er levert i den nye og meget fine Chrome Blue metallic lakken. Bilen er motorisert med den nye fleksible og kraftige 2.0 L TDCi motoren på 130 Hk. Denne motoren sammen med en presis og god manuell girkasse gjør bilen lettkjørt god både med tung last og på dårlig føre. Velger du en Ford Transit Custom så er du sikret en bil med gode prestasjoner og topp kjørekomfort. Custom er kjent for sine gode kjøreegenskaper og leverer komfort som i personbilklassen. Hvis du ikke kjenner til Transit Custom fra før så oppfordrer vi deg til å komme innom for å bli bedre kjent med bilen. Bilen selges med en resterende nybil garanti på 5 År eller 200 000 Km fra første reg.dato. Dette er et trygt kjøp!

Siden bilen er tatt ut ny her hos oss og har den dermed nordiske spesifikasjoner med hensyn til batteri, dynamo, lyktespylere, varmeseter, varmeapparat etc. I motsetning til mange bruktimporterte biler i det norske markedet er denne klar for kalde vinterdager Vår bil er i tillegg utstyrt med en fjernstyrt dieselvarmer som sørger for god og varm bil selv på de strengeste vinterdagene.

Vår bil er har vært minimalt brukt og fremstår som en meget pen bil. Vi drister oss til å si at denne kan du trygt kjøpe usett!

Bilen er svært godt utstyrt. Vi trekker frem noen av høydepunktene:

 • Meget gode Bi-Xenon lys med fjernlysassist

 • Tøffe alufelger. Bilen er avbildet på vinterfelger. Sommerfelgene er større og i mørk lakk som står godt til fargen på bilen.

 • Adaptiv cruisekontroll pakke - Inkluderer følgende: Kollisjonsvarsler m/autobrems, fotgjengervarsler m/autobrems (virker også i mørket), avstandsindikator, filskiftevarsler med føreroppmerksovervåkning, regnsensor og automatisk nær/fjernlys

 • Skiltgjenkjenning. Bilen leset trafikkskilt og viser aktuelle skilt i displayet.

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Skyvedører på begge sider - gir en meget fleksibel innlasting av varer

 • Handsfree bluetooth - med noen enkle tastetrykk kobbler du telefonen opp mot bilens musikkanlegg.

 • Sync3 - med SYNC kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Ring Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret.

 • Takstativ nedellbart - bilen er utstyrt med Ford s geniale lastestystem hvor stativene med enkle håndgrep felles opp og ned.

 • Parkeringssensorer foran/bak - via et dispaly i kupeen samt lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Et godt hjelpemiddel ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

 • Ryggekamera. Dette sammen med parkeringssensorene gir deg meget god kontroll bakover. Supert når en tilhenger skal kobles til.

 • ESP og antispinn - dette elektroniske systemet gjør at du unngår skrens og hjulspinn på glatte vinterveier.

 • Bakkestarthjelp. Bilen registrerer at du står i motbakke og holder bremsen i et par sekunder til du har kommet enkelt igang.

 • Regnsensor. en sensor registrerer mengden med nedbør og aktiverer pusserene.

 • Kledning i gulv og vegger - dette utstyret er ekstrautstyr fra fabrikk og beskytter karosseri flater og gulv slik at du unngår feks bulker fra gods som flytter seg.

 • Fantastisk LED lys i lasterommet!

 • Fjernstyring av dieselvarmer - via et trykk på fjernkontrollen starter du dieselkvarmeren og kan komme til en forvarmet motor og kupe.

 • Frontrute oppvarmet - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på få minutter

 • Dab+ radio er standard fra fabrikk

-Tilhengerfeste - Bilen har hele 2500Kg i hengevekt.

 • Sidehengslede bakdører - gjør bilen fleksibel i forhold til innlasting med feks truck.

Hos oss får du dessuten noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Er du på utkikk etter en nyere varebil bør du se nærmere på denne.

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat.

Spesifikasjoner

Ford Transit Custom 300 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Transit Custom
Variant 300 L1 2,0 TDCi 130hk Trend
KM-stand 3583 Km
Registrert dato 27/02/2019
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 131 HK
Karosseri type Kasse
CO2 utslipp 175 g/km
Farge Blå
Dører 4
Seter 3
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer HT22371
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse e6048891-44b4-4b02-b911-0d39689092fa

Tilbehør bil

Ford Transit Custom 300 L1 2,0 TDCi 130hk Trend

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Audiostreaming;Bakkestart Assistent;Bi-Xenon;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;Dieselvarmer med innvendig timer;Filskiftevarsler;Fjernlysassistent;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Frontkolisjons varsler med automatisk bremseassistanse;Handsfree system med Bluetooth og stemmestyring.;Hengerfeste;Integrert lastestativ;Kollisjonsputer;Koppholdere;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjon;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenningssytem;Skyvedører på begge sider;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tåkelys foran;USB/AUX;Ute-temp.måler;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Antispinn;Auto start / stopp;Bedliner - beskyttelse av lasteplan;Blinklys i speil;El innfellbare speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Ford SYNC 3;Førerinfosystem med farger;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Lakkerte støtfangere;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Startsperre;Webasto

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00