COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
26743Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Her har vi virkelig fått inn en flott en eiers Focus Titanium med svært lav km.stand! Bilen er utstyrt med Fords tre-sylindrede bensinmotor på 125 Hk Denne motoren er kåret til "Engine of the year" i Europa seks år på rad. Denne motoren koblet til en presis manuell girkasse og Ford sine suverene kjøreegenskaper gir en en svært god kjøreopplevelse! Focus er en godt kjent modell i samme klasse som konkurrerende VW Golf, Opel Astra og Toyota Auris. Focus har alltid levert høye resultater på kjøreegenskaper, komfort og ikke minst sikkerhet. Focus har god innvendig plass og et klasseledende bagasjerom. Bilen egner seg like godt i trange bygater som den gjør på E6 på en lengre tur. Her det komfort i topp klasse for både fører og passasjer.

Vår bil fremstår som en pen og godt holdt bil,. Selv med den beskjedne km.stand har tidligere eier fulgt opp med årlig service på:

 • 12 279 Km 30.10.2017
 • 20 081 Km 29.10.2018
 • 26 724 Km 07.10.2019

Bilen er meget bra utstyrt, vi kan trekke frem noen høydepunkter på utstyrslista slik som:

 • Cruisekontroll som gir deg en jevn og behagelig kjøretur langs landeveien.

 • Oppvarmet ratt, dette blir din beste venn nå på kalde dager.

 • Parkeringssensorer som er til god hjelp når du rygger. Bilen varsler både lyd og indikerer avstand til en hindring på den store multiskjermen.

 • Tilhengerfeste. Bilen er godkjent for å trekke en henger helt opp til 1200Kg. Hengerfeste er også superpraktisk med tanke på sykkelstativ.

 • 8" touchskjerm med DAB+ radio og Sync 2 med nødhjelp

 • Navigasjon loser deg trygt frem på ukjente sted

 • DAB+ Radio er selvsagt på plass.

 • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fullt lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

 • Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

 • Mørktonede ruter som er med å gi bilen det sporty utseende. De mørke rutene er også med å holde temperaturen nede i bilen når solen står på.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget sørger for jevn og god temperatur sommer som vinter og filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

 • Bakkestart hjelp er på plass. Denne funksjonen registrerer at bilen står i motbakke og holder bremsen i et par sekunder til du får kjørt trygt av gåder uten å knote med håndbrekket.

 • Iso-Fix festepunkter for trygg og enkel montering av barneseter.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Er du på jakt etter en bil i dette segmentet bør du ta denne nærmere i ettersyn.

Ta kontakt med en av våre selgere for avtale om demonstrasjon og prøvekjøring. Vi tar gjerne din gamle bil i innbytte.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Titanium
KM-stand 26743 Km
Registrert dato 27/07/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 108 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer AY31703
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse b1047154-e72d-4afb-b151-02b13ef7da47
NB - Payload 620

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;Aut.dim midtspeil;Bakkestart-hjelp;Bluetooth handsfreesystem;Cruisekontroll;Fjernstyrt Sentrallås;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Hengerfeste;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Lyktespylere;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mykey;Navigasjon med touchscreen;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;PTC ekstra luftvarmer;Radio DAB+;Ratt 4- veis justering;Regnsensor;Skinnratt;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Streaming av musikk via bluetooth;Tonede ruter;USB inngang radio;Ute-temp.måler;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Airbag;Antispinn;Auto start / stopp;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Handsfree mobil bluetooth;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Korsryggjustering i førersete;Kurve / Tåkelys;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Startsperre;Tilhengerfeste;Tåkelys foran

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00