COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
48651Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

KJØP BRUKTBIL HOS SULLAND I APRIL, OG VELG MELLOM:

 • Minimum 25 000 kr i innbytte for din innbyttebil*
 • Serviceavtale 3 år/45 000 km*
 • Valgfritt utstyr for inntil 15 000 kr*
 • Få bilen fraktet gratis til deg*
 • Innbyttekampanje - Kun på biler med salgssum over 150.000 kr, innbyttebilen må være registrert, fri for heftelser, EU godkjent uten mangellapp og ha to sett hjul
 • Serviceavtale- Gjelder for 3 år / 45.000 km.
 • Valgfritt ettermontert utstyr gjelder eksempelvis takboks, motorvarmer o.l.
 • Gratis frakt gjelder til nærmeste Sulland forhandler, eventuelt etter avtale.

Kampanjetilbudet gjelder fra 1. april – 30. april 2020.

Vi er ikke på hytta i påska , så oss kan du ringe dag og kveld for mer informasjon eller en avtale om prøvetur eller kjøp

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Selger: Finn Olav Bø 900 22 480

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Vi har nå en tøff Focus ST-Line 5 dørs combi for salg. Bilen er utstyrt med den kjente og kritikerroste tre -sylindrede bensinmotoren utviklet av Ford. Denne motoren er kåret til "engine of the year" en rekke år på rad i Europa. Dette sier det meste om ytelser, forbruk og utslipp for en moderne bensinmotor. Kombinert med Focus sine overlegne kjøreegenskaper gir dette en uslåelig kombinasjon. Ikke minst er denne motoren sammen med en presis og god manuell girkasse et hyggelig bekjentskap. Bilen oppleves som kvikk og komfortabel å kjøre. Focus er romslig i innvendig plass både for passasjerer og fører i tillegg til et stor og praktisk utformet bagasjerom.

ST-Line modellene fra Ford er et konsept hvor man knytter sammen høyytelses bilene ST/RS med modeller med mindre motorvolumer og overfører de sportslige elementene til disse bilene. Denne utgaven av Focus har bla følgende sportslige detaljer:

 • utvendig stylingsett fra fabrikk
 • røde sømmer i setene
 • aluminiumspedaler
 • sort takkledning
 • sportsfjæring

Med så mye fokus på det sportslige er det viktig å si at denne bilen har et meget godt avstemt understell som gir en behagelig kjøretur.

Vår bil fremstår som en pen og velholdt bil som har følgende kjente servicehistorikk:

 • 33 286 Km 12.04.2018
 • 48 616 Km 16.09.2019

Vår ST-Line er fint utstyrt med høydepunkter

 • Meget gode adaptive Bi-Xenon hovedlys som gjør mørkekjøring til en trygg og god opplevelse.

 • Ryggekamera som jobber sammen med parkeringssensorer for gi deg en tryggest og enklest mulig parkering og rygging. Her har du full oversikt bakover!

 • Parkeringssensorer foran og bak som gir deg full kontrol når du skal parkere. Avstand til hindringer varsles med lydsignaler og visuelt på den store skjermen.

-Parkeringassistent som kan lukeparkere bilen for deg. Bilen måler om det er god nok plass og tar kontrollen over rattet. Du betjener pedalene for å ha full kontroll. Vi garanterer at denne er bedre en deg til å lukeparkere!

 • Active city stop – et kamera følger konstant bilen som ligger foran deg. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser ned, vil systemet fange opp dette og aktivere bremsene, slik at du unngår sammenstøt, eller redusere sannsynligheten for skade

 • 8" touchskjerm med DAB+ radio og Sync 3 med norske menyer og talekomandoer.

 • DAB+ Radio er selvsagt på plass.

 • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fullt lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

 • Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - gir bilen et sporty preg. I tillegg dempes dempes temeperaturen inne i kupeen slik at turen blir bedre for alle.

 • Et godt skinn multifunksjonsratt med betjening for radio og kjørekomputer

 • Praktisk midtkonsoll som gir god oppbevaring og ikke minst en god armstøtte når du kjører.

 • Iso-Fix festepunkter for trygg og enkel montering av barneseter.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans og Santander.

Er du på jakt etter en bil i dette segmentet bør du ta denne nærmere i ettersyn.

Ta kontakt med en av våre selgere for avtale om demonstrasjon og prøvekjøring. Vi tar gjerne din gamle bil i innbytte.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line
KM-stand 48651 Km
Registrert dato 30/11/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 108 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer AY32927
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 25d80e3e-d309-4eb4-a3cd-24700ed771db
NB - Payload 620

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Annet
Active City Stop - aut kollisjonshindring;Airbag foran;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Aut.dim midtspeil;Bakkestart-hjelp;Beltevarsler;Bi-Xenon;Bluetooth handsfreesystem;Fjernstyrt Sentrallås;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC 3;Ford SYNC med nødhjelpsassistanse;Handsfree mobil bluetooth;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;LED kjørelys foran & bak;Lys - adaptive svingbare hovedlys;Metallic lakk;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mykey;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Pollenfilter;PTC ekstra luftvarmer;Radio DAB+;Ratt 4- veis justering;Regnsensor;Ryggekamera;Skinnratt;Sommerhjul;Sommerhjul;Sportsseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Styling;USB inngang radio;Ute-temp.måler;Vinterhjul;Vinterhjul;Visker/Spyler bakvindu;ABS bremser;Antispinn;Auto start / stopp;Dekktrykkssensor;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart ratt;Klimaanlegg manuelt;Kurve / Tåkelys;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Sentrallås;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 8.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 09.00-14.00